Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
Nisu niža rasa. Ljudi su. I puno pametniji i lukaviji od Hrvata.vuksadinare wrote:,....zasto?..zar sipci nisu narod,ljudi..niza rasajastreb wrote:Bez obzira na odnose Hrvata i Srba, Hrvati su se vizavi drugi ne bi smjestili onako ulizivali Šipcima, naslikali se sa njima, jer su ispadali budale.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...nisu pametniji ali su puno slozniji...imaju hrabrije politicare...kad se sjetim kako je azem vllasi prkosio slobi...dok su hr vecinom ckomili a suvar nesto je pokusso ali mu je slobo priprjetio pa je odmah zackomio cak se i prestrasio pa vise nije htio talasat prema slobi...i morali su ga zamjenit nesto odlucnijim racanom..no srecom celestin sardelic i drago dmitrovic su ispravno procjenili da je suvarovo vrijeme proslojastreb wrote:Nisu niža rasa. Ljudi su. Ja puno pametnih i lukaviji od Hrvata.vuksadinare wrote:, .... zasto? .. zar sipci nisu narod, ljudi..niza rasajastreb wrote:Bez obzira na odnose Hrvata i Srba, Hrvati su se vizavi drugi ne bi smjestili onako ulizivali Šipcima, naslikali se sa njima, jer su ispadali budale.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imaju hrabrije političare zato što im Amerika potpuno pokriva leđa.vuksadinare wrote:...nisu pametniji ali su puno slozniji...imaju hrabrije politicare...jastreb wrote:Nisu niža rasa. Ljudi su. Ja puno pametnih i lukaviji od Hrvata.vuksadinare wrote:, .... zasto? .. zar sipci nisu narod, ljudi..niza rasajastreb wrote:Bez obzira na odnose Hrvata i Srba, Hrvati su se vizavi drugi ne bi smjestili onako ulizivali Šipcima, naslikali se sa njima, jer su ispadali budale.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A Hrvati imaju Mesića, Pusićku i Kosorovu koji se drže arapskih i turskih leđa.Ringo10 wrote:Imaju hrabrije političare zato što im Amerika potpuno pokriva leđa.vuksadinare wrote:...nisu pametniji ali su puno slozniji...imaju hrabrije politicare...jastreb wrote:Nisu niža rasa. Ljudi su. Ja puno pametnih i lukaviji od Hrvata.vuksadinare wrote:, .... zasto? .. zar sipci nisu narod, ljudi..niza rasajastreb wrote:Bez obzira na odnose Hrvata i Srba, Hrvati su se vizavi drugi ne bi smjestili onako ulizivali Šipcima, naslikali se sa njima, jer su ispadali budale.
Nitko ne spominje Kolindu, koja očitala bukvicu Merkelici i njenoj politici otvorenih vrata migrantima.
I Komšiću je dala dvojku...Na koga se ona oslanja? Očigledno na hrvatska leđa, štoje sasvim OK.
Narod je to prepoznao i drugi mandat joj je zajamčen.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
???dzango wrote:Srećom nisam mator i odrtaveo da ne primetim.Ra wrote:Srećom si ga ti primjetio.dzango wrote:Srećom pa si stavila smajli na kraju posta.Ra wrote:
Ma je. Fakat su korektni i pravedni kad su Makedoniju poklonili Grčkoj. :)
Čemu ovaj komentar o starosti? Tko je to mator i odrtaveo?
Bolje reći kad sam ja spomenula bilo čije godine kao nešto bitno, pa to navodiš u svom odgovoru?
Guest- Guest
Imam braću i sestre i istina je da se ne slažem sa svima podjednako, ali to što se ne slažemo ne znači da ćemo si ikad činiti.vuksadinare wrote:sa albancima smo zivjeli u jugi onoliko koliko sa srbima ... ne znaci da mora biti blizak sa onima koji imaju imas slican jezik ili neka ista imena imate ... blizak si onoliko koliko imas ili nemas stete od te strane...neke slicnosti ne moraju garantirati bliskost..nekad se ni braca prava ne slazu a recimo bolji si sa prijateljom nego bratom
Ponekad imam osjećaj da mrzimo sve ono što nam je slično, a prihvaćamo (čak pokušavamo biti) samo ono što sami nismo.
Guest- Guest
Ra wrote:Imam braću i sestre i istina je da se ne slažem sa svima podjednako, ali to što se ne slažemo ne znači da ćemo si ikad činiti.vuksadinare wrote:sa albancima smo zivjeli u jugi onoliko koliko sa srbima ... ne znaci da mora biti blizak sa onima koji imaju imas slican jezik ili neka ista imena imate ... blizak si onoliko koliko imas ili nemas stete od te strane...neke slicnosti ne moraju garantirati bliskost..nekad se ni braca prava ne slazu a recimo bolji si sa prijateljom nego bratom
Ponekad imam osjećaj da mrzimo sve ono što nam je slično, a prihvaćamo (čak pokušavamo biti) samo ono što sami nismo.
Valjenissusimarija.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Navijekesinko.Eroo wrote:Ra wrote:Imam braću i sestre i istina je da se ne slažem sa svima podjednako, ali to što se ne slažemo ne znači da ćemo si ikad činiti.vuksadinare wrote:sa albancima smo zivjeli u jugi onoliko koliko sa srbima ... ne znaci da mora biti blizak sa onima koji imaju imas slican jezik ili neka ista imena imate ... blizak si onoliko koliko imas ili nemas stete od te strane...neke slicnosti ne moraju garantirati bliskost..nekad se ni braca prava ne slazu a recimo bolji si sa prijateljom nego bratom
Valjenissusimarija.
Guest- Guest
I da dodam. Slažem se s Ringom. Stvarno nemamo niti malo pameti kad je vanjska politika u pitanju.
Last edited by Ra on 16/11/2019, 23:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Megi me stalno zeza da sam mator, pa da kažem nešto u svoj prilog.Ra wrote:???dzango wrote:Srećom nisam mator i odrtaveo da ne primetim.Ra wrote:Srećom si ga ti primjetio.dzango wrote:Srećom pa si stavila smajli na kraju posta.Ra wrote:
Bolje reći kad sam ja spomenula bilo čije godine kao nešto bitno, pa to navodiš u svom odgovoru?
Sad me vec savjest grize..nabila sam ti komplekse..8-^dzango wrote:Megi me stalno zeza da sam mator, pa da kažem nešto u svoj prilog.Ra wrote:???dzango wrote:Srećom nisam mator i odrtaveo da ne primetim.Ra wrote:Srećom si ga ti primjetio.dzango wrote:Srećom pa si stavila smajli na kraju posta.Ra wrote:
Aha, ti se dopisuješ s Megi preko mojih postova.dzango wrote:Megi me stalno zeza da sam mator, pa da kažem nešto u svoj prilog.Ra wrote:???dzango wrote:Srećom nisam mator i odrtaveo da ne primetim.Ra wrote:Srećom si ga ti primjetio.dzango wrote:
Srećom pa si stavila smajli na kraju posta.
Iš tamo i uvjeri je direktno u svoju mladost i polet, ne zbunjuj me.
Guest- Guest
Ma on ti se uvijrk dopisuje sa mnom, kad zna i kad ne zna.
Nemoj mu zamjerit.
;-D
Nemoj mu zamjerit.
;-D
Ok. Od sad pa nadalje i ubuduće ga preskačem.Maggie19 wrote:Ma on ti se uvijrk dopisuje sa mnom, kad zna i kad ne zna.
Nemoj mu zamjerit.
;-D
Guest- Guest
PA dobro ... sve je to istina ...Eroo wrote:A Hrvati imaju Mesića, Pusićku i Kosorovu koji se drže arapskih i turskih leđa.Ringo10 wrote:Imaju hrabrije političare zato što im Amerika potpuno pokriva leđa.vuksadinare wrote:...nisu pametniji ali su puno slozniji...imaju hrabrije politicare...jastreb wrote:Nisu niža rasa. Ljudi su. Ja puno pametnih i lukaviji od Hrvata.vuksadinare wrote:
, .... zasto? .. zar sipci nisu narod, ljudi..niza rasa
Nitko ne spominje Kolindu, koja očitala bukvicu Merkelici i njenoj politici otvorenih vrata migrantima.
I Komšiću je dala dvojku...Na koga se ona oslanja? Očigledno na hrvatska leđa, štoje sasvim OK.
Narod je to prepoznao i drugi mandat joj je zajamčen.
Ma kako god sabereš i oduzmeš, pomnožiš i podijeliš, logaritmiraš i korjenuješ ... Kolinda je jedini pravi izbor...
Jebi ga, ja navijam za nju ...
A i one njene sise ... eh što bih volio ... ali nema veze ... ne bih sad o tome ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
prava muzilica nema šta
mi mrzimo?..a nisi se zapitala jel oni drugi nas mrze...ako te onaj drugi mrzi sigurno da ces mu uzvratiti istom ili ako ne istom mjerom neces ga ni ljubitiRa wrote:Imam braću i sestre i istina je da se ne slažem sa svima podjednako, ali to što se ne slažemo ne znači da ćemo si ikad činiti.vuksadinare wrote:sa albancima smo zivjeli u jugi onoliko koliko sa srbima ... ne znaci da mora biti blizak sa onima koji imaju imas slican jezik ili neka ista imena imate ... blizak si onoliko koliko imas ili nemas stete od te strane...neke slicnosti ne moraju garantirati bliskost..nekad se ni braca prava ne slazu a recimo bolji si sa prijateljom nego bratom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pazi samo da se ne oklizneš.Ra wrote:Ok. Od sad pa nadalje i ubuduće ga preskačem.Maggie19 wrote:Ma on ti se uvijrk dopisuje sa mnom, kad zna i kad ne zna.
Nemoj mu zamjerit.
;-D
I ja ću tebi.Maggie19 wrote:Sad me vec savjest grize..nabila sam ti komplekse..8-^dzango wrote:Megi me stalno zeza da sam mator, pa da kažem nešto u svoj prilog.Ra wrote:???dzango wrote:Srećom nisam mator i odrtaveo da ne primetim.Ra wrote:
Srećom si ga ti primjetio.
Ahaaa..kad me uhvatis ;-Pdzango wrote:I ja ću tebi.Maggie19 wrote:Sad me vec savjest grize..nabila sam ti komplekse..8-^dzango wrote:Megi me stalno zeza da sam mator, pa da kažem nešto u svoj prilog.Ra wrote:???dzango wrote:Srećom nisam mator i odrtaveo da ne primetim.Ra wrote:
Srećom si ga ti primjetio.
Čekam te u zasedi. Nisam baš za to da te jurim okolo.Maggie19 wrote:Ahaaa..kad me uhvatis ;-Pdzango wrote:I ja ću tebi.Maggie19 wrote:Sad me vec savjest grize..nabila sam ti komplekse..8-^dzango wrote:Megi me stalno zeza da sam mator, pa da kažem nešto u svoj prilog.Ra wrote:
???
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas: Rumuni usred Prištine vikali "Kosovo je Srbija"
» Skandal u Australiji: Albanski navijači skandirali “Kosovo je Albanija”, pa napali srpske pristalice
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Huligani napali Antu Tomića: Ukrali mu šešir i vikali "govno jugoslavensko"
» Desničari upali na tribinu o Republici Srpskoj, napali studente i vikali "Hajl Hitler"
» Skandal u Australiji: Albanski navijači skandirali “Kosovo je Albanija”, pa napali srpske pristalice
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Huligani napali Antu Tomića: Ukrali mu šešir i vikali "govno jugoslavensko"
» Desničari upali na tribinu o Republici Srpskoj, napali studente i vikali "Hajl Hitler"
Page 4 of 5