Milanović: Neka Kolinda proba skočiti na beton s visine od tri metra onda možemo razgovarati :D
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović: Neka Kolinda proba skočiti na beton s visine od tri metra onda možemo razgovarati :D
ja sam se ipak I pored svega nado da ovaj milanko ima zeru mozga vise
mislim, pa nije pao na glavu jebemu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Milanović: Neka Kolinda proba skočiti na beton s visine od tri metra onda možemo razgovarati :D
prckov wrote:ja sam se ipak I pored svega nado da ovaj milanko ima zeru mozga vise
Nisam ja tek tako rekao da boljeg kandidata za predsjednika od Kolinde jednostavno nemate.
Pa kome ja ovo više pričam...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
'joj znate pa oni pucaju mogu me ubiti joj'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Trebalo bi glasovati za Karabatićku... Mlada, zgodna, obrazovana, vjerujem da dobro barata i jezikom kada se bude radilo o bilateralnim odnosima s našim partnerima. Trump bi joj sigurno otvorio kapiju....jasambrend wrote:Natjecanje debila se nastavlja, upali smo doslovno u septičku jamu i to je sad to...
Kako se ono kaze :
Jad i bjeda hrvatske politike
Pocinje na izborima
A zavrsi na forumima
Ali casna rijec, da mi se
Ero ovdje preserava s tim fotkama koje prikazuju siroticu socijslisticku
Na traktoru
O, da
Moran na sranje . Moram
Jad i bjeda hrvatske politike
Pocinje na izborima
A zavrsi na forumima
Ali casna rijec, da mi se
Ero ovdje preserava s tim fotkama koje prikazuju siroticu socijslisticku
Na traktoru
O, da
Moran na sranje . Moram
Klokanima , vjerujEroo wrote:prckov wrote:ja sam se ipak I pored svega nado da ovaj milanko ima zeru mozga vise
Nisam ja tek tako rekao da boljeg kandidata za predsjednika od Kolinde jednostavno nemate.
Prije talibanima, među koje i ti spadaš.Sora wrote:Klokanima , vjerujEroo wrote:prckov wrote:ja sam se ipak I pored svega nado da ovaj milanko ima zeru mozga vise
2016-07-22
Moze
Samo ti pricaj
Meni i prcku isto
Jedino Prcko te uzme za ozbiljno a meni si brate odvratan
Sta mogu
Samo ti pricaj
Meni i prcku isto
Sta mogu
Kolinda je lažljivica
Zena kpja nema karaktera
Cini se s ozbiljnim problrlom s alkoholom
I bolesno ambiciozna
To jel nije problem katolicima
Imsju oni za sve odgovor - oprost grijeha
Cak i pijsnim klokanima
Zena kpja nema karaktera
Cini se s ozbiljnim problrlom s alkoholom
I bolesno ambiciozna
To jel nije problem katolicima
Imsju oni za sve odgovor - oprost grijeha
Cak i pijsnim klokanima
Kolindi je drugi mandat zajamčen. I HDZ-u, da ne bi bilo nesporazuma.Sora wrote:Moze
Samo ti pricaj
Meni i prcku isto
Sta mogu
Hrvati su konačno dobili ekipu svjetskog ranga. Daleko su iznad onoga
što inače Hrvati zaslužuju. Znam zašto tebi (i sličnima) smetaju, a znam i šta je razlog
da to drugi ne znaju. Mogao bih objasniti zašto je to meni jasno, ali nema smisla.
2016-07-22
Neambicioznima nije mjesto u politici, a ustvari ni u jednom ozbiljnijem pozivu.Sora wrote:
I bolesno ambiciozna
Gđa Kolinda je jedna od najutjecajnih političara u današnjem svijetu.
Dolaskom Plenkovica i Kolinde HR je prepoznata u EU i u svijetu.
Upravo ovaj dvojac je HR definitivno izvukao iz balkanske kaljuže.
I da vam kažem, nemam ja od HR ništa, živim u drugoj državi i u njoj stvaram
svoju budućnost i budućnost mojih potomaka. Ja sam sirovi analitičar, koji
svoja spoznanja crpi od poznatih po utjecaju i analitičkim praćenjem događaja
u užem i širem prostoru koji me okružuje. Nisam navijač, osim kad šamaram
nepopravljive mentalne liječine.
2016-07-22
Kolinda je obična koza... I to je to. Ne upiri bezveze.
darth_vader-
2014-04-17
K mojem komentaru iznad bih samo dodao jednu stvar, tek da me shvate
oni koji napisano nisu dobro razumjeli, pa im komentar eventualno nije najbolje "sjeo".
Kolindin najozbiljniji protukandidat na predsjedničkim izborima će u drugom krugo
dobiti blizu polovicu glasova. Taj isti poziva Kolindu da skočije s Pariie, s 3 m visine na beton i da tek tada može s njom uopće razgovarati. Pitam se ko su ti ljudi koji će mu dati glas? Ko su ljudi koji daju glas Kolakušiću? Može li mi netko ovo objhasniti?
oni koji napisano nisu dobro razumjeli, pa im komentar eventualno nije najbolje "sjeo".
Kolindin najozbiljniji protukandidat na predsjedničkim izborima će u drugom krugo
dobiti blizu polovicu glasova. Taj isti poziva Kolindu da skočije s Pariie, s 3 m visine na beton i da tek tada može s njom uopće razgovarati. Pitam se ko su ti ljudi koji će mu dati glas? Ko su ljudi koji daju glas Kolakušiću? Može li mi netko ovo objhasniti?
Ja sam uvijek spreman saslušati svako mišljenje ako je argumentirano.jasambrend wrote:Kolinda je obična koza... I to je to. Ne upiri bezveze.
Koji su tvoji argumenti za to što kažeš?
Samo mi nemoj s IDEX-ovim i sličnim argumentima, jer oni imaju neki svoj interes.
2016-07-22
Ja bih baš voli znati koji je to period od st.7. kad Hrvati nisu bili u "septičkoj jami"jasambrend wrote:Natjecanje debila se nastavlja, upali smo doslovno u septičku jamu i to je sad to...
Ero, nismo dica...najveći kriminalni ološ je uvela u mainstream, ponaša se neuravnoteženo barem pola mandata... pukla je, sramoti nas i sebe i neka se radije okuša u Zvijezde pjevaju pa da je Maja Šuput vrijeđa. To je taman njezin nivo.
darth_vader-
2014-04-17
danni1 wrote:Ja bih baš voli znati koji je to period od st.7. kad Hrvati nisu bili u "septičkoj jami"jasambrend wrote:Natjecanje debila se nastavlja, upali smo doslovno u septičku jamu i to je sad to...
Od 1941. do 1945....eto, sad si dobio svoje...
darth_vader-
2014-04-17
Jeste, imaju još jednu crtu. Kada se dokopaju nečega besplatnog i neke važnosti onda to preseravanje postane groteskno. Kao u slučaju ove. Ona se kinđuri, cuga, bježi tjelohraniteljima da si da na važnosto , gleda tko ju gleda, prenemaže se i ponaša kao afrički predsjednici. A takav je i onaj seljo krstičević.Eroo wrote:Eroo wrote:Kladio bih se da bi Kolinda skočila s iste visine u štiklama. Bez problema.
Djevojka sa sela na čelu države!
Kolinda Grabar Kitarović, nova predsjednica Republike Hvatske, ima zanimljivu obiteljsku povijest, dolazi sa sela, odrasla je uz slap, a najviše se voljela verati po drveću!
Mnogi ne znaju da Kolinda Grabar Kitarović, novopečena predsjednica Republike Hrvatske, dolazi sa sela. Zašto nam je to bitno? Bitno je jer ljudi koji su odrasli na selu imaju jednu crtu koju gradska djeca nemaju. Upoznali su i drugu stranu života, znaju kako stvari nastaju i koliki je trud potreban da svojim rukama nešto naposljetku i stvoriš.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I tad je bilo usrano. Jebeni tifusari su harali hrvatskom i nije bilo vremena za normalan život. Taj period je imao potencijal da se izvučemo iz septičke al su i to sjebali komunjare i antifašisti.jasambrend wrote:danni1 wrote:Ja bih baš voli znati koji je to period od st.7. kad Hrvati nisu bili u "septičkoj jami"jasambrend wrote:Natjecanje debila se nastavlja, upali smo doslovno u septičku jamu i to je sad to...
Od 1941. do 1945....eto, sad si dobio svoje...
kaya wrote:Jeste, imaju još jednu crtu. Kada se dokopaju nečega besplatnog i neke važnosti onda to preseravanje postane groteskno. Kao u slučaju ove. Ona se kinđuri, cuga, bježi tjelohraniteljima da si da na važnosto , gleda tko ju gleda, prenemaže se i ponaša kao afrički predsjednici. A takav je i onaj seljo krstičević.Eroo wrote:Eroo wrote:Kladio bih se da bi Kolinda skočila s iste visine u štiklama. Bez problema.
Kolinda Grabar Kitarović, nova predsjednica Republike Hvatske, ima zanimljivu obiteljsku povijest, dolazi sa sela, odrasla je uz slap, a najviše se voljela verati po drveću!
Mnogi ne znaju da Kolinda Grabar Kitarović, novopečena predsjednica Republike Hrvatske, dolazi sa sela. Zašto nam je to bitno? Bitno je jer ljudi koji su odrasli na selu imaju jednu crtu koju gradska djeca nemaju. Upoznali su i drugu stranu života, znaju kako stvari nastaju i koliki je trud potreban da svojim rukama nešto naposljetku i stvoriš.
Ma ponaša se ka da je retardirana skroz, a ne samo malo...
darth_vader-
2014-04-17
Palo mi kao prvo u oči - laž, br. 1., a i ostalo ti je bože sačuvaj...Kinđuri, šta ti to znači?kaya wrote:Jeste, imaju još jednu crtu. Kada se dokopaju nečega besplatnog i neke važnosti onda to preseravanje postane groteskno. Kao u slučaju ove. Ona se kinđuri, cuga, bježi tjelohraniteljima da si da na važnosto , gleda tko ju gleda, prenemaže se i ponaša kao afrički predsjednici. A takav je i onaj seljo krstičević.Eroo wrote:Eroo wrote:Kladio bih se da bi Kolinda skočila s iste visine u štiklama. Bez problema.
2016-07-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Magazinović: Ispuniti tri uslova, pa onda razgovarati o Izbornom zakonu
» Glupi Srbi
» Kolinda:Rusija je veliki igrač i sa njom moramo razgovarati!
» Ime "Tesla" je već zauzeto? Neka se onda zove "Nikola"
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
» Glupi Srbi
» Kolinda:Rusija je veliki igrač i sa njom moramo razgovarati!
» Ime "Tesla" je već zauzeto? Neka se onda zove "Nikola"
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
Page 2 of 4