STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
Eroo wrote:Treći čovjek po značajnosti na ljestvici u Hrvata. To je trenutna neoboriva činjenica.Joker wrote:.... happy birthday dear Milan, happy birthday toooooooooo youuuuuuu!
Možda i druga, kak se vzame. Gledam sa strane i tako vidm.
Vi, neki od vas, možete do sudnjeg dana lajati na mjesec, ali će on uvijek jednako izlazit i zalazit.
Meni su neoboriva cinjenica njegovi WC-i po Zagrebu. Koji je to fetis i ne kuzim bas.
Guest- Guest
imat broj, privatni ministra financija ili direktora financijske ili predsjednika no ili člana upave je bitno.Eroo wrote:Eroo wrote:I da dodam:
Za slučaj potrebe Kolinda može s privatnog telefona pozvati bilo
kojeg svjetskog državnika, isto tako na privatni telefon.
PS: To je privilegij, kojeg ima rijetko koja država na svijetu.Ako uopće.
ti si drkao na kosoricu kao i kolega lotka. pa se kao mlađi član partije hvalio kako ima broj gospođe.
i gle jebenog čuda i ja sam ga imao.
ali za razliku od vas bosančerosa moj drugi broj je nevidljiv.
2014-12-30
kako god Kolinda završi sa izborima, sigurno će tu večer biti mrtva pijana
k mi?ereEroo wrote:Vi ste luzeri. Uvijek ste birali pogrešne, ovaj put vam ne bismo dozvolit.Joker wrote:vuksadinare wrote:Ocita panika ... jedini moze pobjedit ako kloniraju dva milijuna era ..Joker wrote:Pumpajte, pumpajte ... kad se sjetim gospodine Rejtinga .... zdravo, zdravo, zdravo ...
Uprli sve u 16. Nemir im u grudima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ero je definitivno kretenveber wrote:imat broj, privatni ministar financija ili direktor financijskih ili predsjednik nema niti jedan član upave je bitno.Eroo wrote:Eroo wrote:Da dodam:
Za slučaj treba Kolinda može
privatnim telefonom pozvati bilo kojeg svjetskog državnika, isto tako na privatni telefon.
PS: Da je privilegij, koji ima rijetko koja država na svijetu.Ako također.
ti si drkao na kosoricu kao i kolega lotka. pa se kao mlađi član partije hvalio kako ima broj gospođe.
2015-09-08
jbg ne puše on na hladno vec na vruce...im on itekako dobre informacije...tko ima najvece izglede pa toga treba napasti...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jbg ne puše on na hladno vec na vruce...im on itekako dobre informacije...tko ima najvece izglede pa toga treba napasti...
kažem ti, to mu je najmanja birga sada. ali ne zameram ti na neinformisanosti , ipak ugl. čitaš samo njegove tabloide koji prećutkuju ozbiljne afere koje su načele njegov, nadam se skori, pad...
Guest- Guest
ero je kosovac bez indentiteta. i sada u starosti po defaultu mora biti za vlast.vuksadinare wrote:ero je definitivno kretenveber wrote:imat broj, privatni ministar financija ili direktor financijskih ili predsjednik nema niti jedan član upave je bitno.Eroo wrote:Eroo wrote:Da dodam:
Za slučaj treba Kolinda može
privatnim telefonom pozvati bilo kojeg svjetskog državnika, isto tako na privatni telefon.
PS: Da je privilegij, koji ima rijetko koja država na svijetu.Ako također.
da dođe milanović ovaj bi zavijao za njega.
staljin je bio sve, ali nije bio glup. i znao je što treba raditi s partijcima.
2014-12-30
znam za afere...taman mu ovaj potres dobro dosao ali malo jaci..da moze u bager a afere padnu u zaboravBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:jbg ne puše on na hladno vec na vruce...im on itekako dobre informacije...tko ima najvece izglede pa toga treba napasti...
kažem ti, to mu je najmanja birga sada. ali ne zameram ti na neinformisanosti , ipak ugl. čitaš samo njegove tabloide koji prećutkuju ozbiljne afere koje su načele njegov, nadam se skori, pad...
2015-09-08
ne može, cepaju ga CIA, BND i FSB svakodnevno. a ima toliko putera na glavi da svakodnevno opozicJonari iznose nove prljavštine...
Guest- Guest
Komu ces ti sta odobravati jeli smrdljivi dezerteru. Ajde tutanj kopile udbasko odavde.Eroo wrote:Vi ste luzeri. Uvijek ste birali pogrešne, a ovaj put vam to nećemo dozvolit.Joker wrote:vuksadinare wrote:Ocita panika...jedini moze pobjedit ako kloniraju dva milijuna era ..Joker wrote:Pumpajte, pumpajte ... kad se sjetim Mr. Rejtinga .... hi, hi, hi ...
Uprli sve u 16. Nemir im u grudima.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koga boli kurac za tu plavokosu sorosevu komunisticku drolju.AssadNaPodmornici wrote:kako god Kolinda završi sa izborima, sigurno će tu večer biti mrtva pijana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nemoj tako. Njen stari je u biti htio kupit zastavu da iznenadi koli s jogurtom nakon vjeronauka
2014-12-30
veber wrote:imat broj, privatni ministra financija ili direktora financijske ili predsjednika no ili člana upave je bitno.Eroo wrote:Eroo wrote:I da dodam:
Ne sjećam se da sam ikada ovdje napisao da imam ičiji broj, moguće.
Uglavnom, da razjasnim: broj i pristup Jadranki Kosor i Ivi Sanaderu sam imao, to su činjenice (a Ivi Sanaderu i danas imam). Isto tako je činjenica da se Kosorica silno uvrijedila kad sam podržao Karamarka u ožujku 2012. Sa njim sam imao najkorektniji odnos, što jest jest.
Imam broj od Plenkovića, ali ga nisam nikada koristio, jer ne zovem ljude bez potrebe. Pričali smo nekoliko puta, čisto kurtoazno.
I tako, imam natrpan imenik, ali danas najviše zovem banku, klijente, agenciju za marketing, institucije za licenciranje :)
Nisu mi jasni ljudi koji se hvale telefonskim brojevima. Ali ako ga imam, neću lagati da ga nemam.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:veber wrote:imat broj, privatni ministra financija ili direktora financijske ili predsjednika no ili člana upave je bitno.Eroo wrote:Eroo wrote:I da dodam:
Ne sjećam se da sam ikada ovdje napisao da imam ičiji broj, moguće.
Uglavnom, da razjasnim: broj i pristup Jadranki Kosor i Ivi Sanaderu sam imao, to su činjenice (a Ivi Sanaderu i danas imam). Isto tako je činjenica da se Kosorica silno uvrijedila kad sam podržao Karamarka u ožujku 2012. Sa njim sam imao najkorektniji odnos, što jest jest.
Imam broj od Plenkovića, ali ga nisam nikada koristio, jer ne zovem ljude bez potrebe. Pričali smo nekoliko puta, čisto kurtoazno.
I tako, imam natrpan imenik, ali danas najviše zovem banku, klijente, agenciju za marketing, institucije za licenciranje :)
Nisu mi jasni ljudi koji se hvale telefonskim brojevima. Ali ako ga imam, neću lagati da ga nemam.
Mi iz duboke države dobijemo svaki broj ako nam zatreba.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crobarometar-najnovije: Kolinda 34,3 % , Milanović 23,9 %, Škoro 20,2 %
» Novi Crobarometar pun iznenađenja: SDP pretekao HDZ usred afere Konzultantica
» Milanović stigao na sprovod kraljice Jelisavete
» PREDSJEDNICA BEZ PREMCA NA TOP LISTI NAJPOPULARNIJIH POLITIČARA U DRŽAVI Novi Crobarometar pokazuje da je podržava i sve više SDP-ovih bira
» U Istru napokon stigao novi vlak
» Novi Crobarometar pun iznenađenja: SDP pretekao HDZ usred afere Konzultantica
» Milanović stigao na sprovod kraljice Jelisavete
» PREDSJEDNICA BEZ PREMCA NA TOP LISTI NAJPOPULARNIJIH POLITIČARA U DRŽAVI Novi Crobarometar pokazuje da je podržava i sve više SDP-ovih bira
» U Istru napokon stigao novi vlak
Page 2 of 2