Za(tv)ori ovo, jebote..:D
Page 1 of 1
Za(tv)ori ovo, jebote..:D
Drago Pilsel
@dragopilsel
·
1h
Kolinda Grabar-Kitarović je sponzoruša kriminalaca. Štoviše, izjavom da se ratni zločinac
Slobodan Praljak borio 'za prava hrvatskog naroda', hrvatska se predsjednica pretvorila u
najgoru varijantu hodajućeg političkog zla u RH. Svojim je izjavama sve bliža Vojislavu Šešelju.
Drago Pilsel
@dragopilsel
·
22h
Kolinda Grabar-Kitarovic u Bugojnom u crkvi kazala je tim b-h Hrvatima da je ona njihova predsjednica.
Baš kao i zločinac Tuđman ona nastavlja razarati Bosnu i Hercegovinu. Dižem glas protiv njena barbarstva:
nećeš, gaduro, razbiti BiH!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
2016-07-22
Re: Za(tv)ori ovo, jebote..:D
Glupan,ne shvaća kako na taj način samo radi reklamu i ide u korist sErine precjednice.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mislim mada nisam siguran,da se kaže u Bugojnu a ne u Bugojnom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Grammar partizanjastreb wrote:Mislim mada nisam siguran,da se kaže u Bugojnu a ne u Bugojnom.
2014-04-16
A ben! Ostavi partizane. Štokavci ce vas istrijebit. Mi oko Rijeke jos dobro stojimo,ali vi ste vec u alarmantnoj situaciji.aben wrote:Grammar partizanjastreb wrote:Mislim mada nisam siguran,da se kaže u Bugojnu a ne u Bugojnom.
Talijanski,raguski,dalmatski,vlaski...sad je na redu cakavstina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:
Kolinda Grabar-Kitarovic u Bugojnom u crkvi kazala je tim b-h Hrvatima da je ona njihova predsjednica.
Baš kao i zločinac Tuđman ona nastavlja razarati Bosnu i Hercegovinu. Dižem glas protiv njena barbarstva:
nećeš, gaduro, razbiti BiH!
2016-07-22
a ben,jastreb wrote:A ben! Ostavi partizane. Štokavci ce vas istrijebit. Mi oko Rijeke jos dobro stojimo,ali vi ste vec u alarmantnoj situaciji.aben wrote:Grammar partizanjastreb wrote:Mislim mada nisam siguran,da se kaže u Bugojnu a ne u Bugojnom.
Talijanski,raguski,dalmatski,vlaski...sad je na redu cakavstina.
postojali smo prije njih, postojati ćemo i nakon, ne brini
2014-04-16
aben wrote:Grammar partizanjastreb wrote:Mislim mada nisam siguran,da se kaže u Bugojnu a ne u Bugojnom.
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 1