Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
znaci cuna je uvijek spremnajastreb wrote:Dođem pa te nema.Noor wrote:jel ?! :)jastreb wrote:Ja ne mogu ni kratko.Noor wrote:
ni ti, kao ni onaj Yeke, ne mozes dugo bez mene, ha? :)
pa dođi češće :)
Onda se ne oglašavam.
Ali kad vidim bijelu štiklu načina da se raspametim i raspištoljim i ona pišem, pišem i pišem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
Dobro, pod pojam antifašizma se danas trpa sve i svašta i to ne samo kod nas.AssadNaPodmornici wrote:Težak udar za antifašizam I Euroazijsku Uniju
Ali kako god promišljali taj pojam, stvarno ne znam kakve veze ima taj frajer sa bilo kakvin antifašizmom. Isto kao i ekipa oko njega, MArtić, Babić i slični
NAzivat njih antifašistima je glorifikacija tih likova i ništa više. Šta god pod antifašizmom podrazumijevali.
A tek kakve veze on ima sa Euroazijskom Unijom ....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro Anto Kovačević
» Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
» Panika u Vojnoj krajini EU-a ili di si bio 2015
» Od danas logori za migrante u Krajini
» Policajac objašnjava migrantima u Krajini: ...Ti, ti, ti...dženaza, kako se kaže vatra? fajer...bum..bum..trrr...
» Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
» Panika u Vojnoj krajini EU-a ili di si bio 2015
» Od danas logori za migrante u Krajini
» Policajac objašnjava migrantima u Krajini: ...Ti, ti, ti...dženaza, kako se kaže vatra? fajer...bum..bum..trrr...
Page 3 of 3