NATO ide na Islamsku državu?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: NATO ide na Islamsku državu?
A baš, od hrvatske samostalnosti, tu su još grb, zastava, himna i dugovi.
Guest- Guest
Eva wrote:A baš, od hrvatske samostalnosti, tu su još grb, zastava, himna i dugovi.
Tako nešto, ja cijelo vrijeme govorim da se raspusti sabor, ovo glumatanje nema smisla.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šteta kaj je Joda isključen s aparata, jer i on bi sad rekel koju.
Guest- Guest
ISIS je realnost na terenu.
Gdje sam to ono čuo?
Gdje sam to ono čuo?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne seri. Naš mudri Yoda je rekao da je to photoshop!jastreb wrote:Američki helikopteri štite konvoje DAIŠ-a od potencijalnih napada (VIDEO)Ero wrote:Bila bi to "pokazna" vježba, tek da se vidi 'ko je gazda.
Objavljeno prije 23 sata . u Ned, stu. 15th, 2015
Mediji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata objavili su video na kojem se vidi kako helikopteri SAD-a štite konvoj Toyota automobila terorističke grupe DAIŠ, od mogućih napada.
U izvještaju ovih televizijskih kanala stoji: “U ovoj karavani se nalazi približno 200 automobila, koje prate teroristička grupa DAIŠ i helikopteri Sjedinjenih Američkih Država.”
Na temelju ovog izvještaja, vidi se da su američki helikopteri pratili karavanu iz neposredne blizine, bez ijednog ispaljenog metka.
Clinton: Ranije smo se dogovorili da osnujemo DAIŠ na Sinaju!
Hillary Rodham Clinton, bivša ministrica vanjskih poslova SAD-a, je nedavno razotkrila javnosti podršku ove zemlje u osnivanju takozvane “islamske države”.
Clinton je u svojim memoarima napisala: “Mi smo učestvovali u ratovima u Iraku, Siriji i Libiji, borili se protiv vlade muslimanskog bratstva u Egiptu, ali sve se to promjenilo u periodu od 72 sata. Imali smo dogovor da se osnuje DAIŠ na Sinaju.”
Dalje kaže: “Namjera je bila da se u junu 2013. godine sastanemo sa svojim prijateljima iz Evrope i priznamo sve.”
Bivši šef nacionalne sigurnosti SAD-a je rekao kako su tri zemlje bile zadužene za osnivanje DAIŠ-a, a to su SAD, Velika Britanija i izraelski režim.
(Global CIR/Agencije)
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
najbolje bi bilo kad bi ti svoje pravo glasa ostvarivao u tuzli, ili gdje god već u zemlji piramida... čujem da si učitelj, e jebem li ga tko tebi frljiću i vesni teršelić potpisa domovnicu...epikur37 wrote:Eva wrote:A baš, od hrvatske samostalnosti, tu su još grb, zastava, himna i dugovi.
Tako nešto, ja cijelo vrijeme govorim da se raspusti sabor, ovo glumatanje nema smisla.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Francuska će u petak zatraži da Evrpa uvede hitnu unutrašnju kontrolu granica i privremenu suspenziju Šengenskog sporazuma.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/606878/Francuska-trazi-SUSPENZIJU-SENGENA-i-zatvaranje-granica
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/606878/Francuska-trazi-SUSPENZIJU-SENGENA-i-zatvaranje-granica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD započeo zračne udare na Islamsku državu u Libiji
» Independent: Iz BiH, Albanije i Kosova hrle ratovati za Islamsku državu
» SAD napao sirijsku vojsku i zračno podržao islamsku državu
» Dželat zvani “Buldožer” siječe glave i ruke za Islamsku državu
» Italija bi se mogla priključiti napadima na Islamsku državu: Zrakoplovi su već spremni
» Independent: Iz BiH, Albanije i Kosova hrle ratovati za Islamsku državu
» SAD napao sirijsku vojsku i zračno podržao islamsku državu
» Dželat zvani “Buldožer” siječe glave i ruke za Islamsku državu
» Italija bi se mogla priključiti napadima na Islamsku državu: Zrakoplovi su već spremni
Page 3 of 3