''Pitali smo europske pučane što misle o ponašanju HDZ-ovaca. Bili su šokirani''
Page 1 of 1
''Pitali smo europske pučane što misle o ponašanju HDZ-ovaca. Bili su šokirani''
Pitali smo europske pučane što misle o ponašanju HDZ-ovaca. Bili su šokirani
Ovo je vrh!...ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ovo je vrh!...ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Plenki i HDZ u nevolji..optuženi za izdaju zbog prešutnog odobravanja primitka SNS-a u Europske pučane
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
Page 1 of 1