Raspudić i Puhovski: Kitarović i Milanović u drugom krugu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Raspudić i Puhovski: Kitarović i Milanović u drugom krugu
No pratimo izbore, živo me zanima polemika di će biti Koli i Škoro, obzirom da njegovi stalno napadaju nju a njeni šute.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Nino je o tome dosta pisao, ali svakako je dobra tema za studiju, čisto sociološku.
Tocno. Gle ovo - u samom gradu Vukovaru bilo 1800 cijevi sa svih strana Hrvatske i izvan Hrvatske.
Tre je bio tamo do kraja i nek' ti veli.
A u gradu si imao po mom misljenju cca jos 5000 minimalno muskih i to vojno sposobnih.
I tko zna koliko onih koji su zbrisali iz grada prije.
Postoji nesto sto zovu kriticna masa od xy%.
I to su ljudi koji krse put drugima. Hocu reci blejavim ovcama.
Guest- Guest
gle...zasto su brigade hvo-a imale svega 50 do 60% borbene popunjenosti?...amenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:uostalom imamo eru tu kao primjer nigdje bio cak ni u sloveniji nije sudjelovao a pogotovo u hrvatskoj i bh-a..i jos ima obraza pozivati i dačlje da se za njega netko bori dok on u ljubljani ladi jaja i cuva zenine skute
Točno tako, kad je počeo rat hrvati iz bih, su pobjegli na sve strane...di su bili na vukovaru di su bili cijelo vrijeme...
koje si ti smeće... i to nije stvar političke opcije, pravaštva ...čisto karakterno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:gle...zasto su brigade hvo-a imale svega 50 do 60% borbene popunjenosti?...amenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:uostalom imamo eru tu kao primjer nigdje bio cak ni u sloveniji nije sudjelovao a pogotovo u hrvatskoj i bh-a..i jos ima obraza pozivati i dačlje da se za njega netko bori dok on u ljubljani ladi jaja i cuva zenine skute
Točno tako, kad je počeo rat hrvati iz bih, su pobjegli na sve strane...di su bili na vukovaru di su bili cijelo vrijeme...
koje si ti smeće... i to nije stvar političke opcije, pravaštva ...čisto karakterno.
Vuce ... i nase brigade isto. Satnija zbor - postroji se nas 57.
Tu dajem za pravo Epikuru.
Nacionalna solidarnost.
Ali kad fakat zagusti.
Jedno je izaci na referendum 1991. i zaokruziti DA na listicu,
a drugo je obuci odoru i sve staviti na kocku - obitelj i zivot.
I sam znas - to je tocka gdje trebaju prestati sve kalkulacije.
Guest- Guest
ja solidarnost mogu imati sa pravom bracom...tu ne mislim na obiteljsku bracu u pravom smislu rijeci mada s eto podrazumjeva...ali sa tzv.bracom na jeziku ali ne i na djelu ne zelim imati veze...nek se takvi međusobno solidariziraju a najbolje to rade kad treba maglu napraviti ili zajebati nekogJoker wrote:vuksadinare wrote:gle...zasto su brigade hvo-a imale svega 50 do 60% borbene popunjenosti?...amenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:uostalom imamo eru tu kao primjer nigdje bio cak ni u sloveniji nije sudjelovao a pogotovo u hrvatskoj i bh-a..i jos ima obraza pozivati i dačlje da se za njega netko bori dok on u ljubljani ladi jaja i cuva zenine skute
Nacionalna solidarnost.
Ali kad fakat zagusti.
2015-09-08
pa većina ti je Hrvata za zajebati drugog Hrvata. mi nemamo nikakvu solidarnost kakvu imaju recimo skandinavci ili njemci. šansa da njemac prevari njemca , ili šved šveda, ili čak njemac hrvata su vrlo mala..vuksadinare wrote:ja solidarnost mogu imati sa pravom bracom...tu ne mislim na obiteljsku bracu u pravom smislu rijeci mada s eto podrazumjeva...ali sa tzv.bracom na jeziku ali ne i na djelu ne zelim imati veze...nek se takvi međusobno solidariziraju a najbolje to rade kad treba maglu napraviti ili zajebati nekogJoker wrote:vuksadinare wrote:gle...zasto su brigade hvo-a imale svega 50 do 60% borbene popunjenosti?...amenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:uostalom imamo eru tu kao primjer nigdje bio cak ni u sloveniji nije sudjelovao a pogotovo u hrvatskoj i bh-a..i jos ima obraza pozivati i dačlje da se za njega netko bori dok on u ljubljani ladi jaja i cuva zenine skute
Nacionalna solidarnost.
Ali kad fakat zagusti.
ovdje će ti ekipa krasti i uhljebljivati se i krasti , i još će ti se rugati "tko ti je kriv što se nisi snašao", a prije toga bili dezerteri, i kakve interese da ja dijelim sa tim takozvanim hrvatima? samo je ispalo da pričamo isti jezik, čak i sa takvima u većini slučajeva nisam rođen u istoj državi i to je sve
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
b.t.w ja iznimno cijenim svoju bracu bosance i hercegovce koji su zdravlje ostavili...ali one koji s eslizuju sa bandicem,mamicem i slicnim dibiduzima i oko njih skacu ne...
2015-09-08
to je to..ne treb dijeliti to na regionlnu pripadnost...jer svagdje ima crnog i bijelog ali ovakvi poput ere,epija,bandica,koli,plenkija,zokija,mesica i ostale bulumente to upravo rade..jer se jedino tako mogu snaci u toj anarhiji i profitirati...a onda kad zagusti naravno njihovoj guzici onda se pozivaju na neko zajednistvo..to se vise ne puši.AssadNaPodmornici wrote:pa većina ti je Hrvata za zajebati drugog Hrvata. mi nemamo nikakvu solidarnost kakvu imaju recimo skandinavci ili njemci. šansa da njemac prevari njemca , ili šved šveda, ili čak njemac hrvata su vrlo mala..vuksadinare wrote:ja solidarnost mogu imati sa pravom bracom...tu ne mislim na obiteljsku bracu u pravom smislu rijeci mada s eto podrazumjeva...ali sa tzv.bracom na jeziku ali ne i na djelu ne zelim imati veze...nek se takvi međusobno solidariziraju a najbolje to rade kad treba maglu napraviti ili zajebati nekogJoker wrote:vuksadinare wrote:gle...zasto su brigade hvo-a imale svega 50 do 60% borbene popunjenosti?...amenepikur37 wrote:
Nacionalna solidarnost.
Ali kad fakat zagusti.
ovdje će ti ekipa krasti i uhljebljivati se i krasti , i još će ti se rugati "tko ti je kriv što se nisi snašao", a prije toga bili dezerteri, i kakve interese da ja dijelim sa tim takozvanim hrvatima? samo je ispalo da pričamo isti jezik, čak i sa takvima u većini slučajeva nisam rođen u istoj državi i to je sve
2015-09-08
..a ako hoces zajednistvo onda kad bude frka ili ako bude neovisno o kome se radilo ovaj put jedino ti se moze vjerovati tako kad budes uz mene ili jos bolje ovaj put ti ispred mene ja iza tebe da te imm na oko da opet ne radis krivine..u tom slucaju te onda smatram pravim od djela...
2015-09-08
inace erina i epijeva cesta postapalica je 'ima ko c'e'..e pa kad ima vi ce biti među tima ima ko c'e....ti dezerterski stosevi ...ucene glave,neko mora olovku drzati ostavite si za doma..samo strojnica i ranac daje pecat daje na domoljublje i zajednistvo
2015-09-08
...eventulno tko nije za pusku...moze vodu,hranu,municiju nosit,kopat rovove,sklonista ili kuhat..samo da si u blizini di grmi i gori
2015-09-08
koli je jedina sigurna za drugi krug, milanović i škoro se bore za drugu poziciju tako da...Sora wrote:milanovic je sigurno u drugom krugu
Nisam uopce sigurna jrl to bude Koli ili dr.pjevac
Nije sigurno
Odim ako pokradu glasove Hercegovci
taman posla, za svakog desno je milanče neprihvatljiva opcija, budalaš par exelancejastreb wrote:Bumo i to videli.Eroo wrote:Kolinda ovaj put nema ozbiljnog protivnika.jastreb wrote:Zaboravljate na ankete od proslih izbora?
Josipovic je vodio po svim izvorima.
Kolači, pjevanje i slično, su "argumenti" gubitnika.
Ja mislim da je dojadila svima,pa ce tako ljevicar radije dat glas Škori,a desničar Zoki.
epikur37 wrote:
Škoro će iz predsjedničkih izbora odnijeti solidan politički kapital....što će s njim vidjet će se poslije.
Moje predviđanje za parlamentarne
HDZ oko 30-32%
SDP/HSS oko 28%
Koalicija Kolakušić plus ostatci živog zida i slični luđaci oko 15%
Koalicija Škoro + Most + Ruža + Haso i ostatak ZDS ekipe oko 15%
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ero pati od čitavog spektra kognitivnih biasa, a jedan od njih je i tzv. 'halo efekt', to jest tendencija da ako, na primjer, jedna osoba ima neku pozitivnu osobinu, onda i sve njene druge osobine moraju biti pozitivne.Eroo wrote:Kolinda premoćno dobija u drugom krugu. Da se Škoro nije nepotrebno umiješao priča bi bila završena već u prvom krugu. Objasnit ću poslije o čemu se radi...
Pitanje: - Da li Kolinda ima više mozga od drugih kandidata?
Ero: - Kolinda ima više mozga!
Pitanje: - Da li Kolinda ima više zdravog razuma od ostalih kandidata?
Ero: - Kolinda ima više zdravog razuma!
Pitanje: - Priča se da Milanovićevo govno više smrdi od govana ostalih kanditata. Je li to istina?
Ero: - To je podmukla laž! Kolindino govno najviše smrdi od svih govana na svijetu!
Zoki ce vas nasanjkati
A vi cete svi plakati.
A vi cete svi plakati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Škoro će iz predsjedničkih izbora odnijeti solidan politički kapital....što će s njim vidjet će se poslije.
Moje predviđanje za parlamentarne
HDZ oko 30-32%
SDP/HSS oko 28%
Koalicija Kolakušić plus ostatci živog zida i slični luđaci oko 15%
Koalicija Škoro + Most + Ruža + Haso i ostatak ZDS ekipe oko 15%
I rezultat predsjedničkih utjecat će na predizbornu dinamiku za parlamentarne ali ima još do toga.
2015-08-06
jastreb wrote:Zoki ce vas nasanjkati
A vi cete svi plakati.
Zoki protiv Škore ima dobre šanse.
2015-08-06
Zoki zorule ima šanse koliko i čovječja ribica u supermasivnoj crnoj rupi ;Pjastreb wrote:Zoki ce vas nasanjkati
A vi cete svi plakati.
2014-04-22
pa pa..netko ce izvisit u prvom koli ili zoki...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/prvo-veliko-istrazivanje-nakon-potvrda-predsjednickih-kandidatura-ceka-nas-ludi-prvi-krug-izbora-tri-kandidata-se-nalaze-unutar- statisticke-pogreske / 9713677 /
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/prvo-veliko-istrazivanje-nakon-potvrda-predsjednickih-kandidatura-ceka-nas-ludi-prvi-krug-izbora-tri-kandidata-se-nalaze-unutar- statisticke-pogreske / 9713677 /
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» GRABAR KITAROVIĆ O POKOLJU U SPLITU (ZAŠTO ŠUTE MILANOVIĆ, BELJAK i ŠKORO?)
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» GRABAR KITAROVIĆ O POKOLJU U SPLITU (ZAŠTO ŠUTE MILANOVIĆ, BELJAK i ŠKORO?)
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
Page 4 of 5