Srbistan na aparaima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbistan na aparaima
https://www.hop.com.hr/2019/11/25/srbistan-i-aco-devojcica-u-problemima-putin-ljut-zbog-prodaje-oruzja-isilovcima-i-ukrajincima/
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: Srbistan na aparaima
Tre, jesi li ti autor članka?
Isti stil, isti rječnik..
crvenkasti-
2014-04-17
al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
Ćlanak je izuzetno glup, ali ti je nekako milo kad ga čitaš.
Oraspoložiš se.
Zar to nije i cilj i svrha čitanja?
crvenkasti-
2014-04-17
nisam, ja bi napisao smrdija no bitno je da si pročitao kako suljo jebe i ne vadicrvenkasti wrote:Tre, jesi li ti autor članka?
lik je premazan svim mastima...tu tapse putina po ramenu i tepa mu 'brate'...a vec isti dan uvaljuje oruzje islamistima oslobođa carinske pristojbe i uvodi u 'mini šengen' albanskog trgovca narkoticima edi ramu...a putin mu salje oruzje da s ebas obracuna sa takvi likovima....onda drugi dan merkel tepa 'mutti'...dok druge sa druge strane propusta migrante ko na tekucoj traci..tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i meni bi bio glup da sam srbocrvenkasti wrote:tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
Oraspoložiš se.
pravi bizantinacvuksadinare wrote:lik je premazan svim mastima...tu tapse putina po ramenu i tepa mu 'brate'...a vec isti dan uvaljuje oruzje islamistima oslobođa carinske pristojbe i uvodi u 'mini šengen' albanskog trgovca narkoticima edi ramu...a putin mu salje oruzje da s ebas obracuna sa takvi likovima....onda drugi dan merkel tepa 'mutti'...dok druge sa druge strane propusta migrante ko na tekucoj traci..tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
tre wrote:i meni bi bio glup da sam srbocrvenkasti wrote:tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
Oraspoložiš se.
Pa jesi srbo.
crvenkasti-
2014-04-17
on je uzor jastrebu i dingu..oni vole bizantince...da mirise po zadimljenoj i smrdljivoj krcmi...to je prava intima..tre wrote:pravi bizantinacvuksadinare wrote:lik je premazan svim mastima...tu tapse putina po ramenu i tepa mu 'brate'...a vec isti dan uvaljuje oruzje islamistima oslobođa carinske pristojbe i uvodi u 'mini šengen' albanskog trgovca narkoticima edi ramu...a putin mu salje oruzje da s ebas obracuna sa takvi likovima....onda drugi dan merkel tepa 'mutti'...dok druge sa druge strane propusta migrante ko na tekucoj traci..tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
2015-09-08
zapravo oni se jedino u tkvom okruzenju mogu snaci i profitirati..pa ih sa te strane razumijemvuksadinare wrote:on je uzor jastrebu i dingu..oni vole bizantince...da mirise po zadimljenoj i smrdljivoj krcmi...to je prava intima..tre wrote:pravi bizantinacvuksadinare wrote:lik je premazan svim mastima...tu tapse putina po ramenu i tepa mu 'brate'...a vec isti dan uvaljuje oruzje islamistima oslobođa carinske pristojbe i uvodi u 'mini šengen' albanskog trgovca narkoticima edi ramu...a putin mu salje oruzje da s ebas obracuna sa takvi likovima....onda drugi dan merkel tepa 'mutti'...dok druge sa druge strane propusta migrante ko na tekucoj traci..tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
2015-09-08
zapravo, mnogima je u hrvatskoj bolje dok kenjaju o srbima i srbiji, vuchiccu
uzimate nas ko terapiju
ovakve gluposti, " analiticne"
nismo citali ni o krivousnom
po srbiji.
uzimate nas ko terapiju
po srbiji.
Guest- Guest
kaj hoces..ja sam dao kompliment sulji..malo je onih koji mogu zajebati putina,mutti,trumpa istovremeno...e sad oce njemu na koncu biti po onom nikom nije svjeca dogorjela do zore...ne znam...mozda...putku ocito nije kompliment da ga netko zajebe...on ce sulji sigurno manje oprostit nego trump i merkel..narocito merkel..inace babe vole muskarce koji ih zajebu...samo u takvom zajebavanju znaju zajebanti napraviti kobnu gresku pogotovo kad se osile izgubi se mjera pocne se misliti da moze sve a da ne bude kaznjen..pizzon wrote:zapravo, mnogima je u hrvatskoj bolje dok kenjaju o srbima i srbiji, vuchiccu
uzimate nas ko terapiju
po srbiji.
2015-09-08
tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
Bas ... k'o muha kad sleti na slona.
Guest- Guest
aha...i ti si hrvat, otprilike tako je i Tre srbocrvenkasti wrote:tre wrote:i meni bi bio glup da sam srbocrvenkasti wrote:tre wrote:al ga suljo ućero caru putkuvuksadinare wrote:putin je gluplji od sulje
Oraspoložiš se.
Pa jesi srbo.
Noor wrote:aha...i ti si hrvat, otprilike tako je i Tre srbocrvenkasti wrote:tre wrote:i meni bi bio glup da sam srbocrvenkasti wrote:tre wrote:
al ga suljo ućero caru putku
Oraspoložiš se.
Pa jesi srbo.
Obadvojica smo Hrvati. Zato se i slažemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Suljo je još malo pa svoje odvrmorio...
Jebe ga i CIA i FSB, samo se čeka još BND da ga pusti niz vodu sa nekim finalnim snimkom i on je istorija.
Jebe ga i CIA i FSB, samo se čeka još BND da ga pusti niz vodu sa nekim finalnim snimkom i on je istorija.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2