..i kažu da voda iz vodovoda steti zdravlju...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
..i kažu da voda iz vodovoda steti zdravlju...
https://twitter.com/susantananda3/status/1197446642032463877/video/1
jebeno pa zaguljeno..
jebeno pa zaguljeno..
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: ..i kažu da voda iz vodovoda steti zdravlju...
inace te vece zmijurine i nisu nesh od brzine,ali ovaj piton je nacisto smrt za sve na sto krene..
E sad,pitona u Australiji ima na tone,i to u urbanim zonama,predgradjima,gdje masovno prave pomor medj kutjnim ljubimcima...
Dobro je da su Čika-Prckoff i Ringec josh medj nama...opako tamo jest..
Australian woman wakes to 5m python surprise
[size=13]Media captionFootage of the giant snake was recorded on a mobile phone.
A huge snake that has lived in the roof of an Australian home for 10 years has tried to upgrade to the master bedroom.
Trina Hibberd, from Mission Beach in Queensland, woke on Monday to find the 5.2m scrub python named Monty stretched from her lounge room to her bedroom.
Monty managed to turn on a light and knock over a lamp before snake-catcher Dave Goodwin arrived.
Mr Goodwin induced the snake to wrap around his forearm before capturing it inside a plastic home-brewing jug.
Image copyrightTRINA HIBBERDImage captionMonty has now been transferred to a sewage pondImage copyrightDAVE GOODWINImage copyrightDAVE GOODWIN
He told the BBC the 40kg snake was "choking [his] arm to death" before he transferred it into the tub.
"When you go near them they have this real deep gurgle in their throat, which means in other words don't come near me," he said.
To encourage the snake to grab hold of his arm, Mr Goodwin first grabbed it near the head with a pair of tongs.
"The tongs won't hold it, it's too big, so I use the tongs to divert its attention and grab it by the scruff of the neck," he said.
"That ensures that the snake lets go of everything else, wraps himself around my arm."
"I guess he came in to have a bit of a feed or say hello, or he's gone a bit senile. I've no idea," she told the BBC.
But she thinks he has been living in the roof of her house for many years.
Monty has now been transferred to a sewage pond within the Cassowary Coast Regional Council area, where it is hoped he will take care of a rat infestation.
"I guess Monty has gone to snake heaven and he's going to be this big fatso," Ms Hibberd said.
https://www.bbc.com/news/world-australia-36573623[/size]
E sad,pitona u Australiji ima na tone,i to u urbanim zonama,predgradjima,gdje masovno prave pomor medj kutjnim ljubimcima...
Dobro je da su Čika-Prckoff i Ringec josh medj nama...opako tamo jest..
Australian woman wakes to 5m python surprise
- 22 June 2016
[size=13]Media captionFootage of the giant snake was recorded on a mobile phone.
A huge snake that has lived in the roof of an Australian home for 10 years has tried to upgrade to the master bedroom.
Trina Hibberd, from Mission Beach in Queensland, woke on Monday to find the 5.2m scrub python named Monty stretched from her lounge room to her bedroom.
Monty managed to turn on a light and knock over a lamp before snake-catcher Dave Goodwin arrived.
Mr Goodwin induced the snake to wrap around his forearm before capturing it inside a plastic home-brewing jug.
Image copyrightTRINA HIBBERDImage captionMonty has now been transferred to a sewage pondImage copyrightDAVE GOODWINImage copyrightDAVE GOODWIN
He told the BBC the 40kg snake was "choking [his] arm to death" before he transferred it into the tub.
"When you go near them they have this real deep gurgle in their throat, which means in other words don't come near me," he said.
To encourage the snake to grab hold of his arm, Mr Goodwin first grabbed it near the head with a pair of tongs.
"The tongs won't hold it, it's too big, so I use the tongs to divert its attention and grab it by the scruff of the neck," he said.
"That ensures that the snake lets go of everything else, wraps himself around my arm."
'Big fatso'
Ms Hibberd said a friend staying at her house first noticed the gargantuan reptile's presence."I guess he came in to have a bit of a feed or say hello, or he's gone a bit senile. I've no idea," she told the BBC.
But she thinks he has been living in the roof of her house for many years.
Monty has now been transferred to a sewage pond within the Cassowary Coast Regional Council area, where it is hoped he will take care of a rat infestation.
"I guess Monty has gone to snake heaven and he's going to be this big fatso," Ms Hibberd said.
https://www.bbc.com/news/world-australia-36573623[/size]
Guest- Guest
ludi ameri ih drze kao kucne ljubimce
uhhhh...odvratno..gmazovi i reptili,su sve samo ne za kucne ljubimce..ybt
tu i tamo procitam da je nekog ljubitelja velikih snaznih zmija,njihov ljubimac zagutio i progutao...e pa cheers..
tu i tamo procitam da je nekog ljubitelja velikih snaznih zmija,njihov ljubimac zagutio i progutao...e pa cheers..
Guest- Guest
da,jebale ih te zmijuge,nije mi zao kad ih mrcine pozderu
to stavljam u grupu budala koje obozavaju opasne zivotinje kao kucne ljubimce...
ybt,Čivava zakon...
ybt,Čivava zakon...
Guest- Guest
macke su bolje,ova americka macka krupna ko pas + moze hvatati i miseve,vjeveruge i ostalu neman
dobro,macke su zakon..moja Murka je napunila 10 godina..maine coon zenkica...
Guest- Guest
ne,nego 12....dvi godine nije bila kod menea..
Guest- Guest
pa gdje je bila?coon ha,gdje si je nabavio? one perzijske su mi isto cool ali one su vise kao ukrasne,coon izgleda kao terminator
dok sam bijo u Zegeju 2000tih..bila je u vlasnistvu jedne starije zene,koja je umrla,pa je zena,kod koje sam ja iznajmljivao stan,rodjaka od umrle otisla ocistiti stan, a macka je pobjegla pred usisavacem iz zgrade...sirota je lutala 3 mjeseca i vrtila se oko stana,da bi susjed javio ovoj zeni da se macka muha okolo..ova je pokupila i donijela sebi,a nije bas bila za zivotinje,potom sam je ja usvojio nakon godine kod umrle gazdarice i godine kod ove..dopremio doli u Slavoniju,gdje i dan danas,Bog dao zivi..
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
karakter imaju predobar..ne zovu ih uzalud dobroćudnim džinovima..jako su mazni i pitomi..jako se vezu za vlasnika..
Guest- Guest
a jesu li stvarno dobre lovilice?
nemam pojma..ne znam..vjerovatno kao i sve druge macke,jesu...jednom je sokol zgrabio goluba,ali je ovaj bio debel,pa je polako prisilno sletio u moje dvoriste,Murka ga spotala,pa za njim,jedva je sokol uspio odletjeti..ostavio je nasto perja za sobom..
macka onjusila mrtvog goluba,ono,instinkt,kao jela bi,ali kad je vidila da treba perje prvo ocupkati,odustala je....
macka onjusila mrtvog goluba,ono,instinkt,kao jela bi,ali kad je vidila da treba perje prvo ocupkati,odustala je....
Guest- Guest
goluba mi zao,ali vjeverice,bas su svinje,sve rasceprkaju,pravi pacovi
a stos..hranidbeni lanac..vjeverice..ufff...kad je po zimi ovdje hladnije,znaju se uvuci kod motora od auta i grijati se..nemam nish protiv,ali ako su gladne,onda znaju pogrickati kablove..
meni su josh u servisu savjetovali da uzmem zastitu za kablove..
jednom dignem haubu,a ono otisci na poklopcu motora,malih šapica..hajde..eto imao i ja posjetu..kablovi za sad,svi oke..
meni su josh u servisu savjetovali da uzmem zastitu za kablove..
jednom dignem haubu,a ono otisci na poklopcu motora,malih šapica..hajde..eto imao i ja posjetu..kablovi za sad,svi oke..
Guest- Guest
znaju pojesti pticja jaja iz gnjezda,zamisli,jednom vidjeh pticu gdje se zaletila na vjevericu i nogama ja lupila,mala ptica ali branila je gnjezdo
Similar topics
» ''Ova država! HDZ-ov šef vodovoda ima optužnicu zbog trovanja ljudi arsenom. Sad je dobio nagradu za razvoj voda ''
» Topla voda je šikljala 2 metra u zrak! Bili su i geolozi, kažu da se s ovako nečim nisu susreli'
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
» Nevini zatočeni djelatnici vodovoda u slučaju Danke Ilić? Brat nevin ubijen?
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Topla voda je šikljala 2 metra u zrak! Bili su i geolozi, kažu da se s ovako nečim nisu susreli'
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
» Nevini zatočeni djelatnici vodovoda u slučaju Danke Ilić? Brat nevin ubijen?
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
Page 1 of 2