Biskup Perić u Vukovaru: “Kriste, pomiri Srbe i Hrvate”
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Biskup Perić u Vukovaru: “Kriste, pomiri Srbe i Hrvate”
Kler je uz Biskupa. Sukob sa Franjevicma je još od prije njegova dolaska.tre wrote:jel to onaj koji se posvađao sa pola hercegovačkog klera?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nema pomirbe s tim lažljivim okotom koji samo gleda kako da ti zabije nož u leđa gdje god stigne.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pomirba iliti "budale okrenite drugi obraz."
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Umjesto svih tih perića, uplakanog vase, kolinde u zengama, političara u plaštu i nacionalne drame ja bi rađe vidjela Harrisonovo cvijeće.
Tamo je režiser rekao sve, i to u par minuta i to strani a ove mi se zaista ne gleda. Stoga ne gledam hrt.
Tamo je režiser rekao sve, i to u par minuta i to strani a ove mi se zaista ne gleda. Stoga ne gledam hrt.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iskreno sramota je 25 godina nakon rata što je Vukovar još uvijek onako razrušen
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Baš mi je drago šta će kršćanstvo u Europi past na najniže grane. Bog te jeba ovi iskoristi tragediju Vukovara da širi neoliberalnu agendu i trpačinu kozojebima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eto neka nasele Pastune tamo...barem da nije pusto...RayMabus wrote:Baš mi je drago šta će kršćanstvo u Europi past na najniže grane. Bog te jeba ovi iskoristi tragediju Vukovara da širi neoliberalnu agendu i trpačinu kozojebima.
YekeYeke-
2019-05-13
Jeba li mu imigranti mater. Skupa sa Srbima.
Evo sad izazvali tešku prometnu nesreću kod Novog Vinodolskog
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/teska-prometna-nesreca-kod-novog-vinodolskog-sudar-je-navodno-uzrokovalo-vozilo-s-migrantima-ima-vise-ozlijedenih/9633982/
Evo sad izazvali tešku prometnu nesreću kod Novog Vinodolskog
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/teska-prometna-nesreca-kod-novog-vinodolskog-sudar-je-navodno-uzrokovalo-vozilo-s-migrantima-ima-vise-ozlijedenih/9633982/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Snjima skupa ni na rajska vrata nema sloge srba i hrvata
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ja znam..Ringo10 wrote:Pa sad mediji jesu opsjednuti, a i dobar postotak političkih takozvanih elita ...AssadNaPodmornici wrote:Neman ništa protiv Srba, niti 0% , ali treba imati na umu i biti realan, da nas većina njih(čast izuzecima) mrzi iz dna duše i njihovi mediji i političari su ospjednuti sa Hrvatskom,
dok unatoč tome što neki pričaju ovdje "svi ste vi isti", ne nismo - 90% Hrvata boli kurac za Srbijom, dok sa druge strane 80% Srba je ospjednuto sa nama
A kako je sa običnim pukom, ne znam ...
običan puk u RH boli kurac za Srbiju.. mediji su ti dobar laksmus papir, uvik vam govorim.. okrenite naslovnice najčitanijih RH medija, tipa index, 24sata, večernji, jutarnji, i vidite koliko puta se spominje Srbija, ako i jest, u kojem kontekstu, a onda okrenite srpske i vidite koliko su ospjednuti sa nama i u kojem kontekstu pišu o nama..
i onda neki "Hrvati" prospu priču da smo isti, da nemožemo jedni bez drugih.. ne, nas boli kurac za prvo Srbiju a onda Bosnu, i za Sloveniju a iz Bosne i Srbije opsjednuti sa nama.. Slovence aj pametno boli kurac za ostatak balkana, ali čak i nas je.. ali ovi ostali.. treba dignuti zid i žicu prema tim državama
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Možda bi se Hrvati i Srbi kao i Bošnjaci i izmirili kad bi ih politike pustile da normalno žive.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
,..koja pomirba?...ne treba pomirba sa figom u djepu..kao sto je vec bila...kao sto je rekao yitzak rabin 'nama ne trebaju hinjene pomirbe i pomirbe radi politickih bodova onda bolje da takve pomirbe ostanu kod kuce'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
darth_vader-
2014-04-17
MA niko se u svijetu neće sekirat zbog toga. Ako vi tamo želite da dovijeka živite ko zakrvljene hijene u kavezu, neka vam bude.jasambrend wrote:Nema šanse.
2015-09-24
šta se sad imamo mirit sa srbima? Zašto?
AssadNaPodmornici wrote:ja znam..Ringo10 wrote:Pa sad mediji jesu opsjednuti, a i dobar postotak političkih takozvanih elita ...AssadNaPodmornici wrote:Neman ništa protiv Srba, niti 0% , ali treba imati na umu i biti realan, da nas većina njih(čast izuzecima) mrzi iz dna duše i njihovi mediji i političari su ospjednuti sa Hrvatskom,
dok unatoč tome što neki pričaju ovdje "svi ste vi isti", ne nismo - 90% Hrvata boli kurac za Srbijom, dok sa druge strane 80% Srba je ospjednuto sa nama
običan puk u RH boli kurac za Srbiju.. mediji su ti dobar laksmus papir, uvik vam govorim.. okrenite naslovnice najčitanijih RH medija, tipa index, 24sata, večernji, jutarnji, i vidite koliko puta se spominje Srbija, ako i jest, u kojem kontekstu, a onda okrenite srpske i vidite koliko su ospjednuti sa nama i u kojem kontekstu pišu o nama..
i onda neki "Hrvati" prospu priču da smo isti, da nemožemo jedni bez drugih.. ne, nas boli kurac za prvo Srbiju a onda Bosnu, i za Sloveniju a iz Bosne i Srbije opsjednuti sa nama.. Slovence aj pametno boli kurac za ostatak balkana, ali čak i nas je.. ali ovi ostali.. treba dignuti zid i žicu prema tim državama
otkad ja to tvrdim... i naravno krokodili
a što se medija tiče, totalno drkaju po temama iz srbije i svi komentari su uvijek, ono, "odjebite", "Nije nas briga," Boli nas kurac", ali oni svejedno pile ...
ono ko da pižon uređuje jutarnji i večernji
tocno...ali se oni bar ne libe reci da smo im neprijatelji sto dokazuju naslovnice i tekstovi njihovih medija..gdje smo nazivani ustase,gdje nam cak i prijete..valjda nema nekog naseg politicarapa i sportasa,glazbenika po kojem nisu opicili...uz ubvezno ustasaAssadNaPodmornici wrote:ja znam..Ringo10 wrote:Pa sad mediji jesu opsjednuti, a i dobar postotak političkih takozvanih elita ...AssadNaPodmornici wrote:Neman ništa protiv Srba, niti 0% , ali treba imati na umu i biti realan, da nas većina njih(čast izuzecima) mrzi iz dna duše i njihovi mediji i političari su ospjednuti sa Hrvatskom,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A ko je rekao da se trebate miriti.marcellus wrote:šta se sad imamo mirit sa srbima? Zašto?
Najbolje bi bilo da opet zaratite svi vi tamo i da se pokoljete i iskoljete svi do posljednjega.
Učinili bi civilizaciji uslugu.
Last edited by Ringo10 on 19/11/2019, 07:47; edited 1 time in total
2015-09-24
Srbi su četalji svi do posljednjega, muslimani su salonski mudžosi svi do posljednjega, dobro možda 10% nije.vuksadinare wrote:tocno...ali se oni bar ne libe reci da smo im neprijatelji sto dokazuju naslovnice i tekstovi njihovih medija..gdje smo nazivani ustase,gdje nam cak i prijete..valjda nema nekog naseg politicarapa i sportasa,glazbenika po kojem nisu opicili...uz ubvezno ustasaAssadNaPodmornici wrote:ja znam..Ringo10 wrote:Pa sad mediji jesu opsjednuti, a i dobar postotak političkih takozvanih elita ...AssadNaPodmornici wrote:Neman ništa protiv Srba, niti 0% , ali treba imati na umu i biti realan, da nas većina njih(čast izuzecima) mrzi iz dna duše i njihovi mediji i političari su ospjednuti sa Hrvatskom,
Hrvati, pa ne znam, po mojoj procjeni ustašoidi 70-75%
Dobro, možda sam ovdje za Srbe malo pretjerao, nekih 10% nisu četalji.
2015-09-24
Ringo10 wrote:A ko je rekao da se trebate miriti.marcellus wrote:šta se sad imamo mirit sa srbima? Zašto?
Najbolje bi bilo da opet zaratite svi vi tamo i da se pokoljete i iskoljete svi do posljednjega.
Učinili bi civilizaciji uslugu.
dosta je bilo klanja, bolje zid i krokodili
Similar topics
» Biskup Perić: I Isus je bio emigrant, kršćanska dužnost je svakome pomoći u nevolji
» Biskup Perić:Može se mirno ustvrditi-Gospa se u Međugorju nije ukazala!
» Mostarski biskup Perić naredio održavanje misa s vjernicima u svim crkvama
» Crkva na nogama!Biskup Perić se optužuje da je bio špijun UDBE za rušenje Međugorja i progon franjevaca!Objavljeni čak i dokumenti KGB-a
» Objavljena snimka napada na mlade Srbe u Vukovaru
» Biskup Perić:Može se mirno ustvrditi-Gospa se u Međugorju nije ukazala!
» Mostarski biskup Perić naredio održavanje misa s vjernicima u svim crkvama
» Crkva na nogama!Biskup Perić se optužuje da je bio špijun UDBE za rušenje Međugorja i progon franjevaca!Objavljeni čak i dokumenti KGB-a
» Objavljena snimka napada na mlade Srbe u Vukovaru
Page 2 of 5