Razija
Page 1 of 1
Razija
http://www.24sata.hr/lifestyle/razija-mujanovic-rak-dojke-je-bila-najteze-dobivena-utakmica-660351
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Razija
...eh..sjecam se tih utakmica i derbija jedistva aida sa sibenskim elemesom i duela razija i danira nakic..tada krajem osamdesetih dvije mozda najbolje momcadi u europi a u bivsoj jugi sigurno...jedne godine jedni osvoje prvenstvo drugi kup a sljedece obrnuto..iste godine jedinstvo postaje prvak europe a sibenski elems osvaja euroski kup...razija i danira obvezno skoro svaku utakmicu preko 30 koseva...razija je morala samo stajati u reketu kolika je bila ogromna i polagati loptu u kos a da cak skoro i ne skoci...a te utakmice elemesa i jedinstva su bile za antologiju..momcadi koje su bile iz manjih gradova a najbolje a da nisu iz glavnih gradova..uvijek pune dvorane kao sipak...
2015-09-08
ja se sjećam skandiranja 'ra za pederu, ra za pederu...'
nije bilo fer jbg., sad kad malo razmislim...
..a trener razi kaze 'ma pusti ih razo boli te kurac za njih'T. wrote:ja se sjećam skandiranja 'ra za pederu, ra za pederu...'
2015-09-08
zatekao sa ja 1990 u sibeniku igra se treca utakmica finala play off elemes i jedinstvo..ludnica u sibeniku...izlazi raza iz autobusa za glavu veca od mase okupljene i od muskih i od zenskih
2015-09-08
a ostao mi i u sjecanju onaj bosanski komentator koji je gotovo uvijek prenosio zenske kosarkaske utakmice...'mara lakic ima loptu..mara dribla protivnicku igracicu a raza koja stoji sama ispod kosa mase rukama da joj lakicka da loptu..maro vidis li ti razu mase ti..'
2015-09-08
mozda najneizvjesnije odigrana playoff serija u kosarci bila je ona 1989 godine kada je u finalu jedinstvo pobjedilo elems sa 2-1
1.utakmica-Jedinstvo-Elemes 83:81
2.utakmica-Elemes-Jedinstvo 76:75
3.utakmica-Jedinstvo-Elemes 89:86
...ovu posljednju utakmicu u tuzli elemes je deset minuta prije kraja vodio 11 razlike protiv jedinstva i iamo prakticno naslov u rukama..a onda je razija zadnjih deset minuta zabila 15 koseva a danira nakic se ozljedila sest minuta prije kraja...
1.utakmica-Jedinstvo-Elemes 83:81
2.utakmica-Elemes-Jedinstvo 76:75
3.utakmica-Jedinstvo-Elemes 89:86
...ovu posljednju utakmicu u tuzli elemes je deset minuta prije kraja vodio 11 razlike protiv jedinstva i iamo prakticno naslov u rukama..a onda je razija zadnjih deset minuta zabila 15 koseva a danira nakic se ozljedila sest minuta prije kraja...
2015-09-08
Page 1 of 1