Je suis nabijem vas nakurac
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Je suis nabijem vas nakurac
nego gdje su genijalci koji su drkali na to da će terorizam pogodit mađarsku jer mrzedu islamiste a neće švecku jer se dobro dobrim vraća? Kurcipalci koji su svirali o tome da ne dajem predstavu u dubrovniku jer bi mogla naljutiti islamiste?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
U Beogradu - koliko god ih ne volem - se to ne bi desilo, jer bi netko izvukao utoku i uzvratio vatru. Ipak tamo nisu svi liberalne gay pičkice
2014-04-16
veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
rokalo je sine po beogradu 80 dana, ne plaši se.
Guest- Guest
asilovski wrote:Berlin ili Minken, Njemaci ne kontroliraju živoga kurca, oni čak ne znaju niti koliko, koga ili bilo šta vezano za emigrante...a mogla bi Švedska to bi bilo edukativno
po šveckoj rokaju stalno al se zataška. Rokne plin, a ne arapi.
2014-04-16
Pa onda Israel nikad ne bi bil u opasnosti. Ali, nezahvalna gamad je to.marcellus wrote:nego gdje su genijalci koji su drkali na to da će terorizam pogodit mađarsku jer mrzedu islamiste a neće švecku jer se dobro dobrim vraća? Kurcipalci koji su svirali o tome da ne dajem predstavu u dubrovniku jer bi mogla naljutiti islamiste?
Guest- Guest
ma ne bi se desilo kurac.
prije se ne bi desilo u mostaru gdje su svi naoružani do zuba.
2014-12-30
Malo, koliko je trebalo. Po Brodu su Srbi, gamad odvratna, rokali pola godine.Braćala wrote:veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
Eva wrote:Pa onda Israel nikad ne bi bil u opasnosti. Ali, nezahvalna gamad je to.marcellus wrote:nego gdje su genijalci koji su drkali na to da će terorizam pogodit mađarsku jer mrzedu islamiste a neće švecku jer se dobro dobrim vraća? Kurcipalci koji su svirali o tome da ne dajem predstavu u dubrovniku jer bi mogla naljutiti islamiste?
pa zašto ne roka po izraelu? Šta arapi vas vole? Ne voli vas niko. Al ajde bar je država složena kako treba.
Ja sam u Zemunu. U Beogradu i Zemunu je rokalo 1999. Oni su tada srvšavali na humanost i Milosrdnog anđela.veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
Regoč wrote:Malo, koliko je trebalo. Po Brodu su Srbi, gamad odvratna, rokali pola godine.Braćala wrote:veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
rokali bi i vi da ste imali sa čime. da ste mogli, nuklearku bi bacili na bg...
Guest- Guest
Pa u manjoj je opasnosti od Švedske da mu se društvo uruši. Znaju kako se ponaša prema neprijateljima.Eva wrote:Pa onda Israel nikad ne bi bil u opasnosti. Ali, nezahvalna gamad je to.marcellus wrote:nego gdje su genijalci koji su drkali na to da će terorizam pogodit mađarsku jer mrzedu islamiste a neće švecku jer se dobro dobrim vraća? Kurcipalci koji su svirali o tome da ne dajem predstavu u dubrovniku jer bi mogla naljutiti islamiste?
Regoč wrote:Malo, koliko je trebalo. Po Brodu su Srbi, gamad odvratna, rokali pola godine.Braćala wrote:veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
ja mislim da bi vi u brodu opet mogli najebat. Reko olande da će rokat teroriste gdje god bili. Al nekako mislim da nije mislio na predgrađa pariza.
Naravno. Ako vidiš da je naoružan upucaš ga preventivno ko kera. Ako nije ispratiš ga do granice. I 20 km od granice očistiš da ne mogu rokat kaćušama. Samo što licemjeri svoju zemlju čiste al zato sole pamet šveckoj o multikulti sranjima.Regoč wrote:Pa u manjoj je opasnosti od Švedske da mu se društvo uruši. Znaju kako se ponaša prema neprijateljima.Eva wrote:Pa onda Israel nikad ne bi bil u opasnosti. Ali, nezahvalna gamad je to.marcellus wrote:nego gdje su genijalci koji su drkali na to da će terorizam pogodit mađarsku jer mrzedu islamiste a neće švecku jer se dobro dobrim vraća? Kurcipalci koji su svirali o tome da ne dajem predstavu u dubrovniku jer bi mogla naljutiti islamiste?
2014-04-16
aaaaa, pa ti si u biti rvat :Pdzango wrote:Ja sam u Zemunu. U Beogradu i Zemunu je rokalo 1999. Oni su tada srvšavali na humanost i Milosrdnog anđela.veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
2014-12-30
Ovčara se Milosrdnim anđelom vraća. Iako, nije vama ništa vraćeno, u debelom ste plusu. To malo što vas je pogodilo je ništa, koliko ste zaslužili da vas pogodi. Trebalo je reprizirati Dresden.dzango wrote:Ja sam u Zemunu. U Beogradu i Zemunu je rokalo 1999. Oni su tada srvšavali na humanost i Milosrdnog anđela.veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
veber wrote:ma ne bi se desilo kurac.
a u beogradu nose samo praćke, i zemunu? Ajde...
2014-04-16
Isključivo u samoobrani.Braćala wrote:Regoč wrote:Malo, koliko je trebalo. Po Brodu su Srbi, gamad odvratna, rokali pola godine.Braćala wrote:veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
Regoč wrote:Ovčara se Milosrdnim anđelom vraća. Iako, nije vama ništa vraćeno, u debelom ste plusu. To malo što vas je pogodilo je ništa, koliko ste zaslužili da vas pogodi. Trebalo je reprizirati Dresden.dzango wrote:Ja sam u Zemunu. U Beogradu i Zemunu je rokalo 1999. Oni su tada srvšavali na humanost i Milosrdnog anđela.veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
za jasenovac je trebalo ponoviti hirošimu...
Guest- Guest
Bože sačuvaj. Pomeri se sa mesta.veber wrote:aaaaa, pa ti si u biti rvat :Pdzango wrote:Ja sam u Zemunu. U Beogradu i Zemunu je rokalo 1999. Oni su tada srvšavali na humanost i Milosrdnog anđela.veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
Braćala wrote:Regoč wrote:Malo, koliko je trebalo. Po Brodu su Srbi, gamad odvratna, rokali pola godine.Braćala wrote:veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
drugi put ćemo bit bolje naroužani, al sad nije tema vi i mi. Ima prečeg posla
Viš, nisam na to ni pomislio. Kod nas ih je uviek od 1000 do 5000. A koncentrirani, nisu raspršeni kao u Parizu.marcellus wrote:Regoč wrote:Malo, koliko je trebalo. Po Brodu su Srbi, gamad odvratna, rokali pola godine.Braćala wrote:veber wrote:dok ti ne rokne u beogradu.
onda ti ne bu smiješno.
ja mislim da bi vi u brodu opet mogli najebat. Reko olande da će rokat teroriste gdje god bili. Al nekako mislim da nije mislio na predgrađa pariza.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Je suis Štraca
» NABIJEM TE AKO SE USUDIŠ FOTOGRAFIRAT ME DOK PIJAN BAULJAM
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» OPAČIĆKIN MILJENIK PRIJETI RADNICIMA:'Nabijem vas sve,vidjet ćete vi kad se SDP vrati'
» NABIJEM TE AKO SE USUDIŠ FOTOGRAFIRAT ME DOK PIJAN BAULJAM
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» OPAČIĆKIN MILJENIK PRIJETI RADNICIMA:'Nabijem vas sve,vidjet ćete vi kad se SDP vrati'
Page 2 of 4