Đubre kmeči!
Page 2 of 17
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Đubre kmeči!
Joker wrote:jastreb wrote:Pa dobro ako su mu zviždali Engletzi,zašto mu samo mi imamo zviždati???
Pa Nole je otvoreno navijao za Hrvatsku na SP u Rusiji,zbog čega su mu zviždali i negodovali srpski šovinisti.
Mislim, zar sad (i) mi nebi trebali biti na njegovoj strani,nego podržavati ona štupida od Engleza???
Boli me kurac što je navijao za Hrvatsku. Čim zinu seru o jednom narodu s dva plemenska imena. Debili.
Točno. Mi se razlikujemo ko nebo i zemlja. Između nas nema nikakve sličnosti.
Evo ja, najbolji primjer. Bio sam skroz drugačiji dok sam bio Srbin.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Tipične njihove izjave ... kreteni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:Što vele ovi naši genocidaši... pizzončić, đango, serbinjo... njima vjerojatno nije neugodno kao kozmopolitu Novaku
Pizzon će da bude na aparati. Uvalilo ga sa Šiptari u mini šengen. Djangoje i Serbinjo pripremaju odmazdu na Britansko otočje. Će da im jebu majku kad se iskrcaju. Će da uvate sve Engleze i ima da ih jebu u guzicu.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Je. Kad joj zatreba. Inače Jugoslovenka.
Guest- Guest
Joker wrote:michaellcmacha wrote:Što vele ovi naši genocidaši... pizzončić, đango, serbinjo... njima vjerojatno nije neugodno kao kozmopolitu Novaku
Pizzon će da bude na aparati. Uvalilo ga sa Šiptari u mini šengen. Djangoje i Serbinjo pripremaju odmazdu na Britansko otočje. Će da im jebu majku kad se iskrcaju. Će da uvate sve Engleze i ima da ih jebu u guzicu.
Će da zadocne na voz ze Evropu, bre!
crvenkasti-
2014-04-17
jel đoković ima hrvatsko državljanstvoJoker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
crvenkasti wrote:Joker wrote:michaellcmacha wrote:Što vele ovi naši genocidaši... pizzončić, đango, serbinjo... njima vjerojatno nije neugodno kao kozmopolitu Novaku
Zadocnili su skroz. Sad će da pravu uniju sa Šiptari. I još jednom sa Šiptari u Makedoniju. A onda će i treću uniju da radu. Sa kosovski Šiptari.
Last edited by Joker on 19/11/2019, 20:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jel đoković ima hrvatsko državljanstvoJoker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Pojma nemam. Sumnjam.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Joker wrote:michaellcmacha wrote:Što vele ovi naši genocidaši... pizzončić, đango, serbinjo... njima vjerojatno nije neugodno kao kozmopolitu Novaku
Ček malo ... danas si Hrvat ili Srbin?
Guest- Guest
Pa ok al vidiš zašto je to izjavio.Joker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
2014-04-11
mislim da ima, samo to ne iznosi u javnost..Joker wrote:michaellcmacha wrote:jel đoković ima hrvatsko državljanstvoJoker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Pojma nemam. Sumnjam.
2015-08-08
Joker wrote:crvenkasti wrote:Joker wrote:michaellcmacha wrote:Što vele ovi naši genocidaši... pizzončić, đango, serbinjo... njima vjerojatno nije neugodno kao kozmopolitu Novaku
Zadocnili su skroz. Sad će da pravu uniju sa Šiptari. I još jednom sa Šiptari u Makedoniju. A onda će i treću unija da radu. Sa kosovski Šiptari.
Sad su im Šiptari bolji od nas? Koji smradovi četnički!
Nas Hrvate će pustiti da propadnemo, a Šiptare primaju u državu!
crvenkasti-
2014-04-17
Ali to je istina,samo što nažalost zbog tragičnih događaja iz povijesti zbog kojih su ostale duboke traume kod ljudi,a uzgred izazvalo i komplekse,tu činjenicu ignoriraju i na srpskoj i na hrvatskoj strani.Joker wrote:jastreb wrote:Pa dobro ako su mu zviždali Engletzi,zašto mu samo mi imamo zviždati???
Pa Nole je otvoreno navijao za Hrvatsku na SP u Rusiji,zbog čega su mu zviždali i negodovali srpski šovinisti.
Mislim, zar sad (i) mi nebi trebali biti na njegovoj strani,nego podržavati ona štupida od Engleza???
Boli me kurac što je navijao za Hrvatsku. Čim zinu seru o jednom narodu s dva plemenska imena. Debili.
No kako godi ima iskompleksiranih i zadojenih mržnom kod oba plemena,isto tako ima i onih razumnih,mržnjom neopterećenih.
Jugoslavenska perspektiva i bratstvo nije isčezlo unatoč ustaškim i četničkim zlodjelima,te njihovim pokušajima izazivanja kolektivne mržnje među bratskim narodima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
michaellcmacha wrote:mislim da ima, samo to ne iznosi u javnost..Joker wrote:michaellcmacha wrote:jel đoković ima hrvatsko državljanstvoJoker wrote:RayMabus wrote:
Mater mu je Hrvatica.
Pojma nemam. Sumnjam.
Đoković je Hrvat, samo što je Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:Pa ok al vidiš zašto je to izjavio.Joker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Vidim. Sjeban je u mozak. Odaberi identitet. Onaj drugi koji nisi poštuj. Ne trpaj u mikser zbog svoje sjebanosti identiteta. Što bih ja onda trebao ... zbog familije tvrditi da su Hrvati, Austrijanci i Slovenci jedan narod?
Guest- Guest
סמאל wrote:Ali to je istina,samo što nažalost zbog tragičnih događaja iz povijesti zbog kojih su ostale duboke traume kod ljudi,a uzgred izazvalo i komplekse,tu činjenicu ignoriraju i na srpskoj i na hrvatskoj strani.Joker wrote:jastreb wrote:Pa dobro ako su mu zviždali Engletzi,zašto mu samo mi imamo zviždati???
No kako godi ima iskompleksiranih i zadojenih mržnom kod oba plemena,isto tako ima i onih razumnih,mržnjom neopterećenih.
Jugoslavenska perspektiva i bratstvo nije isčezlo unatoč ustaškim i četničkim zlodjelima,te njihovim pokušajima izazivanja kolektivne mržnje među bratskim narodima.
Je ... znači ti si i Arapkinja i Židovka.
Guest- Guest
Joker wrote:RayMabus wrote:Pa ok al vidiš zašto je to izjavio.Joker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Vidim. Sjeban je u mozak. Odaberi identitet. Onaj drugi koji nisi poštuj. Ne trpaj u mikser zbog svoje sjebanosti identiteta. Što bih ja onda trebao ... zbog familije tvrditi da su Hrvati, Austrijanci i Slovenci jedan narod?
U jebote, skroz si sjeban. Koji si ti onda kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:mislim da ima, samo to ne iznosi u javnost..Joker wrote:michaellcmacha wrote:jel đoković ima hrvatsko državljanstvoJoker wrote:
Pojma nemam. Sumnjam.
Đoković je Hrvat, samo što je Srbin.
Lako za njega. Ti si enigma.
Guest- Guest
Hrvati i Slovenci DA jer pripadaju u istu skupinu naroda,ali Austrijanci su germani,te je neshvatljivo kako mnogi iskompleksirani bečki konjušari teže biti bliži Švabama,negodrugim slavenskim narodima.Joker wrote:RayMabus wrote:Pa ok al vidiš zašto je to izjavio.Joker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Za Švabe su svi balkanci cigani,tak da kako god,bivši Jugovići su si najbliži.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
crvenkasti wrote:Joker wrote:RayMabus wrote:Pa ok al vidiš zašto je to izjavio.Joker wrote:RayMabus wrote:
Mater mu je Hrvatica.
U jebote, skroz si sjeban. Koji si ti onda kurac?
Hrvat. I danas i sutra i preksutra. I tak do smrti.
Guest- Guest
Pa nije rekao da su jedan nego da su Novaku uvijek bili kao jedan.Joker wrote:RayMabus wrote:Pa ok al vidiš zašto je to izjavio.Joker wrote:RayMabus wrote:Mater mu je Hrvatica.Joker wrote:''Srbija i Hrvatska Novaku su uvijek bili jedna zemlja i narod.''
Postoji razlika.
2014-04-11
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre