Navijači dolaze gledati svoje ljude,a mi nemamo svojih igrača
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Navijači dolaze gledati svoje ljude,a mi nemamo svojih igrača
http://www.novilist.hr/novilist_public/Sport/Kosarka/Nikola-Plecas-o-kosarci-danas-Navijaci-dolaze-gledati-svoje-ljude-a-mi-vise-nemamo-domacih-igraca
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Navijači dolaze gledati svoje ljude,a mi nemamo svojih igrača
Istina. Naša košarka je klasika,kao latinsk8 jezik. Mrtav jezik. Jezik kojim su napisana glasovita djela,ali kojim danas vise ne govore ni popi.
2014-04-22
Što je uzrok propasti hrvatske košarke?
Kako je moguće da smo od velesile postali totalni krajputaš?
Tko je uništio hrvatski sport broj 2?
Kako je moguće da smo od velesile postali totalni krajputaš?
Tko je uništio hrvatski sport broj 2?
2014-04-22
Koga boli kiki za hrvatski sport?
Šta prosječan građanin ima od hrv. sporta?
Kakvi navijači ? Vama igra Škrljevo u prvoj ligi dok kk Kvarner je bankrot. Kolko para ulažeš toliko muzike. Grad Rijeka uopće nema svoj klub u prvoj ligi nego iz Škrljeva a to isto ko da Kaštela igraju u prvoj a Split u drugoj hrvatskoj ligi.
Kako će netko gledat Rijeku kad neigra Kvarner koji ima svoju dvoranu s tri tisuće mjesta !!!
Vi ne igrate uopće. Razumiš ?
Kako će netko gledat Rijeku kad neigra Kvarner koji ima svoju dvoranu s tri tisuće mjesta !!!
Vi ne igrate uopće. Razumiš ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A što prosječan građanin ima od Thompsona,ili od turbo cajki?T. wrote:Koga boli kiki za hrvatski sport?
Sport podiže moral,snaži tijelo,razvija um i budi viteštvo.
Mladi bi se više trebali bavit sportom.
Bez spota mlado tijelo propada. Tijelo se pretiljava i omekšava.
2014-04-22
Nema ništa ni od toga...jastreb wrote:A što prosječan građanin ima od Thompsona,ili od turbo cajki?T. wrote:Koga boli kiki za hrvatski sport?
I bolio bi me đon da propadne čitava tzv. estrada...
To su najniži oblici zabave i razbibrige ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Košarka je uz nogomet bila hrvatski nac.sport i brend.
Imali smo kosarkaske gigante ,bilo klubove ,bilo pojedince.
Sad imamo par prosjecnih igraca iz NBA ,a domaci klubovi i repka su nam katastrofa.
Sad imamo par prosjecnih igraca iz NBA ,a domaci klubovi i repka su nam katastrofa.
2014-04-22
T. wrote:Nema ništa ni od toga...jastreb wrote:A što prosječan građanin ima od Thompsona,ili od turbo cajki?T. wrote:Koga boli kiki za hrvatski sport?
I bolio bi me đon da propadne čitava tzv. estrada...
To su najniži oblici zabave i razbibrige ...
e ali važni da narod ima onaj osjećaj zajedništva, navijanja, melosa...
s druge strane potiče na tjelovježbu i treniranje...zadarski višnjik pun...pilići šutaju loptu, matori trče po trim stazi, neki vježbaju...
još od antike...mens sana i corpore sano
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pošto pričamo o košarci onda je odgovor ovaj : Do jučer ništa a od ove sezone sitili su se konačno da nediljon puste na tv jednu utakmicu pa kome se gleda nek gleda a i dobro je za sponzore odakle se financiraju klubovi.T. wrote:Koga boli kiki za hrvatski sport?
Također ima prijenos svih utakmkca na internetu al jedna utakmica tjedno na tv nediljom je plus za sve.
Internet prijenos :
https://tv.hks-cbf.hr
2014-04-11
Pa šta onda?jastreb wrote:Košarka je uz nogomet bila hrvatski nac.sport i brend.
Bila je i mađarska nogometna velesila, danas je sprdnja...
Dobili smo druge sportove, u čemu je problem?
Šta je košarka posebna za zdravlje nacije?
A sama po sebi je sport prošlosti, diskriminirajući prema ljudima uskraćenima u tjelesnoj visini a favorizirajući prema ljudima veće visine...
U današnjem svijetu takvim podjelama nema mjesta...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ti si se javio a ti uopće ne igraš u prvoj ligi nego Škrljevo.jastreb wrote:Košarka je uz nogomet bila hrvatski nac.sport i brend.
Košarka i Rijeka..Svašta.
2014-04-11
Ma tko uopce govori o Rijeci?RayMabus wrote:Ti si se javio a ti uopće ne igraš u prvoj ligi nego Škrljevo.jastreb wrote:Košarka je uz nogomet bila hrvatski nac.sport i brend.
Pricam o hrvatskoj kosarci. A Škrljevo je prakticki dio Rijeke.
Uostalom Kvarner je davao dosta dobre igrace. A danas je nula.
Kao i hrv.kosarka uopce gledano.
2014-04-22
U zaleđu Rijeke. I ti sad očekuješ da netko iz grada masovnije ide tamo.jastreb wrote:Ma tko uopce govori o Rijeci?RayMabus wrote:Ti si se javio a ti uopće ne igraš u prvoj ligi nego Škrljevo.jastreb wrote:Košarka je uz nogomet bila hrvatski nac.sport i brend.
Pricam o hrvatskoj kosarci. A Škrljevo je prakticki dio Rijeke.
Uostalom Kvarner je davao dosta dobre igrace. A danas je nula.
Kao i hrv.kosarka uopce gledano.
2014-04-11
Zasto ne?RayMabus wrote:
U zaleđu Rijeke. I ti sad očekuješ da netko iz grada masovnije ide tamo.
Pa ne bi bilo prvi put u sportu da grad hrli u zaleđe.
Ne mislim na Rijeku. Ima toga.
NK Kamen Ingrad iz sela Velika. Svojevremeno veliki hit. Igrali i u Euro ligi.
2014-04-22
Pa ok evropska liga ili Aba 1 liga al neće nitko ić deset kilometara autom da pogleda šta ti ja znam Šibenik Škrljevo. Doć će ovi lokalni šta in je to blizu i jače navijaju za to.jastreb wrote:Zasto ne?RayMabus wrote:
U zaleđu Rijeke. I ti sad očekuješ da netko iz grada masovnije ide tamo.
Pa ne bi bilo prvi put u sportu da grad hrli u zaleđe.
Ne mislim na Rijeku. Ima toga.
NK Kamen Ingrad iz sela Velika. Svojevremeno veliki hit. Igrali i u Euro ligi.
Gledaj grad Rijeka nema svoj klub u prvoj hrvatskoj košarkaškoj ligi jer je to Kvarner a ne Škrljevo da bi ti sad priča o tome o čemu pričaš.
Da slažem se već jedan stranac u sportu u kojem igra pet igrača je puno a dva već previše dok kad staviš tri gubi se svaki smisao samo ti ne igraš u prvoj ligi da bi priča o posjećenosti.
Prvo kk Kvarener prva liga pa onda pričaj o tome.
2014-04-11
Škrljevo je klub iz bakarskog zaleđa, projekt je Grada Bakra koji je ekonomski poprilično jak.
Naravno tradicijom najbogatiji je Kvarner, ali A-1 ligu je vidjela Kantrida (tadašnji Jadrankolor). Gerald Lewis je jedan od najboljih stranaca koje je hrvatska košarka vidjela. :)
Mislim da je Plećaš proveo život ogorčen jer su ga izbacili iz reprezentacije i raskinuli u Ciboni sa njim. Zvuči kao zajeban lik, pričao je iste stvari u intervjuu “Košarci” pred 25 godina.
Naravno tradicijom najbogatiji je Kvarner, ali A-1 ligu je vidjela Kantrida (tadašnji Jadrankolor). Gerald Lewis je jedan od najboljih stranaca koje je hrvatska košarka vidjela. :)
Mislim da je Plećaš proveo život ogorčen jer su ga izbacili iz reprezentacije i raskinuli u Ciboni sa njim. Zvuči kao zajeban lik, pričao je iste stvari u intervjuu “Košarci” pred 25 godina.
£otk@-
2019-02-12
Taj dio baš proučavam pošto sam dobio dojam da u samom gradu i oko njega ima puno malih klubova koji se ne udružuju i onda nema jednog jakog ( il bar relativno jakog ) gradskog kluba.£otk@ wrote:
Naravno tradicijom najbogatiji je Kvarner, ali A-1 ligu je vidjela Kantrida (tadašnji Jadrankolor).
Sad izgleda nešto rade na tome.
https://www.fiuman.hr/kvarner-2010-kastav-i-ri-basket-ujedinili-snage-za-buducnost-kosarke-u-rijeci/
2014-04-11
I Kraljevica je svojevremeno bila dosta jak klub.
Dali su nekoliko omladinaca koji su u pocetku parirali najjacim jugosl. kosarkadima.
I sad se trude,ali vise nisu ni blizu onome s kraja 80-tih.
Dali su nekoliko omladinaca koji su u pocetku parirali najjacim jugosl. kosarkadima.
I sad se trude,ali vise nisu ni blizu onome s kraja 80-tih.
2014-04-22
Da , napravili su ok dvoranu , imaju relativno jakog sponzora , igraju u prvoj ligi , u osnovi košarkaški klub pprimorsko goranske županije. Sve ok samo šta kad su navijači u pitanju i di će ih bit više onda je ipak to jače da je riječ o kk Kvarener kojemu je dvorana u gradu.£otk@ wrote:Škrljevo je klub iz bakarskog zaleđa, projekt je Grada Bakra koji je ekonomski poprilično jak.
Ok je Škrljevo. Oni su to dobro posložili.
Nova dvorana :
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Osijek: Skandalozno: Turisti dolaze gledati djecu, pa uplaćuju priloge?!
» Poslije Janica nek ne kuka zašto joj navijači pogrdno pjevaju sa Jandrokovićem,Božinovićem i ostalim uhljebima otišla na račun države gledati Čilića
» SA SUĐENJA BOSNIĆU: Otkriveno kako Islamska država u Bosni vrbuje ljude za svoje ciljeve
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Srbija otela igraca Arsenala Engleskoj
» Poslije Janica nek ne kuka zašto joj navijači pogrdno pjevaju sa Jandrokovićem,Božinovićem i ostalim uhljebima otišla na račun države gledati Čilića
» SA SUĐENJA BOSNIĆU: Otkriveno kako Islamska država u Bosni vrbuje ljude za svoje ciljeve
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Srbija otela igraca Arsenala Engleskoj
Page 1 of 2