Arapin ranio troje ljudi nožem u Haagu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Arapin ranio troje ljudi nožem u Haagu
Pa kog brige ? Sad ćemo im poslat još imigranata.prckov wrote:ne vole oni nista nego su zapeli u ideolosko trulilo iz kojeg niko ne zna put za izacRayMabus wrote:Švedska i Nizozemska su protestanske države. Od njih ne očekuj ništa. Oni mrze katolike a vole muslimane. Njih ni ne triba žalit.
a I nemaju muda komformisti dok se ne zalije za usi
a tad ce bit taj "sapat"
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa nikog nije brige da ne postoji nesto kao "spojene posude"RayMabus wrote:Pa kog brige ? Sad ćemo im poslat još imigranata.prckov wrote:ne vole oni nista nego su zapeli u ideolosko trulilo iz kojeg niko ne zna put za izacRayMabus wrote:Švedska i Nizozemska su protestanske države. Od njih ne očekuj ništa. Oni mrze katolike a vole muslimane. Njih ni ne triba žalit.
a tad ce bit taj "sapat"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nema spojenih posuda. Imigranti uzimaju kartu u jednom smjeru a kad pređu Alpe to je to.prckov wrote:pa nikog nije brige da ne postoji nesto kao "spojene posude"RayMabus wrote:Pa kog brige ? Sad ćemo im poslat još imigranata.prckov wrote:ne vole oni nista nego su zapeli u ideolosko trulilo iz kojeg niko ne zna put za izacRayMabus wrote:Švedska i Nizozemska su protestanske države. Od njih ne očekuj ništa. Oni mrze katolike a vole muslimane. Njih ni ne triba žalit.
a tad ce bit taj "sapat"
2014-04-11
onda ima sendvicRayMabus wrote:Nema spojenih posuda. Imigranti uzimaju kartu u jednom smjeru a kad pređu Alpe to je to.prckov wrote:pa nikog nije brige da ne postoji nesto kao "spojene posude"RayMabus wrote:Pa kog brige ? Sad ćemo im poslat još imigranata.prckov wrote:ne vole oni nista nego su zapeli u ideolosko trulilo iz kojeg niko ne zna put za izacRayMabus wrote:Švedska i Nizozemska su protestanske države. Od njih ne očekuj ništa. Oni mrze katolike a vole muslimane. Njih ni ne triba žalit.
a tad ce bit taj "sapat"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sendvić imamo al naklepat ćemo ih. Ja sam ovdje.
Ja = đeneral GF s pet zvjezdica
Ja = đeneral GF s pet zvjezdica
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Da bih rijec rekao. Raduju me optimisticna predvidjanja za Svedsku. Naime 2050 ce vecina u kraljevini Svedskoj biti muslimani. Fantasticno je sto su uradili od vlastite zemlje i to u samo 10-15 godina. Stanje je tako lose da su balkanjerosi dobili status prihvatljivih ili cak pozeljnih. Kila mozga????Da, ovdje se vec otvoreno govori o zamjeni stanovnistva. Bilo kako bilo od premium zemlje u svakom pogledu su naprvili MENA pripizdinu. Rapidan pad koji se moze vidjeti skoro iz dana u dan. Kila mozga....
2014-04-14
abraham wrote:Da bih rijec rekao. Raduju me optimisticna predvidjanja za Svedsku. Naime 2050 ce vecina u kraljevini Svedskoj biti muslimani. Fantasticno je sto su uradili od vlastite zemlje i to u samo 10-15 godina. Stanje je tako lose da su balkanjerosi dobili status prihvatljivih ili cak pozeljnih. Kila mozga????Da, ovdje se vec otvoreno govori o zamjeni stanovnistva. Bilo kako bilo od premium zemlje u svakom pogledu su naprvili MENA pripizdinu. Rapidan pad koji se moze vidjeti skoro iz dana u dan. Kila mozga....
Znači za 30 godina.
kila mozga, dvije krune :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Potpisujem
2014-04-14
Prijetelj mi radio u skoli u koju je islo 418 ucenika. Niti jedan etnicki svedjanin/ka. Par balkanjerosa, Poljaka, i juznoamerikanaca , ostalo zamotano.
2014-04-14
Uskoro ćete imati glasovanje "jedan čovjek- jedan glas" i zbor plus nekoga "iz reda Šveđana".abraham wrote:Prijetelj mi radio u skoli u koju je islo 418 ucenika. Niti jedan etnicki svedjanin/ka. Par balkanjerosa, Poljaka, i juznoamerikanaca , ostalo zamotano.
Ima da vas Reuf nauči graDžanskoj demokraciji i antifašizmu.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Eroo wrote:Uskoro ćete imati glasovanje "jedan čovjek- jedan glas" i zbor plus nekoga "iz reda Šveđana".abraham wrote:Prijetelj mi radio u skoli u koju je islo 418 ucenika. Niti jedan etnicki svedjanin/ka. Par balkanjerosa, Poljaka, i juznoamerikanaca , ostalo zamotano.
Ima da vas Reuf nauči graDžanskoj demokraciji i antifašizmu.
neka ....lipo...
dovoljno su nama srali, sad će mečka zakucati na njihova vrata
2015-08-06
abraham wrote:Prijetelj mi radio u skoli u koju je islo 418 ucenika. Niti jedan etnicki svedjanin/ka. Par balkanjerosa, Poljaka, i juznoamerikanaca , ostalo zamotano.
Malmo?
Guest- Guest
S toliko muslimana Srbi i Rusi nemaju nikakve šanse protiv nas Zapada.
2015-08-06
epikur37 wrote:S toliko muslimana Srbi i Rusi nemaju nikakve šanse protiv nas Zapada.
Ovo kao da je pisao onaj retard crvenkasti.
crvenkasti-
2014-04-17
Zaboli me kitomir kad im muslimani tamo jebu milu majku ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nekada su Protestanti bili strahovito konzervativni .....RayMabus wrote:Švedska i Nizozemska su protestanske države. Od njih ne očekuj ništa. Oni mrze katolike a vole muslimane. Njih ni ne triba žalit.
Liberalizam ih je upropastio.
Čini mi se da je Hitler, mislim da je on nisam siguran, rekao da preudoban život i visok standard dugoročno vode u dekadenciju i propadanje.
Jer to ubija prirodnu težnju i borbu za opstanak i boljitak. A čim to ubiješ, onda ta zajednica bespogovorno propada i zapada u degradaciju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Berlin: Ubijen islamista pošto je nožem ranio policajku
» Teroristički napad nožem u Britaniji : troje mrtvih , dvoje ranjenih
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Berlin: Ubijen islamista pošto je nožem ranio policajku
» Teroristički napad nožem u Britaniji : troje mrtvih , dvoje ranjenih
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
Page 2 of 2