Optuženi silovatelj psa uhljebljen u Europskom parlamentu
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Optuženi silovatelj psa uhljebljen u Europskom parlamentu
Joker wrote:Uzas koliko je tu mrznje. A ljubav? Je l' vi znate da je zoofilija samo jedna od mnogih normalnih seksualnih orijentacija?
Ha?
Vi ste jedni obicni zoofilifobicari. Halo ljudi, 21. stoljece je i ljubav je ljubav. Imamo zapise jos iz antike o ljubavi ljudi i zivotinja. Ma otkud vam pravo osudjivati njega i rodezijske gonice za ljubav? Ljubav ne bira i ne pozna granice i ne priznaje nametnute drustvene konstrukte.
Primici.
Fakat ste ono zatucani.
x
sta me briga tko koga voli i što mu se događa u krevetu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel to nestasica tableta u HR
il su preskupe
il su preskupe
2014-04-19
U ostalom psi su i sami birali, sad da im taj lik digne deku odmah bi uskocili. Ostavite druge na miru, fasisti nedojebani.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
čovjeka i koze, konja i žene, psa i žene, čovjeka i mrtve žene... bitno je da se ubaci "ljubav" u jednadžbu ili barem pristanak na jebačinu pa kud koji mili moji :ovca:veber wrote:o čemu?
ljubavi mačke i miševa ili o ljubavi čovjeka i koze.
kaya wrote:I pedofilsku, ovog su na sajtu za pedofile uhvatili.dzango wrote:Treba ukinuti EU kao zoofilsku organizaciju.kaya wrote:Izgleda da stvarno. Vidiš da su rekli na upit da štite podatke od svojih zaposlenika. Pa čak i kada ih sud druge države traži i vodi postupak protiv njih.dzango wrote:Pravi čovek na pravom mestu.
Dvostruko napredan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sve nas je zelo ezekovo ludiloprckov wrote:jel to nestasica tableta u HR
il su preskupe
O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
Jel sad jasnije kakva je to ljubav ili ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
O ljubavi ovi pacijenti pišu jebote. Nakaza je zatvorila životinje jer ne govore a i lakše ih je ubit nego dve sestre, sestre traže...Hektorović wrote:kaya wrote:I pedofilsku, ovog su na sajtu za pedofile uhvatili.dzango wrote:Treba ukinuti EU kao zoofilsku organizaciju.kaya wrote:Izgleda da stvarno. Vidiš da su rekli na upit da štite podatke od svojih zaposlenika. Pa čak i kada ih sud druge države traži i vodi postupak protiv njih.dzango wrote:Pravi čovek na pravom mestu.
Dvostruko napredan.
Pa šta ja ovdje neću pročitati..
2015-08-15
pa čovjek i koza su se križali odavno. kasnije je crkva zabranila kozama ulaz pa su počeli natezati dječake.tre wrote:čovjeka i koze, konja i žene, psa i žene, čovjeka i mrtve žene... bitno je da se ubaci "ljubav" u jednadžbu ili barem pristanak na jebačinu pa kud koji mili moji :ovca:veber wrote:o čemu?
no, ako pogledamo unatrag suživot ljudi i životinja je jako šarolik i osim kao hrana služe nam za ljubav.
povijest nas uči da je bilo sparivanja drugih vrsta. imamo pegaza, recimo. križanec labuda i konja. onda imamo minotaura, križanac bosanca s bosancem.
znači nije to nekaj novo.
glavni problem je taj kaj mi pederi mašu sa zastavicama i pokušavaju me uvjeriti da je depilacija prsa i jebanje drugog muškarca kul i normalo.
to je bit problema.
po istraživanjima koja su relevantna do 7% populacije je homoseksualno.
ali ovaj forum je ionako zakurac pa niti ne vrijedi nešto ozbiljnije pisat.
2014-12-30
a što gnjave ono dvoje, mater i sina, što su se kresali pa ih neko prijavio? i što kad pas ili konj naskoči na ženu? žena to želi, konj isto, pas isto...zar to nije ova moderna ljubav, nema prisile i nasilja i svi sretni i zadovoljnikaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
kaj odmah skačeš na zadnje noge?kaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
malo smo morbidni.
u austriji ili švicarskoj je tip jebal teliće i na sudu izjavio da to nije u redu, jer se prije braka nije po pravilima vjere.
sud ga poslao u ludnicu.
2014-12-30
ma svega je bilo oduvijek ali su moralni i etički kriteriji nešto što je problem za cijelu civilizaciju. Predrastično se odmičemo od svega i zanemarujemo da je svaka civilizacija propala kad je zagrizla preduboko u hedonizam a mi upravo jurimo u tom smjeru.veber wrote:pa čovjek i koza su se križali odavno. kasnije je crkva zabranila kozama ulaz pa su počeli natezati dječake.tre wrote:čovjeka i koze, konja i žene, psa i žene, čovjeka i mrtve žene... bitno je da se ubaci "ljubav" u jednadžbu ili barem pristanak na jebačinu pa kud koji mili moji :ovca:veber wrote:o čemu?
no, ako pogledamo unatrag suživot ljudi i životinja je jako šarolik i osim kao hrana služe nam za ljubav.
povijest nas uči da je bilo sparivanja drugih vrsta. imamo pegaza, recimo. križanec labuda i konja. onda imamo minotaura, križanac bosanca s bosancem.
znači nije to nekaj novo.
glavni problem je taj kaj mi pederi mašu sa zastavicama i pokušavaju me uvjeriti da je depilacija prsa i jebanje drugog muškarca kul i normalo.
to je bit problema.
po istraživanjima koja su relevantna do 7% populacije je homoseksualno.
ali ovaj forum je ionako zakurac pa niti ne vrijedi nešto ozbiljnije pisat.
Aha, znači ti ovaj slučaj gledaš kao jednu ljubavnu priču u stvari koja je pošla po zlu?tre wrote:a što gnjave ono dvoje, mater i sina, što su se kresali pa ih neko prijavio? i što kad pas ili konj naskoči na ženu? žena to želi, konj isto, pas isto...zar to nije ova moderna ljubav, nema prisile i nasilja i svi sretni i zadovoljnikaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
2015-08-15
jebga, sada ulazimo u sivu zonu.tre wrote:a što gnjave ono dvoje, mater i sina, što su se kresali pa ih neko prijavio? i što kad pas ili konj naskoči na ženu? žena to želi, konj isto, pas isto...zar to nije ova moderna ljubav, nema prisile i nasilja i svi sretni i zadovoljnikaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
moja kći ne želi pokloniti hrčke, ne da ih ni mojo mački da se igra. i sada ima 50 hrčaka, srećom nema lavove jer tko bi to hranio.
iz prvotnog gnijezda nastalo je 50ak nasljednika koji se i dalje jebu međusobno.
2014-12-30
a da je rekao da se osjeća kao bik pedofil (jer vjerojatno po novom ima na to pravo) prošao bi bez ikakvih sankcijaveber wrote:kaj odmah skačeš na zadnje noge?kaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
malo smo morbidni.
u austriji ili švicarskoj je tip jebal teliće i na sudu izjavio da to nije u redu, jer se prije braka nije po pravilima vjere.
sud ga poslao u ludnicu.
kaj se pjeniš?kaya wrote:Aha, znači ti ovaj slučaj gledaš kao jednu ljubavnu priču u stvari koja je pošla po zlu?tre wrote:a što gnjave ono dvoje, mater i sina, što su se kresali pa ih neko prijavio? i što kad pas ili konj naskoči na ženu? žena to želi, konj isto, pas isto...zar to nije ova moderna ljubav, nema prisile i nasilja i svi sretni i zadovoljnikaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
vidiš da te zajebavamo.
2014-12-30
nisu ti germani tak napredni. to više briti, nizozemci i ta ekipa. helge su ti zajebane.tre wrote:a da je rekao da se osjeća kao bik pedofil (jer vjerojatno po novom ima na to pravo) prošao bi bez ikakvih sankcijaveber wrote:kaj odmah skačeš na zadnje noge?kaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
malo smo morbidni.
sud ga poslao u ludnicu.
2014-12-30
kakvu sad ludnicuveber wrote:kaj odmah skačeš na zadnje noge?kaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
malo smo morbidni.
sud ga poslao u ludnicu.
zar nije trebalo odrzat referendum da se I takvom ljubavnom odnosu omoguci brak
po svim woke standardima oni si nervanopravni I potlaceni
2014-04-19
promašila si cijelu poantu mojih upisa, za mene nije normalno da ljudi i životinje imaju bilo kakav sexualni odnos ali isto tako gledam i na pederluk, nekrofiliju, abortus itd.kaya wrote:Aha, znači ti ovaj slučaj gledaš kao jednu ljubavnu priču u stvari koja je pošla po zlu?tre wrote:a što gnjave ono dvoje, mater i sina, što su se kresali pa ih neko prijavio? i što kad pas ili konj naskoči na ženu? žena to želi, konj isto, pas isto...zar to nije ova moderna ljubav, nema prisile i nasilja i svi sretni i zadovoljnikaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
Ti si se uzjebala jer je navodno ovaj silovao pse ali ne grintaš ništa kad nema silovanja. Jel tebi normalno da sin jebe svoju mamu? nema silovanja, odrasli su ljudi, radeto u svoja 4 zida...u čemu je problem kayo?
onda se jebu ko ludi :Dveber wrote:jebga, sada ulazimo u sivu zonu.tre wrote:a što gnjave ono dvoje, mater i sina, što su se kresali pa ih neko prijavio? i što kad pas ili konj naskoči na ženu? žena to želi, konj isto, pas isto...zar to nije ova moderna ljubav, nema prisile i nasilja i svi sretni i zadovoljnikaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
moja kći ne želi pokloniti hrčke, ne da ih ni mojo mački da se igra. i sada ima 50 hrčaka, srećom nema lavove jer tko bi to hranio.
iz prvotnog gnijezda nastalo je 50ak nasljednika koji se i dalje jebu međusobno.
ajd da ima još otpora svemu tome na zapaduveber wrote:nisu ti germani tak napredni. to više briti, nizozemci i ta ekipa. helge su ti zajebane.tre wrote:a da je rekao da se osjeća kao bik pedofil (jer vjerojatno po novom ima na to pravo) prošao bi bez ikakvih sankcijaveber wrote:kaj odmah skačeš na zadnje noge?kaya wrote:O kakvoj ljubavi vi uopće pišete?! Jeste normalni, dobro znam da niste. Nakaza je zatvorila dva psa , izgladnjivala ih i silovala do smrti. Takva " ljubav" je poznata iz krim slučaja silovatelja kod rakovog potoka koji je dvije sestre silovao i šrafincigerima i klještima im razderao maternicu i tri metra crijeva pa dobio 20 godina umjesto metka u glavu.
malo smo morbidni.
sud ga poslao u ludnicu.
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» U Europskom parlamentu traže da se Mađarska izbaci iz Šengen zone
» Tomašić dobila novu važnu funkciju u Europskom parlamentu!
» Petir u Europskom parlamentu javno ispitivala Izetbegovića o uhićenjima u Orašju
» U Splitu se okupilo 177 članova Europskih pučana, najveće grupacije u Europskom parlamentu
» Šefovi klubova u Europskom parlamentu napali hrvatsko predsjedanje Unijom zbog Mađarske i Poljske
» Tomašić dobila novu važnu funkciju u Europskom parlamentu!
» Petir u Europskom parlamentu javno ispitivala Izetbegovića o uhićenjima u Orašju
» U Splitu se okupilo 177 članova Europskih pučana, najveće grupacije u Europskom parlamentu
» Šefovi klubova u Europskom parlamentu napali hrvatsko predsjedanje Unijom zbog Mađarske i Poljske
Page 4 of 8