Profesorka spavala sa 5 ucenika
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Profesorka spavala sa 5 ucenika
Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja sam imao sve neke šugave, stare babe. Možda su i imale neko znanje, ali su bile šugave i stareRingo10 wrote:Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
koeficijent da ćeš svršiti s njom u krevetu je veći od 6.1Ringo10 wrote:Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
jel to svršit kao svršit, ono ko onaj onan?mutava baštarda wrote:koeficijent da ćeš svršiti s njom u krevetu je veći od 6.1Ringo10 wrote:Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
ili je to svršit kao čin pa bu te malo spavali?
ili je 6.1 novi wins?
2014-12-30
Muči biživeber wrote:jel to svršit kao svršit, ono ko onaj onan?mutava baštarda wrote:koeficijent da ćeš svršiti s njom u krevetu je veći od 6.1Ringo10 wrote:Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
ili je 6.1 novi wins?
sada mi dodaješ novi upad u algoritam.mutava baštarda wrote:Muči biživeber wrote:jel to svršit kao svršit, ono ko onaj onan?mutava baštarda wrote:koeficijent da ćeš svršiti s njom u krevetu je veći od 6.1Ringo10 wrote:Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
ili je 6.1 novi wins?
muči biži ide pod mučenje graška
ili oično mučenje
ili grašak zgiba na kraju?
ja bi malo piškilo, u biti kakilo.
ili da zovem svetoju?
2014-12-30
Muči kao budi tihveber wrote:sada mi dodaješ novi upad u algoritam.mutava baštarda wrote:Muči biživeber wrote:jel to svršit kao svršit, ono ko onaj onan?mutava baštarda wrote:koeficijent da ćeš svršiti s njom u krevetu je veći od 6.1Ringo10 wrote:Žao mi što nisam imao takvu profesoricu
ili je 6.1 novi wins?
muči biži ide pod mučenje graška
ili oično mučenje
ili grašak zgiba na kraju?
ja bi malo piškilo, u biti kakilo.
ili da zovem svetoju?
Biži bježi
Uglavnom koristi se za sve prilike.... Umrla baba- muči biži, slomio nogu, muči biži, krepalo prase- muči biži, mali doktorira- muči niži, jeba poštar susjedu- muči biži, ...
Jebi ga, nije ti dozvolio poglavica...Leviathan2 wrote:a men pomalo zao sto nijesam isao u skolu :)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Spavala je u samici, večerala makarone sa sirom...
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Profesorka iz Finske došla u Srbiju i pokrenula SJAJAN BIZNIS: Postala je moderna pastirica, ima stado od 370 OVACA!
» Katreen Hardt (51) otkrila zbog čega nikada ne bi spavala s muškarcem svoje dobi
» Britanka Marie Calvert (67) priznaje da je spavala s preko 3000 ljudi, piše The Guardian.
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Profesorka iz Finske došla u Srbiju i pokrenula SJAJAN BIZNIS: Postala je moderna pastirica, ima stado od 370 OVACA!
» Katreen Hardt (51) otkrila zbog čega nikada ne bi spavala s muškarcem svoje dobi
» Britanka Marie Calvert (67) priznaje da je spavala s preko 3000 ljudi, piše The Guardian.
Page 2 of 2