HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
Jebiga, tko ne glasa za HDZ, neće vidjeti penzijeebenica wrote:tvoj glas je baš onako, vrijedan.melkior wrote:Neka pola općinara u Hrvatskoj lupa pečate u realnom sektoru...dobro, za tajnice nema zimeebenica wrote:ja nisam izmislio ovaj sustav, takav je kakav je, perjanica ovakvog sustava ti je marčelo ovdje na forumu i svaki jebeni ekonomist koji se godinama borio za to da hrvatska živi od uslužnih djelatnosti, nama kao ne treba ništa jer za sve postoji kina, sad imamo to što imamo i samo idioti poput kolakušića ne razumiju (ili razumiju pa samo seru a ako je tako onda su opasni a ne glupi) da u RH bez velike javne uprave nema privatnog sektora, ako ubiješ jedno ubio si i drugo.melkior wrote:Potrošnja, potrošnja, potrošnja, pa makar svijet propao Trebalo bi vama u realnom sektoru dernut PDV na 27%, a u turizmu na 30%.ebenica wrote:
nikome, korisni su, troše novac u privatnom sektoru, to je začarani krug koji ti očito ne razumiješ, što je u stvari normalno za papagaja.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Oni su samo htjeli da ovi drugi, neprilagođeni koji nisu članovi Partije idu u Njemačku konobariti
2015-08-09
melkior wrote:Oni su samo htjeli da ovi drugi, neprilagođeni koji nisu članovi Partije idu u Njemačku konobariti
darth_vader-
2014-04-17
Pa na to se na kraju sve svodi. Ili mi ili oni. Nema ili ili, svi u Njemačku konobaritijasambrend wrote:melkior wrote:Oni su samo htjeli da ovi drugi, neprilagođeni koji nisu članovi Partije idu u Njemačku konobariti
2015-08-09
Koja je to bezobrazna ekipa, to je za ne povjerovati.
2015-08-09
gdje su ti čast i dostojanstvo pustiti da u svijetu i vlastitoj državi ostaje nametnuta ljaga i laž na Hrvatski narod i vojsku 41-45, uništena Hrvatska država proglašena fašističkom tvorevinom, a grupacije koje su vršile genocid nad Hrvatima, još i danas progon ostataka istih , pobjednicimaepikur37 wrote:Ra wrote:U situaciji ste da morate birati manje loše od lošijeg.melkior wrote:Istina, ali ja jednostavno ne vjerujem liku koji je narodna pevaljka i tambura, nije se pokazao kao kvalitetan glazbenik i pjevač, to što ga mase obožavaju više govori o masi u RH, Škoro je pokazao da mu je kvantiteta ispred kvalitete, a ja bih sad trebao drukati za to da on bude novi hrvatski vođa?jasambrend wrote:melkior wrote:Ovaj put se moram složiti s HDZ-om. Naime, jasno je zašto nezadovoljni HDZ-ovci i bivši HDZ-ovci podržavaju Škoru. Samo mi nije jasno zašto pravi desničari koji nikada nisu bili u HDZ-u podržavaju Škoru, kao što je Ruža Tomašić ili vuksdinare. Desnica u RH je sirotinja ovisna o HDZ-u, glasaju za čistog nepatvorenog HDZ-ovca čak i onda kad ih HDZ uništi. Pa nemsa većeg HDZ-ovca od Škore, Škoro je veći HDZ-ovac od Plenkovića i Karamarka zajedno. Desnicu u RH stvarno čini mentalna sirotinja par excellance.
Zato jer za početak tu nakupinu ljigavaca treba razbiti na frakcije...
Stvarno ne znam tko je od pjevača ili pevaljke manje zlo.
Kolinda je karijerna političarka iz visoke diplomacije....nije politika tambura i populizam...ajmo mi huraaa. Škoro nije ni primirisao drugi krug već bi mijenjao vladu, raspuštao sabor, prekopavao jasenovac......halo dečko:D
sve takve treba maknuti sa svih javnih mjesta, politike posebno, ... nisu Hrvati i Hrvatska ono što oni misle !!!!
ako želiš naprijed, najprije očisti iza sebe!!!
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:gdje su ti čast i dostojanstvo pustiti da u svijetu i vlastitoj državi ostaje nametnuta ljaga i laž na Hrvatski narod i vojsku 41-45, uništena Hrvatska država proglašena fašističkom tvorevinom, a grupacije koje su vršile genocid nad Hrvatima, još i danas progon ostataka istih , pobjednicimaepikur37 wrote:Ra wrote:U situaciji ste da morate birati manje loše od lošijeg.melkior wrote:Istina, ali ja jednostavno ne vjerujem liku koji je narodna pevaljka i tambura, nije se pokazao kao kvalitetan glazbenik i pjevač, to što ga mase obožavaju više govori o masi u RH, Škoro je pokazao da mu je kvantiteta ispred kvalitete, a ja bih sad trebao drukati za to da on bude novi hrvatski vođa?jasambrend wrote:
Zato jer za početak tu nakupinu ljigavaca treba razbiti na frakcije...
Kolinda je karijerna političarka iz visoke diplomacije....nije politika tambura i populizam...ajmo mi huraaa. Škoro nije ni primirisao drugi krug već bi mijenjao vladu, raspuštao sabor, prekopavao jasenovac......halo dečko:D
sve takve treba maknuti sa svih javnih mjesta, politike posebno, ... nisu Hrvati i Hrvatska ono što oni misle !!!!
Vi ste posve poludili....
Čak i Crkva se oglasila protiv vašeg radikalizma, HDZ, osnivači HDZ-a i nacionalni patrijarsi.
Svakim danom sve dublje gazite....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zajedno su jačimelkior wrote:Koja je to bezobrazna ekipa, to je za ne povjerovati.
tako je i (hdz) svećenik jednom govorio iza olatara
došlo mi je da doviknem da svatko treba ispitati svoju savjest
usporediti s crkvenim pravilima
udruživanje u djelu ne znači i i ispravnost, još više svetost
hdz političara ima, biraju se i udaraju
najjači su kad im je vlast, položaj i novac u rukama..
tko nam je kriv kad smo ratovali po fejsu
trebalo je na cestu
Glasnović je od svega bio samo glasan
razbili desnicu u sitno
na okupu mase, a za biračkim stolom više od pola čuva hdz ekipu
hdz je bio ok u početku... ovo dalje je samo udruženje u .....
"ekipa" nam je odmah došla popljačkati Hrvatsku, sve firme, sve vrijedno što je postojalo dano simpatizerima
ostali prepušteni koječemu
a Bog nije taj koji odmah udara na grijeh, oni djeluju, drugi ispaštaju
nekad mi se čini da smo u zemlji licemjerja
Last edited by mortal on 11/12/2019, 11:09; edited 1 time in total
2014-04-16
Poludili!epikur37 wrote:mortal wrote:gdje su ti čast i dostojanstvo pustiti da u svijetu i vlastitoj državi ostaje nametnuta ljaga i laž na Hrvatski narod i vojsku 41-45, uništena Hrvatska država proglašena fašističkom tvorevinom, a grupacije koje su vršile genocid nad Hrvatima, još i danas progon ostataka istih , pobjednicimaepikur37 wrote:Ra wrote:U situaciji ste da morate birati manje loše od lošijeg.melkior wrote:
Istina, ali ja jednostavno ne vjerujem liku koji je narodna pevaljka i tambura, nije se pokazao kao kvalitetan glazbenik i pjevač, to što ga mase obožavaju više govori o masi u RH, Škoro je pokazao da mu je kvantiteta ispred kvalitete, a ja bih sad trebao drukati za to da on bude novi hrvatski vođa?
Čak i Crkva se oglasila protiv vašeg radikalizma, HDZ, osnivači HDZ-a i nacionalni patrijarsi.
Nikad nisu ni bili normalni.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tko to trača moje škoriste...jalni kolindisti i zokijevci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Poludili!epikur37 wrote:mortal wrote:gdje su ti čast i dostojanstvo pustiti da u svijetu i vlastitoj državi ostaje nametnuta ljaga i laž na Hrvatski narod i vojsku 41-45, uništena Hrvatska država proglašena fašističkom tvorevinom, a grupacije koje su vršile genocid nad Hrvatima, još i danas progon ostataka istih , pobjednicimaepikur37 wrote:Ra wrote:
U situaciji ste da morate birati manje loše od lošijeg.
Ništa nije čudno, pogledaš ekipu iza: Sačić, Hasanče, Bujanec......zna se što žele rehabilitirati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne oglašava se crkva nego prodani popoviepikur37 wrote:mortal wrote:gdje su ti čast i dostojanstvo pustiti da u svijetu i vlastitoj državi ostaje nametnuta ljaga i laž na Hrvatski narod i vojsku 41-45, uništena Hrvatska država proglašena fašističkom tvorevinom, a grupacije koje su vršile genocid nad Hrvatima, još i danas progon ostataka istih , pobjednicimaepikur37 wrote:Ra wrote:U situaciji ste da morate birati manje loše od lošijeg.melkior wrote:
Istina, ali ja jednostavno ne vjerujem liku koji je narodna pevaljka i tambura, nije se pokazao kao kvalitetan glazbenik i pjevač, to što ga mase obožavaju više govori o masi u RH, Škoro je pokazao da mu je kvantiteta ispred kvalitete, a ja bih sad trebao drukati za to da on bude novi hrvatski vođa?
nekad bi gore od komuniste zabranila njihovo petljanje u politiku
pustili komunjare u crkvena vijeća pa sad kao oni predstavljaju glas razuma i pravednosti
ta nije Bog đavla postavio sebi s desna ( kao popovi komuniste), već Krista
nažalost i svećenstvo je podjeljeno lijevo i desno
immortal-
2014-04-16
komunizam i one koji ga veličaju trebalo je davno sahranitiepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Poludili!epikur37 wrote:mortal wrote:gdje su ti čast i dostojanstvo pustiti da u svijetu i vlastitoj državi ostaje nametnuta ljaga i laž na Hrvatski narod i vojsku 41-45, uništena Hrvatska država proglašena fašističkom tvorevinom, a grupacije koje su vršile genocid nad Hrvatima, još i danas progon ostataka istih , pobjednicimaepikur37 wrote:
Ništa nije čudno, pogledaš ekipu iza: Sačić, Hasanče, Bujanec......zna se što žele rehabilitirati.
immortal-
2014-04-16
nema uspjesne drzave a da je toliko korumpirana da sprijecava svoje vlastite gradane u zadovoljavanju osnovnih zivotnih potreba
2014-04-19
zato da unište i ovo malo Hrvata što je ostalo, a koje ne mogu pridobiti da igraju za njihovu koristprckov wrote:nema uspjesne drzave a da je toliko korumpirana da sprijecava svoje vlastite gradane u zadovoljavanju osnovnih zivotnih potreba
a ovo si upravo originalno i optužujuće rekao
to je istina
immortal-
2014-04-16
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZ opet napleskao Hasančeta
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Tuđman naprosto razvalio Karamarka
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska