Škorin stožer-dosta im je Pervana-pa kome je to smiješno?
Page 1 of 1
Škorin stožer-dosta im je Pervana-pa kome je to smiješno?
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-dosta-im-je-pervana-nervoza-u-skorinu-stozeru-pa-kome-je-to-smijesno-1397084/
Evo,ovo kao da je pola od mene prepisano.
Glupe i neduhovite Pervanove i Škorine fore,kome mogu biti smiješne?
Kada sam nedavno o tome pisao domoljubna ekipa me napala jer da je Pervan trn u oku komunjarama i nostalgicima,a evo sad ispada da uopće nije smiješan i da je svojim glupostima samo odmogao Škori.
I inače,Škoro je od Martinja počeo rapidno propadati. Alkohol očito škodi,ali i Pervan.
Evo,ovo kao da je pola od mene prepisano.
Glupe i neduhovite Pervanove i Škorine fore,kome mogu biti smiješne?
Kada sam nedavno o tome pisao domoljubna ekipa me napala jer da je Pervan trn u oku komunjarama i nostalgicima,a evo sad ispada da uopće nije smiješan i da je svojim glupostima samo odmogao Škori.
I inače,Škoro je od Martinja počeo rapidno propadati. Alkohol očito škodi,ali i Pervan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Škorin stožer-dosta im je Pervana-pa kome je to smiješno?
Hahaha, te fore su više za plakat nego smijat se
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
'zaključuje naš sugovornik'
'Sugovornik' je relevantan za temu ko lanjski snijeg...
Nit se zna tko je ni što je, ni kakve je*ene veze ima s ičim...
I od kad je tebi 'dnevno' mjerodavan medij?
'Sugovornik' je relevantan za temu ko lanjski snijeg...
Nit se zna tko je ni što je, ni kakve je*ene veze ima s ičim...
I od kad je tebi 'dnevno' mjerodavan medij?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Dobro Pervan je znao biti duhovit.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pervan ima baze koje su "duhovite" prosječnoj osobi od 55godina. Škoro je lignja kao Josipović. Onaj je nudio ustaše i partizane, ovaj nudi ustaše i partizane i malo srbe. Realno to sve nudi i Zoki i Kolinda ali oni iza sebe imaju HDZ/SDP uhljebe na državnoj sisi .
Škoro ako želi pobjediti, treba je mene zaposliti kao managera kampanje. Prvo trebao bi trolati svoje političke protivnike kao što to radi Trump. Trump ih vrijeđa sprda, čak i Mesić je znao imati dobrih baza(ono kada je Jadranku Kosor nazvao Suzanom haha). Trump ovoga Adama Shiffa, zove Adam Bull-Shiff, Elizabeth Warren zove Pochahontas, Joe Bidena, Sleepy Joe, Crazy Bernie, itd.
Jedina Škorina troll baza je bila kada je nakon Kolinde on išao čitati pipi dugu čarapu.
druga stvar, škoro osim ustaša i partizana(što nude i ostali) ne nudi baš ništa jebeno novo. Većinu Hrvata boli kurac za ustaše i partizane, jednostavno većina nema za koga glasovati i ostati će doma.. recimo Kolakušić je spomenuo da bi otpustio 100 000 uhljeba sa državne sise, i rejting mu se udupla u dva dana.
Škoro je još navodno doktor ekonomije(iako vjerojatno kurčev doktor kao što svu većina diploma u RH od kurca) ali sve jedno, mogao je načeti tu temu, tu bi imao materijala i za razguziti i Kolindu i Zokija.. ali ne, on se vraća na Jasenovac i ratove.
Isto tako on je kao kandidat desnice, pa desnica zagovara malu državu, malo regulacija, indivudalne slobode, i ekonomske slobode, i male poreze, - desnica je za privatizaciju, slobodno tržište itd - Škoro recimo daje podršku uhljebima u prosvjedu, dakle lik je kandidat ljevice, dakle kurac ću glasovati za njega. Želim Trumpa koji jebe mater svima, sve vrijeđa, sve trola, i koji zagovara pravi kapitalizam, niske poreze za građane i korporacije, koji otpušta uhljebe, koji reže poreze, i koji privatizira ekonomiju. -- umjesto toga dobio sam Škoru koji je mlitavi lijevi centar .
Škoro ako želi pobjediti, treba je mene zaposliti kao managera kampanje. Prvo trebao bi trolati svoje političke protivnike kao što to radi Trump. Trump ih vrijeđa sprda, čak i Mesić je znao imati dobrih baza(ono kada je Jadranku Kosor nazvao Suzanom haha). Trump ovoga Adama Shiffa, zove Adam Bull-Shiff, Elizabeth Warren zove Pochahontas, Joe Bidena, Sleepy Joe, Crazy Bernie, itd.
Jedina Škorina troll baza je bila kada je nakon Kolinde on išao čitati pipi dugu čarapu.
druga stvar, škoro osim ustaša i partizana(što nude i ostali) ne nudi baš ništa jebeno novo. Većinu Hrvata boli kurac za ustaše i partizane, jednostavno većina nema za koga glasovati i ostati će doma.. recimo Kolakušić je spomenuo da bi otpustio 100 000 uhljeba sa državne sise, i rejting mu se udupla u dva dana.
Škoro je još navodno doktor ekonomije(iako vjerojatno kurčev doktor kao što svu većina diploma u RH od kurca) ali sve jedno, mogao je načeti tu temu, tu bi imao materijala i za razguziti i Kolindu i Zokija.. ali ne, on se vraća na Jasenovac i ratove.
Isto tako on je kao kandidat desnice, pa desnica zagovara malu državu, malo regulacija, indivudalne slobode, i ekonomske slobode, i male poreze, - desnica je za privatizaciju, slobodno tržište itd - Škoro recimo daje podršku uhljebima u prosvjedu, dakle lik je kandidat ljevice, dakle kurac ću glasovati za njega. Želim Trumpa koji jebe mater svima, sve vrijeđa, sve trola, i koji zagovara pravi kapitalizam, niske poreze za građane i korporacije, koji otpušta uhljebe, koji reže poreze, i koji privatizira ekonomiju. -- umjesto toga dobio sam Škoru koji je mlitavi lijevi centar .
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Pervan ima baze koje su "duhovite" prosječnoj osobi od 55godina. Škoro je lignja kao Josipović. Onaj je nudio ustaše i partizane, ovaj nudi ustaše i partizane i malo srbe. Realno to sve nudi i Zoki i Kolinda ali oni iza sebe imaju HDZ/SDP uhljebe na državnoj sisi .
Pod lipom 35 Humor...
Škoro je čini se dosegao svoj maksimum
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pod lipom je najjace :D
Skoro je inace odigrao iznenadjujuce glupo, iskreno sam mislio da je veci kapacitet.
Skoro je inace odigrao iznenadjujuce glupo, iskreno sam mislio da je veci kapacitet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Miroslav Škoro pokazao je u sinoćnjem intervjuu na Novoj TV veliko političko neznanje i zabunu što nije preporuka za osobu koja već za koji mjesec želi postati predsjednikom države. Pa da vidimo što sve Škoro ne zna, a lako je mogao naučiti barem otkako je spoznao da su se kod njega razvile predsjedničke ambicije.
adio bellaPrvo, Škoro želi da se glavnog državnog odvjetnika ili državnog tužitelja bira na neposrednim izborima, a ne u Saboru kako su izabrani aktualni državni odvjetnik Dražen Jelenić i svi njegovi prethodnici. Škoro kaže da mu se sviđa taj američki model gdje glavnog državnog odvjetnika biraju građani, ‘isto kao i predsjednika SAD-a’.
Bolje je da narod odluči, nego da ga postavlja ‘faraon koji se zove predsjednik vlade?, kazao je Škoro. Tome je dodao čak i ovo: ‘Ako narod za glavnog državnog odvjetnika želi birati radnika na naplatnim kućicama u Šestanovcu, tko mu to smije zabraniti?’.
Drugo, Škoro je uvjeren da Hrvatska sa susjednim državama ima riješeno pitanje granica, što također nije točno, a to bi eventualnom predsjedniku države moralo biti poznato. U tom smislu nekoliko je puta s ‘nije istina’ ispravljao voditelja intervjua Mislava Bagu koji mu je uzalud ponavljao da pitanje naših granica nije apsolvirano. Činjenice su, međutim, takve da Hrvatska ima otvorene granične sporove sa Slovenijom, Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom i da je to gotovo pa opće mjesto.
Treće, u kontekstu razgovora o rekonstrukciji temeljnog akta države za koju se zalaže Škoro, a s time i parlamentarnog političkog sustava Hrvatske u predsjednički sustav, kandidat je nazvao Ustav ‘zbirkom lijepih želja malog Perice’. Dometnuo je da Ustav ‘nije sveta krava da ga se ne bi moglo mijenjati’.
Nazvati ‘Ustav zbirkom lijepih želja malog Perice’ dosta je velika uvreda za cijelo društvo i demokraciju. Naravno da Ustav nije sveta krava i da ga se može mijenjati, on je već mijenjan 1997., 2000., 2001., 2010. i 2013. godine.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:Pod lipom je najjace :D
Pogubio se, na stagnaciju je reagirao samo dubljim pravašenjem, umjesto da se počeo pivotirat ka centru.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Skoro "ubi" baloncicima, jakom glazbom i bljeskalicama. Vesela ekipa lupka nozicama i rucicama i vice hura. Bilo kako bilo , dobro vam ide. Ne mijenjajte nista. Sta cete vise eksperimentirati. Ponavljate iste stvari i nadate se da ce bas iduci put rezultat biti drugaciji. Kila mozga??????
2014-04-14
dnevno je u vlasništvu HNS-a dakle HDZ-a a to znači da su za kolindu
jebiga društvo u kampanji smo
marcellus wrote:dnevno je u vlasništvu HNS-a dakle HDZ-a a to znači da su za kolindu
A nije im lako.
Blazeno kad nisi sluga partijskog plemena i spricas kak hoces.
Guest- Guest
Similar topics
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Penava Škorin nasljednik?
» Sad više nikome nije smiješno
» Zastupnica u skupstini Srbije predlozila da Prvorodjeni bude dozivotni precednik:'Sto je smijesno'
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Penava Škorin nasljednik?
» Sad više nikome nije smiješno
» Zastupnica u skupstini Srbije predlozila da Prvorodjeni bude dozivotni precednik:'Sto je smijesno'
Page 1 of 1