Zašto biljke u Černobilju nije ubio rak?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zašto biljke u Černobilju nije ubio rak?
Ćurko, ona je hr predsjednica i ne bosanska.Sora wrote:Vodi si ju kuciEroo wrote:Vidiš, za razliku od tebe ja ništa ne pogađam, ja sve prostudiram i provjerim.AssadNaPodmornici wrote:prije čitanja članka(fala kurcu da autor otvara nešto što nije vezano za onu pijanicu) , idem pogađati.. možda radi prirodne selekcije? vjeroajtno se prirodna selekcija kod biljaka dešava puno brže
Kad kažem da je dotičnoj "pijanici" zajamčen drugi mandat ja ne pogađam, ja to znam.
Dosta ste nam po Hrvatskoj srali
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Do 0,1 mSiverta niti ne, to je u granicama onoga što itako svaki dan dobijemo u prirodi.prckov wrote:svaka steti I zavisi koliko si dugo izlozenmortal wrote:davno sam čula da radijacija ne šteti
čak da je korisna ali taje
ni jedna nije korisna
pogotovo ionizirajuca koja je visoko energetska radijacija
ta radijacija mijenja atomski naboj I unistava atomsku jezgru
tako dovodi do ostecenja DNA I posljedicno do mutacija u organizmu
to ko je to reko je budala
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dobroEroo wrote:Do 0,1 mSiverta niti ne, to je u granicama onoga što itako svaki dan dobijemo u prirodi.prckov wrote:svaka steti I zavisi koliko si dugo izlozenmortal wrote:davno sam čula da radijacija ne šteti
čak da je korisna ali taje
ni jedna nije korisna
pogotovo ionizirajuca koja je visoko energetska radijacija
ta radijacija mijenja atomski naboj I unistava atomsku jezgru
tako dovodi do ostecenja DNA I posljedicno do mutacija u organizmu
to ko je to reko je budala
govorimo o izlozenosti radijaciji koja je bitna
ta kolicina je neznatna a svakako ni ona nije korisna
to je kolicina koja nije opasna
medutim prirodna je I uv radijacija od sunca pa probaj se przit cijeli dan po jednom mjestu
pogotovo ako si puno bijele puti a pozelio da dobijes rak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sora wrote:U fiziologijiAssadNaPodmornici wrote:odgovor je u biologiji biljaka. zanimljivo.
Imaju manje specijaliziranih stanica i vecu mogucnost dijeljenja svake stanice
Da bi mogle rasti biljke imaju prsten zivih stanica kpje se stalno dijele
A vidi ... otrijeznila se.
Guest- Guest
Sora wrote:Vodi si ju kuciEroo wrote:Vidiš, za razliku od tebe ja ništa ne pogađam, ja sve prostudiram i provjerim.AssadNaPodmornici wrote:prije čitanja članka(fala kurcu da autor otvara nešto što nije vezano za onu pijanicu) , idem pogađati.. možda radi prirodne selekcije? vjeroajtno se prirodna selekcija kod biljaka dešava puno brže
Kad kažem da je dotičnoj "pijanici" zajamčen drugi mandat ja ne pogađam, ja to znam.
A ipak nisi.
Guest- Guest
Sora skuliraj seSora wrote:Vodi si ju kuciEroo wrote:Vidiš, za razliku od tebe ja ništa ne pogađam, ja sve prostudiram i provjerim.AssadNaPodmornici wrote:prije čitanja članka(fala kurcu da autor otvara nešto što nije vezano za onu pijanicu) , idem pogađati.. možda radi prirodne selekcije? vjeroajtno se prirodna selekcija kod biljaka dešava puno brže
došla si iz Bosne, komunistica si a Hrvatsku prisvajaš za svoju.. lakše malo
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» Crnogorska ČAST:Ubio se jer nije htio ratovat protiv Hrvata,"Nisu oni ništa krivi"
» Politolog i analiticar Andjelko Milardovic tvrdi:'Vjerujem Plenkovicu kad kaze da nije utjecao da se zataska prometna nesreca zupana Dekanica.Znate zasto?Jer njega ne zanimaju lokalni hdzovi serifi.Nije to njegov nivo bar on tako smatra.'
» HITLER SE NIJE UBIO U BUNKERU! U ARGENTINI SE GODINAMA KASNIJE DRUŽIO S PAVELIĆEM
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» Crnogorska ČAST:Ubio se jer nije htio ratovat protiv Hrvata,"Nisu oni ništa krivi"
» Politolog i analiticar Andjelko Milardovic tvrdi:'Vjerujem Plenkovicu kad kaze da nije utjecao da se zataska prometna nesreca zupana Dekanica.Znate zasto?Jer njega ne zanimaju lokalni hdzovi serifi.Nije to njegov nivo bar on tako smatra.'
» HITLER SE NIJE UBIO U BUNKERU! U ARGENTINI SE GODINAMA KASNIJE DRUŽIO S PAVELIĆEM
Page 2 of 2