''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
mutava baštarda wrote:Šalu na stranu... Kod učitelja nisu problem samo njihove plaće nego im se nakupilo štošta. Škola za život je teško sranje kojega je većini s kojim sam pričao puna kapa. A skupljanje značaka na loomenu je teški debilizam. Vjerujem da je to izmislio netko tko je do juče lovao pokemone. I na kraju, nema više vremena kada je učitelj bio bog koji će odvaliti jednu ili dvije odgojne kada mu učitenik digne živce, sada mora biti sretan da njega ne tuku ako učenik dobije lošu ocjenu. Dođe roditelj u zbornicu, gdje je profesor iz hrvatskog i bum šaka u glavu.
Tako... Nakupilo se svega.
rješavanje loomena jest jedun oblik autolobotomiziranja, ali rješavanje online kviza preko sata, davanje dobre ocjene učenicima čiji roditelji imaju mišiće i nemogućnost triskanja učenikov ne more nadmašiti to ča se rodi 175 dana u godini po tri ure dnevno. ni ni blizu, ćo
aben- Posts : 35490
2014-04-16
ako na ne ne dignu ploće, ako porazu sindikate, jo ću roditi još i manje.epikur37 wrote:melkior wrote:Ajmo, generalni štrajk i građanska neposlušnost
Nema potrebe za tim,
bitno je da mi u školstvu dobrim dijelom ispunimo svoje zahtjeve
treba deeskalirati situaciju i vratiti se obavljanju poslova u korist zajednice.
ako vlada ne uspije, i ako nan dignu ploću, jo ću roditi još i manje.
2014-04-16
Sreća sam napredovao prije tih loomena i gluposti. Novi pravilnik o napredovanju je teško sranje. U konačnici još godinu, dvije ja se povlačim iz struke, pa se lumenizirajte kolko hoćete...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben wrote:ako na ne ne dignu ploće, ako porazu sindikate, jo ću roditi još i manje.epikur37 wrote:melkior wrote:Ajmo, generalni štrajk i građanska neposlušnost
Nema potrebe za tim,
treba deeskalirati situaciju i vratiti se obavljanju poslova u korist zajednice.
ma, radit će kao i do sada u oba slučaja....
iskustvom čovjek uhvati neku šprancu, zna što je bitno i vozi miško.
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Šalu na stranu... Kod učitelja nisu problem samo njihove plaće nego im se nakupilo štošta. Škola za život je teško sranje kojega je većini s kojim sam pričao puna kapa. A skupljanje značaka na loomenu je teški debilizam. Vjerujem da je to izmislio netko tko je do juče lovao pokemone. I na kraju, nema više vremena kada je učitelj bio bog koji će odvaliti jednu ili dvije odgojne kada mu učitenik digne živce, sada mora biti sretan da njega ne tuku ako učenik dobije lošu ocjenu. Dođe roditelj u zbornicu, gdje je profesor iz hrvatskog i bum šaka u glavu.
Ma ne bi ja taj posao radija da je duplo plaćen... pogotovo zbog roditelja debila... jedino ako bi ih smija triskati...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Šalu na stranu... Kod učitelja nisu problem samo njihove plaće nego im se nakupilo štošta. Škola za život je teško sranje kojega je većini s kojim sam pričao puna kapa. A skupljanje značaka na loomenu je teški debilizam. Vjerujem da je to izmislio netko tko je do juče lovao pokemone. I na kraju, nema više vremena kada je učitelj bio bog koji će odvaliti jednu ili dvije odgojne kada mu učitenik digne živce, sada mora biti sretan da njega ne tuku ako učenik dobije lošu ocjenu. Dođe roditelj u zbornicu, gdje je profesor iz hrvatskog i bum šaka u glavu.
Ma ne bi ja taj posao radija da je duplo plaćen... pogotovo zbog roditelja debila... jedino ako bi ih smija triskati...
to je postalo takva gnjavaža...a od svega su mi najgori ovi iz ministarstva iz zegeja svaki mandat donose neke frazetine i reforme...gospo draga i bože slatki ....
izbjegavam sve stručne skupove, sva županijska vijeća, lumen nisam ni logirao u zboprnicu ne zalazim.
Samo računovodstvo i učionica, kolektivni ugovor i NPP.
2015-08-06
nemo to samo veze s napredovanjen, nego i is usavršavanjen. moroš ga rješavati, ili lagati da ga rješavaš.epikur37 wrote:Sreća sam napredovao prije tih loomena i gluposti. Novi pravilnik o napredovanju je teško sranje. U konačnici još godinu, dvije ja se povlačim iz struke, pa se lumenizirajte kolko hoćete...
2014-04-16
kako misliš šprancu, pa ti si vode puno puti reko da pišeš priprave...malo si lago?epikur37 wrote:aben wrote:ako na ne ne dignu ploće, ako porazu sindikate, jo ću roditi još i manje.epikur37 wrote:melkior wrote:Ajmo, generalni štrajk i građanska neposlušnost
Nema potrebe za tim,
2014-04-16
aben wrote:nemo to samo veze s napredovanjen, nego i is usavršavanjen. moroš ga rješavati, ili lagati da ga rješavaš.epikur37 wrote:Sreća sam napredovao prije tih loomena i gluposti. Novi pravilnik o napredovanju je teško sranje. U konačnici još godinu, dvije ja se povlačim iz struke, pa se lumenizirajte kolko hoćete...
nemam pojma....
tu i tamo vidim prpošne kolegice, satraše se :)
2015-08-06
iznenodi bi se kako je to lagodan poso..jo bi vako mogo do smrtijasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Šalu na stranu... Kod učitelja nisu problem samo njihove plaće nego im se nakupilo štošta. Škola za život je teško sranje kojega je većini s kojim sam pričao puna kapa. A skupljanje značaka na loomenu je teški debilizam. Vjerujem da je to izmislio netko tko je do juče lovao pokemone. I na kraju, nema više vremena kada je učitelj bio bog koji će odvaliti jednu ili dvije odgojne kada mu učitenik digne živce, sada mora biti sretan da njega ne tuku ako učenik dobije lošu ocjenu. Dođe roditelj u zbornicu, gdje je profesor iz hrvatskog i bum šaka u glavu.
2014-04-16
aben wrote:kako misliš šprancu, pa ti si vode puno puti reko da pišeš priprave...malo si lago?epikur37 wrote:aben wrote:ako na ne ne dignu ploće, ako porazu sindikate, jo ću roditi još i manje.epikur37 wrote:melkior wrote:Ajmo, generalni štrajk i građanska neposlušnost
Nema potrebe za tim,
Nisam, krivo si me shvatio. Ja pravim pripreme za nastavu u smislu da pripremam materijale, sve radim sam, nema gotovih materijala. Prošle godine sam napravio preko 3000 stranica nastavnih listića. Mislim objaviti preko ŠK ili alkascripta.
Na primjer ja tjedno upisujem oko 70 nastavnih sati u dnevnik rada.....
2015-08-06
mislio sam da si ti negdje u gradskoj uzpravi neki referent kad ono prosvjetar kolega :D
2015-08-06
Polovici ih dati otkaz, i tako ih je previše.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gdje je nestao onaj učitelj koji je jedno vrijeme bio i admin ovdje?
Zaboravih nick. Imao je neki komplicirani nadimak zadnje vrijeme djelovanja ovdje. A nema ga već dosta vremena.
Zaboravih nick. Imao je neki komplicirani nadimak zadnje vrijeme djelovanja ovdje. A nema ga već dosta vremena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Strah...nešto?jastreb wrote:Gdje je nestao onaj učitelj koji je jedno vrijeme bio i admin ovdje?
2015-08-15
32% je visakkaya wrote:Polovici ih dati otkaz, i tako ih je previše.
28% vjeroucitelji i tu i tamo pokoji mislitelj 19st.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaya wrote:Polovici ih dati otkaz, i tako ih je previše.
Vid ove... tko će ti podučavati male Plenkoviće onda?
darth_vader-
2014-04-17
I da ih potjeraju 50% ostati će ih sasvim dovoljno.jasambrend wrote:kaya wrote:Polovici ih dati otkaz, i tako ih je previše.
2015-08-15
Imoš kombinaciju?epikur37 wrote:aben wrote:kako misliš šprancu, pa ti si vode puno puti reko da pišeš priprave...malo si lago?epikur37 wrote:aben wrote:ako na ne ne dignu ploće, ako porazu sindikate, jo ću roditi još i manje.epikur37 wrote:
Nema potrebe za tim,
Nisam, krivo si me shvatio. Ja pravim pripreme za nastavu u smislu da pripremam materijale, sve radim sam, nema gotovih materijala. Prošle godine sam napravio preko 3000 stranica nastavnih listića. Mislim objaviti preko ŠK ili alkascripta.
Na primjer ja tjedno upisujem oko 70 nastavnih sati u dnevnik rada.....
An, jo sun misli da se pripremoš za sat...a ti zapravo koristiš javnu ustanovu za izdavanje svoje monografije, kudos!
2014-04-16
Nedostaje ti jer je srbin?jastreb wrote:Gdje je nestao onaj učitelj koji je jedno vrijeme bio i admin ovdje?
2014-04-16
kaya wrote:I da ih potjeraju 50% ostati će ih sasvim dovoljno.jasambrend wrote:kaya wrote:Polovici ih dati otkaz, i tako ih je previše.
1 na 50 djece... jer sad su odjeljenja u školoma po gradovima od 25-30 učenika jer im nedostaje učionica... pojačajmo još malo standard...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Vise od 70 povjesnicara podrzalo Hasanbegovica
» Na Bregani se čeka više od 5 sati, ljudi počeli pješice prelaziti granicu
» Tenzije i na granici sa Srbijom:50 autobusa s više od 1000 ljudi čeka na ulazak u Hrvatsku
» 'Štrajk privatnika' je promašaj, ali štrajk potrošača? Zamislite
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» Na Bregani se čeka više od 5 sati, ljudi počeli pješice prelaziti granicu
» Tenzije i na granici sa Srbijom:50 autobusa s više od 1000 ljudi čeka na ulazak u Hrvatsku
» 'Štrajk privatnika' je promašaj, ali štrajk potrošača? Zamislite
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
Page 2 of 8