Grabar-Kitarović: Samo ujedinjena EU može se suprotstaviti suvremenim izazovima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Grabar-Kitarović: Samo ujedinjena EU može se suprotstaviti suvremenim izazovima
odo glasat za kolindu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Grabar-Kitarović: Samo ujedinjena EU može se suprotstaviti suvremenim izazovima
nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
2014-04-19
...ak se do tad dogovori sama sa sobom...pocela je glumit opako suljuprckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
2015-09-08
izdrzi fukovuksadinare wrote:...ak se do tad dogovori sama sa sobom...pocela je glumit opako suljuprckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
2014-04-19
ne boj se..izdrzo sam ja i goreprckov wrote:izdrzi fukovuksadinare wrote:...ak se do tad dogovori sama sa sobom...pocela je glumit opako suljuprckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
2015-09-08
a stas, patnja pa patnjavuksadinare wrote:ne boj se..izdrzo sam ja i goreprckov wrote:izdrzi fukovuksadinare wrote:...ak se do tad dogovori sama sa sobom...pocela je glumit opako suljuprckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
2014-04-19
...jbg...za pobjedu moras patiti...nema pobjede bez prolivenog znoja ali i krviprckov wrote:a stas, patnja pa patnjavuksadinare wrote:ne boj se..izdrzo sam ja i goreprckov wrote:izdrzi fukovuksadinare wrote:...ak se do tad dogovori sama sa sobom...pocela je glumit opako suljuprckov wrote:
koli pobjeduje
2015-09-08
nes plakat?vuksadinare wrote:...jbg...za pobjedu moras patiti...nema pobjede bez prolivenog znoja ali i krviprckov wrote:a stas, patnja pa patnjavuksadinare wrote:ne boj se..izdrzo sam ja i goreprckov wrote:izdrzi fukovuksadinare wrote:
...ak se do tad dogovori sama sa sobom...pocela je glumit opako sulju
2014-04-19
ne cestitat cu koli na pobjedi ako naravno pobjedi..ja ne placem..odnosno placem kad slavim ili tugujem za umirucima..prckov wrote:nes plakat?vuksadinare wrote:...jbg...za pobjedu moras patiti...nema pobjede bez prolivenog znoja ali i krviprckov wrote:a stas, patnja pa patnjavuksadinare wrote:ne boj se..izdrzo sam ja i goreprckov wrote:
izdrzi fuko
2015-09-08
sve je dobro sto se dobro svrsivuksadinare wrote:ne cestitat cu koli na pobjedi ako naravno pobjedi..ja ne placem..odnosno placem kad slavim ili tugujem za umirucima..prckov wrote:nes plakat?vuksadinare wrote:...jbg...za pobjedu moras patiti...nema pobjede bez prolivenog znoja ali i krviprckov wrote:a stas, patnja pa patnjavuksadinare wrote:
ne boj se..izdrzo sam ja i gore
2014-04-19
prckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
blowjob contest...
darth_vader-
2014-04-17
niskojasambrend wrote:prckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
blowjob contest...
2014-04-19
Zar tako o Erinoj ljubavi???jasambrend wrote:prckov wrote:koli pobjedujevuksadinare wrote:nek se ona dogovori sama sa sobom je li trumpist ili plenkist tj makronist
blowjob contest...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučić i Grabar-Kitarović o trilaterali s BiH: Ne samo prihvatljiv nego i poželjan mehanizam
» PROSINAC KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ U samo prvih 11 dana posjetila je čak 13 gradova, a tijekom cijele godine obišla je čak 150 različitih mjesta
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» PROSINAC KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ U samo prvih 11 dana posjetila je čak 13 gradova, a tijekom cijele godine obišla je čak 150 različitih mjesta
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
Page 2 of 2