Pupy dobio novi grafit u Zagrebu
Page 1 of 1
Pupy dobio novi grafit u Zagrebu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sramotna-prijetnja-pupovcu-u-centru-zagreba-pogledajte-grafit-koji-je-zgrozio-gradane/9702043/
HDZov žetončić.
Ovo je napredak jer se više ne stavlja cijeli narod na vrbu nego žetončić.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pupy dobio novi grafit u Zagrebu
Ajmo epi hektore i ero na noge.
Ekumena je napadnuta. Hitno na koljena u banjalucke dvore Vozdu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
težak uadrac za ekumenu, antifašizam i euroazijsku uniju
Korupcija
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
2014-04-11
Pusti ekumenu, ovdje se podrivaju temelji banskih dvora...PABLO ESCOBAR wrote:Ajmo epi hektore i ero na noge.
151 zastupnik u Saboru a od toga osam zastupnika nacionalnih manjina.mutava baštarda wrote:Pusti ekumenu, ovdje se podrivaju temelji banskih dvora...PABLO ESCOBAR wrote:Ajmo epi hektore i ero na noge.
Hristos se rodi.
Korupcija.
2014-04-11
nekidan sam se osvetio i iskreno nema boljeg osjecaja..b.t.w nema veze sa ovom temom i srbima ali da ne ozvaram temu bez linka jer jastreb dezura
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» U Dubrovniku grafit:'Rastu neki novi Srbi skupo ce vas kostat Bljesak i Oluja'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» Potop Pupovca na manjinskim izborima.U Zagrebu dobio 156 glasova od 19 343 pripadnika srpske nacionalne manjine.
» Marokanac u Zagrebu. Ukrao mobitel našoj curi, dobio batine i godinu dana zatvora(kasnije ide deportacija)
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» Potop Pupovca na manjinskim izborima.U Zagrebu dobio 156 glasova od 19 343 pripadnika srpske nacionalne manjine.
» Marokanac u Zagrebu. Ukrao mobitel našoj curi, dobio batine i godinu dana zatvora(kasnije ide deportacija)
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
Page 1 of 1