Zlato pohranjeno u Ujedinjenom Kraljevstvu
Page 1 of 1
Zlato pohranjeno u Ujedinjenom Kraljevstvu
https://net.hr/danas/svijet/zlato-im-je-najnovija-opsesija-srbija-i-zemlje-istocne-europe-mahnito-povecavaju-rezerve-o-cemu-se-radi/
naše je još uvijek u argentini?
naše je još uvijek u argentini?
Guest- Guest
Re: Zlato pohranjeno u Ujedinjenom Kraljevstvu
Žele svoje zlato u svojim trezorima. Logično.
https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/turska-vratila-zlato-iz-sad-a-u-nesigurnom-svijetu-zemlje-zlato-zele-u-domacim-trezorima.html
Šta se tiče Hrvatske to ionako nije bitno jer ćemo za nekih sedam osam godina u eurozonu.
https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/turska-vratila-zlato-iz-sad-a-u-nesigurnom-svijetu-zemlje-zlato-zele-u-domacim-trezorima.html
Šta se tiče Hrvatske to ionako nije bitno jer ćemo za nekih sedam osam godina u eurozonu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naši domoljubi su ionako prodali zlato kada je bila najniža cijena zlata u povjesti.. ali ti domoljubi su bili i stručnjaci i u yugi eeee
Mi smo zlato prodali jer je to bio atraktivan potez iz poriručnika neoliberalne ekonomije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U suštini ako nemaš svoj trezor onda moraš plaćat drugome da ga čuva a pošto je tih 15 tona zlata iz sukscesije bivše države onda iste godine kad se ta sukscesija oko zlata rješila mi smo to prodali.epikur37 wrote:Mi smo zlato prodali jer je to bio atraktivan potez iz poriručnika neoliberalne ekonomije.
U biti se ne isplati da ga daješ drugome da ti ga čuva jer to moraš platit.
2014-04-11
možeš li dati jedan primjer tog priručnika neoliberalne ekonomije gdje govori se o prodaji zlata.epikur37 wrote:Mi smo zlato prodali jer je to bio atraktivan potez iz poriručnika neoliberalne ekonomije.
u HNBu i HDZu koji je tada bio na vlasti uglavnom su bili bivši komunisti, stručnjaci iz bivše države
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Da su ga prodali po većoj cijeni opet bi oni te pare stavili u đep jer su oni na vlasti.AssadNaPodmornici wrote:
u HNBu i HDZu koji je tada bio na vlasti uglavnom su bili bivši komunisti, stručnjaci iz bivše države
Ne triba nam zlato jer ga ionako moraš dat nekome na čuvanje a to se plaća i u biti ćemo za sedam osam godina u eurozonu pa nam to ni netriba za držanje valutne bilance.
2014-04-11
Svake godine se proizvede 3500 tona zlata tako da po meni ta cijena zlata na svjetskom tržištu je prenapuhana , radi se zakon ponude i potražnje di se ogromne rezerve drže u trezorima i nisu na tržištu i onda mu cijena raste.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_gold_production
Uglavnom nije sigurnost ničega jer ako netko oslobodi rezerve cijena će mu odma past i onda ti sa svojim rezervama u banci moš obrisat dupe.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_gold_production
Uglavnom nije sigurnost ničega jer ako netko oslobodi rezerve cijena će mu odma past i onda ti sa svojim rezervama u banci moš obrisat dupe.
2014-04-11
epikur37 wrote:Mi smo zlato prodali jer je to bio atraktivan potez iz poriručnika neoliberalne ekonomije.
Prodaš zlato, i za dobijeni novac kupiš pizdarije. Kad pizdarijama poraste cijena, prodaš pizdarije i onda opet kupiš zlato, ali više nego što si prodao.
I tako ti se gomila zlato.
crvenkasti-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:možeš li dati jedan primjer tog priručnika neoliberalne ekonomije gdje govori se o prodaji zlata.epikur37 wrote:Mi smo zlato prodali jer je to bio atraktivan potez iz poriručnika neoliberalne ekonomije.
Pa u to doba je bila spika da je zlato i zlatne zalihe prošlost...da živimo u uvjetima nove, dinamične i liberalne ekonomije kojoj tako nešto ne treba. Mislim da su neki s foruma i branili taj potez.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Srbija kupuje zlato iz vlastitog rudnika u Majdanpeku.
To se ne računa.
To se ne računa.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Srbija kupuje zlato iz vlastitog rudnika u Majdanpeku.
To se ne računa.
2014-04-11
ma ne vjerujem, spika u ekonomiji? bogohuljenje.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:možeš li dati jedan primjer tog priručnika neoliberalne ekonomije gdje govori se o prodaji zlata.epikur37 wrote:Mi smo zlato prodali jer je to bio atraktivan potez iz poriručnika neoliberalne ekonomije.
Pa u to doba je bila spika da je zlato i zlatne zalihe prošlost...da živimo u uvjetima nove, dinamične i liberalne ekonomije kojoj tako nešto ne treba. Mislim da su neki s foruma i branili taj potez.
Guest- Guest
Da nisam toliko lijen, vjerojatno bih kupio paladium na burzi...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» Ubojstvo u Ujedinjenom kraljevstvu - policija traga za počiniteljem, objavili sliku napadača
» Uložiti u zlato?
» ISIS zlato
» i zlato i srebro :)
» Srbija zlato !
» Uložiti u zlato?
» ISIS zlato
» i zlato i srebro :)
» Srbija zlato !
Page 1 of 1