Meanwhile, Hong Kong
Page 1 of 1
Re: Meanwhile, Hong Kong
prosvjedi diljem svijeta gore..
kod nas to malo penzionerski: https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-sindikati-o-strajku-do-ispunjenja-zahtjeva/2133383.aspx
Za prosvednike samo jedna riječ, a to su dvije: - Trg Nebeskog Mira!
Kad žuti krenu ... mi se grozimo pizdarija europskih komunjara i nacionalsocijalista, ali žuti (i kmice) su deset puta brutalniji u obračunima.
Guest- Guest
I u iraku su prosvjedi
2014-04-19
prckov wrote:I u iraku su prosvjedi
ICYMI mi je postao najdraži izvor vijesti-
Demokracija odumire svuda u svijetu. Prosvjednici svuda gube bitku s vlastima, iako je istina da su svugdje u svijetu nemiri i da se svi bune protiv vlasti. Demokracija je u stvari umrla 2008. godine, kada je kriza kapitalizma pokopala srednju klasu, a spasila banke na račun poreznih obveznika. Liberalni kapitalizam se pretvorio u socijalizam za bogate.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
demokracije nikad nije ni bilo nigdjemelkior wrote:Demokracija odumire svuda u svijetu. Prosvjednici svuda gube bitku s vlastima, iako je istina da su svugdje u svijetu nemiri i da se svi bune protiv vlasti. Demokracija je u stvari umrla 2008. godine, kada je kriza kapitalizma pokopala srednju klasu, a spasila banke na račun poreznih obveznika. Liberalni kapitalizam se pretvorio u socijalizam za bogate.
jedna od zescih zabluda
bit ce sretnika koji ce popusit nekoliko desetaka godina robije i preskocit ce iz mladosti u starost samo tako
ipak neko mora odgovarat na dvoje zapaljenih ljudi koje su zapalili i hrpu prebijenih
policija je jos fina kako bi prosli u americi il engleskoj na koje se pozivaju
eno u francuskoj zuti zileti natukli petnaestak mrtvije i ko zna koliko ljudi bez ociju
Leviathan2 wrote:demokracije nikad nije ni bilo nigdjemelkior wrote:Demokracija odumire svuda u svijetu. Prosvjednici svuda gube bitku s vlastima, iako je istina da su svugdje u svijetu nemiri i da se svi bune protiv vlasti. Demokracija je u stvari umrla 2008. godine, kada je kriza kapitalizma pokopala srednju klasu, a spasila banke na račun poreznih obveznika. Liberalni kapitalizam se pretvorio u socijalizam za bogate.
jedna od zescih zabluda
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ulazite u fazu raspada sadašnjeg sustava...To je neizbježno kako bi bio uspostavljen Novi svjetski poredak...
red wolf-
2016-02-10
prckov wrote:I u iraku su prosvjedi
Još mjesec dana pa će i u Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» BGD Hong Kong, ZG?
» EU won’t follow Trump into a trade war over Hong Kong
» Od sada je i službeno: Hong Kong više ne postoji
» "Dragi moj Si Djiping, Hong Kong je za mene Kina a sta oni kazu, ko im ...
» Grade GIFT siti, stiže konkurencija za Singapur i Hong Kong
» EU won’t follow Trump into a trade war over Hong Kong
» Od sada je i službeno: Hong Kong više ne postoji
» "Dragi moj Si Djiping, Hong Kong je za mene Kina a sta oni kazu, ko im ...
» Grade GIFT siti, stiže konkurencija za Singapur i Hong Kong
Page 1 of 1