Svima potpora pada posebno Milanovicu.Kolakusicu potpora jako raste
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Svima potpora pada posebno Milanovicu.Kolakusicu potpora jako raste
ma samo sam ti htio napisati da si budala bio i budala ostao, ostalo nije važnoebenica wrote:to se zove kičma i karakter ono kaj ti nikad nisi imao. nema toga u masi, samo oni koji stoje sami stoje uspravno, vi ste svi samo naslonjeni.tre wrote: pojavi poslje 5-6 godina i odma se uspje posvađati, samo je nastavio di je stao :D
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
a lubenica je baš pravi čovo za toJoker wrote:tre wrote:lubenica se pojavi poslje 5-6 godina i odma se uspje posvađati, samo je nastavio di je stao :D
Ibler trazi efektivu.
ebenica wrote:eto, sad si možete međusobno gladit yaya. i ubijte se.Joker wrote:tre wrote:lubenica se pojavi poslje 5-6 godina i odma se uspje posvađati, samo je nastavio di je stao :D
Ibler trazi efektivu.
Sad mi se cinis preglup i za SDP. Radnicka fronta?
Guest- Guest
tre wrote:a lubenica je baš pravi čovo za toJoker wrote:tre wrote:lubenica se pojavi poslje 5-6 godina i odma se uspje posvađati, samo je nastavio di je stao :D
Ibler trazi efektivu.
Zajeb'o sam se. Izgleda da su ga sutnuli i s Iblera pa se sjurio u RF.
Guest- Guest
moguće, uvijek je bio nadrkani ljevičar pa ga ove mlakonje iz SDPa ne zadovoljavaju ni u kom pogleduJoker wrote:tre wrote:a lubenica je baš pravi čovo za toJoker wrote:tre wrote:lubenica se pojavi poslje 5-6 godina i odma se uspje posvađati, samo je nastavio di je stao :D
Ibler trazi efektivu.
Zajeb'o sam se. Izgleda da su sutnuli i s Iblera pa se sjurio u RF.
Ma jok, nema ti taj škoro šanse. Drugi krug kolinda i milanović ili ako opet bude iznenađenje kolinda i mislav. I onda...mislim kolinda.vuksadinare wrote:Drugi krug Skoro-Koli ili Skoro-Kolakusic..u svakoj opciji Skoro u pripetavanju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koga god Kolinda dočeka u drugom krugu neće ga dočekati trizna
mrze skoru jer ga se boje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Hahahahavuksadinare wrote:Drugi krug Skoro-Koli ili Skoro-Kolakusic..u svakoj opciji Skoro u pripetavanju
Škoro kaput. Ne bu taj drugog kruga videl.
Bujanec i Pervan na urgentnom centru. Jesi li im donio nadrandže?
Čedo, piše se naranČe...
darth_vader-
2014-04-17
Škoro je simpatiko, bez dvojbe.Moja gospođa ga ono baš obožava, ali kao zabavljača.vuksadinare wrote:mrze skoru jer ga se boje
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jebote kolinda kojoj je jakov dezerter i ona zbrisala isto prije '91 pa proziva nekog za dezertiranje..ocito je zestoko pece savjestEroo wrote:Škoro je simpatiko, bez dvojbe.Moja gospođa ga ono baš obožava, ali kao zabavljača.vuksadinare wrote:mrze skoru jer ga se boje
2015-09-08
Kolinda je sljedćih 5 godina predsjednica, a nakon nje možete birati i Manolića.vuksadinare wrote:jebote kolinda kojoj je jakov dezerter i ona zbrisala isto prije '91 pa proziva nekog za dezertiranje..ocito je zestoko pece savjestEroo wrote:Škoro je simpatiko, bez dvojbe.Moja gospođa ga ono baš obožava, ali kao zabavljača.vuksadinare wrote:mrze skoru jer ga se boje
2016-07-22
kaje ti fukašEroo wrote:Kolinda je sljedćih 5 godina predsjednica, a nakon nje možete birati i Manolića.vuksadinare wrote:jebote kolinda kojoj je jakov dezerter i ona zbrisala isto prije '91 pa proziva nekog za dezertiranje..ocito je zestoko pece savjestEroo wrote:Škoro je simpatiko, bez dvojbe.Moja gospođa ga ono baš obožava, ali kao zabavljača.vuksadinare wrote:mrze skoru jer ga se boje
2015-09-08
ebenica wrote:još postoje ljudi kojima je ovo ozbiljno? brojevi alan forda su ozbiljniji od ovog sranja....čuj iozbori, čuj predsjednik...poslije ove pevaljke kišna glista može bit predsjednik.
I bio je... sad imamo Hrvatska traži zvijezdu za Predsjednika...
darth_vader-
2014-04-17
Kako super, samo nam cirkuski šator fali priko države...
darth_vader-
2014-04-17
ovaj post mi je genijalan koji sam pronasao na jednom portalu
koli uputila ostru poruku jakovu
'Pazi se Jakove ako popušim ništa od punog frižidera ideš na dijetu'
2015-09-08
Promijeni konja. Probaj s Kolakušićem, njemu podrška kažeš najviše raste...vuksadinare wrote:ovaj post mi je genijalan koji sam pronasao na jednom portalu
2016-07-22
ne bi me iznenadilo drugi krug kolakusic - škoro..i zoki i koli si mitraljiraju punom parom vlastita koljenaEroo wrote:Promijeni konja. Probaj s Kolakušićem, njemu podrška kažeš najviše raste...vuksadinare wrote:ovaj post mi je genijalan koji sam pronasao na jednom portalu
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne bi me iznenadilo drugi krug kolakusic - škoro..i zoki i koli si mitraljiraju punom parom vlastita koljenaEroo wrote:Promijeni konja. Probaj s Kolakušićem, njemu podrška kažeš najviše raste...vuksadinare wrote:ovaj post mi je genijalan koji sam pronasao na jednom portalu
Ti si hrvatski Tarabić, jebate...
2016-07-22
tre wrote:moguće, uvijek je bio nadrkani ljevičar pa ga ove mlakonje iz SDPa ne zadovoljavaju ni u kom pogleduJoker wrote:tre wrote:a lubenica je baš pravi čovo za toJoker wrote:tre wrote:lubenica se pojavi poslje 5-6 godina i odma se uspje posvađati, samo je nastavio di je stao :D
Ibler trazi efektivu.
Mate Kapovic i on u podrumu filozofskog pisu novi 'Manifest socijalista-komunista za 21. stoljece'.
Promjena zapravo i nema.
Uzmi onome tko umije i moze i daj klosaru kojem je zivotni uspjeh nazicati za pivo na zidicu pokraj Uniona.
Guest- Guest
sve je to klosarija koja je imala srecu da su im tate nesto stekle jer su bili na pozicijama a oni kao fol ce glumiti nekakve buntovnike slicno kao i stulic..stari mu bio anga u jna a on glumio nekog buntovnika...ali jbg nikad ne bjezi od begovskog zivota pa tako stulic spavao u hotelima na turneji a ostali clanovi benda s eklosarili po koje kakvim rupcagama..tako i kapovic i ebenica..kapovic glumi nekog zastitnika radnistva a fura najnoviji ajfon,trapke od 100 eura i tenisice od soma kuna...Joker wrote:tre wrote:moguće, uvijek je bio nadrkani ljevičar pa ga ove mlakonje iz SDPa ne zadovoljavaju ni u kom pogleduJoker wrote:tre wrote:a lubenica je baš pravi čovo za toJoker wrote:
Ibler trazi efektivu.
Mate Kapovic i on u podrumu filozofskog pisu novi 'Manifest socijalista-komunista za 21. stoljece'.
Promjena zapravo i nema.
Uzmi onome tko umije i moze i daj klosaru kojem je zivotni uspjeh nazicati za pivo na zidicu pokraj Uniona.
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Radikalno desnom AfD-u potpora snažno raste
» RASTE POTPORA HDZ-U I KARAMARKU! SDP i MOST u padu, Predsjednica na vrhu!
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Jako raste paušalni porez po krevetu, iznajmljivači revoltirani
» RASTE POTPORA HDZ-U I KARAMARKU! SDP i MOST u padu, Predsjednica na vrhu!
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Jako raste paušalni porez po krevetu, iznajmljivači revoltirani
Page 4 of 5