Užas: četnička rakija pobijedila u Zagrebu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Užas: četnička rakija pobijedila u Zagrebu
Ne volim ni ja. Šljivovica smrdi, loza je prejaka, a likeri su preslatki. Jedina rakija koja mi je stvarno dobra je Viljamovka.Maggie19 wrote:Ne volim rakiju, prejako mi sve to.
Ali cognac, da.
I one likere, izvedenice, koje zovu rskije, ali su slabije dosta. To da.
:-)
Rakije su nešto na čemu smo svi s Balkana mogli napraviti brend jači od viskija i konjaka.
Eh, kad bi znali koristiti svoje potencijale ne bi bili tu gdje jesmo. :)
Guest- Guest
viljamovka ..dobra je i šljiva ali licka...Ra wrote:Ne volim ni ja. Šljivovica smrdi, loza je prejaka, a likeri su preslatki. Jedina rakija koja mi je stvarno dobra je Viljamovka.Maggie19 wrote:Ne volim rakiju, prejako mi sve to.
Ali cognac, da.
Rakije su nešto na čemu smo svi s Balkana mogli napraviti brend jači od viskija i konjaka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni nije. Svaka šljivovica smrdi.vuksadinare wrote:viljamovka ..dobra je i šljiva ali licka...Ra wrote:Ne volim ni ja. Šljivovica smrdi, loza je prejaka, a likeri su preslatki. Jedina rakija koja mi je stvarno dobra je Viljamovka.Maggie19 wrote:Ne volim rakiju, prejako mi sve to.
Ali cognac, da.
Guest- Guest
licka bas i ne..bosanska,banijska i slavonska ima onaj intenzivni miris...dok licka blagiRa wrote:Meni nije. Svaka šljivovica smrdi.vuksadinare wrote:viljamovka ..dobra je i šljiva ali licka...Ra wrote:Ne volim ni ja. Šljivovica smrdi, loza je prejaka, a likeri su preslatki. Jedina rakija koja mi je stvarno dobra je Viljamovka.Maggie19 wrote:Ne volim rakiju, prejako mi sve to.
Ali cognac, da.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rakije ne volim ni ja, zlo mi je čim je vidim, ne daj Bože da i miris osjetimRa wrote:Ne volim ni ja. Šljivovica smrdi, loza je prejaka, a likeri su preslatki. Jedina rakija koja mi je stvarno dobra je Viljamovka.Maggie19 wrote:Ne volim rakiju, prejako mi sve to.
Ali cognac, da.
Aj dobro vjerovat ću ti na riječ.vuksadinare wrote:licka bas i ne..bosanska,banijska i slavonska ima onaj intenzivni miris...dok licka blagiRa wrote:Meni nije. Svaka šljivovica smrdi.vuksadinare wrote:viljamovka ..dobra je i šljiva ali licka...Ra wrote:Ne volim ni ja. Šljivovica smrdi, loza je prejaka, a likeri su preslatki. Jedina rakija koja mi je stvarno dobra je Viljamovka.Maggie19 wrote:Ne volim rakiju, prejako mi sve to.
Ali cognac, da.
Ma šljiva mora imati miris, to i je nešto što je čini posebnom. Netko voli baš taj miris, ali meni se želudac okrene u sekundi.
Moj stari je radio genijalnu šljivovicu, ali uopće nije pio alkohol. Mama i on su se uvijek prepirali oko šljiva, jer je njemu bilo šteta onih koje bi ona uzela za marmelade.
Razvio je pravu malu znanost o 'pečenju' rakije. Imao je čak i dudovu burad pa bi nakon što bi odležala u nima dobila onu lijepu zlatnu boju.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» BEZALKOHOLNA RAKIJA
» KRAVO GLUPA ČETNIČKA!
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» BEZALKOHOLNA RAKIJA
» KRAVO GLUPA ČETNIČKA!
Page 4 of 4