ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

karma Empty karma

Post by debotoijusto 14/11/2019, 21:22

REGIONALNO vijeće pokrajine Veneto, čije se sjedište nalazi u centru Venecije, potopljeno je u utorak navečer prvi put u povijesti, neposredno nakon što je odbacilo mjere za borbu protiv klimatskih promjena.
Povijesni talijanski grad ovoga je tjedna zadesila najveća poplava u posljednjih 50 godina te je razina vode dosegla 1,87 metara, preplavljujući povijesnu baziliku, trgove i domove stanovnika, piše CNN.

"U vijećnicu je voda počela nadirati oko 22 sata dok su vijećnici raspravljali o regionalnom proračunu za 2020. godinu", napisao je vijećnik Andrea Zanoni na Facebooku.
"Ironično je da je vijećnica poplavljena dvije minute nakon što su stranke Liga, Braća Italije i Forza Italia odbacile naše amandmane za borbu protiv klimatskih promjena", dodao je Zanoni, zamjenik predsjednika Odbora za okoliš.

Među odbijenim amandmanima bile su mjere za financiranje obnovljivih izvora energije, zamjenu autobusa koji koriste dizel gorivo, smanjenje plastičnog otpada i slično.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/venecija-odbila-mjere-protiv-klimatskih-promjena-odmah-im-poplavila-vijecnica/2132157.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

karma Empty Re: karma

Post by jastreb 14/11/2019, 21:26

karma 8ed827e2f70b0dfcdab3d55c7ce84c5f
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/11/2019, 21:33

jastreb wrote:karma 8ed827e2f70b0dfcdab3d55c7ce84c5f
Tko zna jeli taj budalaš više uopće živ.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/11/2019, 22:42

Takvi im je horoskop. Već sam pričao o poplavama , kiši i sušama u Italiji ( i Grčkoj ). Sve to piše u Nostradamusu. To je sastavni dio trećeg svijetskog rata koji će trajati 40 godina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 16/11/2019, 00:10

Ček, zar im nije 'brodosplit' prije godinu-dvi isporučio neke brane za vake situacije? karma 1f602

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2019, 00:35

T. wrote:Ček, zar im nije 'brodosplit' prije godinu-dvi isporučio neke brane za vake situacije? karma 1f602
Tek za dvi godine će ta brana bit u funkciji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 16/11/2019, 00:41

RayMabus wrote:
T. wrote:Ček, zar im nije 'brodosplit' prije godinu-dvi isporučio neke brane za vake situacije? karma 1f602
Oće 100%... :tu
Aj nek je neko zajeba i žabare... :D
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2019, 00:46

A pa šta ću im ja. Takvi im je horoskop. Klimatske promjene su sastavni dio 21 stoljeća i ne triba se previše uzbuđivati oko toga. Imaju ljudi i preča posla od toga poput npr emaničipačije i kako izgurat od prvog do prvog tj puko preživljavanje.

Nema tu nikakvih problema. Italijani će izvadit sto miljuna eura da saniraju štetu i sve je ok. Nikakva šteta nije počinjena.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2019, 09:38

borba protiv klimatskih promjena
I karma

ne znam sta je od tog dvoje gluplje

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus 16/11/2019, 15:43

Kad sam bio klinac nevrijeme je bilo jednostavno nevrijeme, a poplava poplava. Da danas poplavi zagreb ko 64. svima bi bio kriv donald trump i "klimatske promjene". U ono vrijeme se smatralo da je kriv onaj ko nije sagradio nasip...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 16/11/2019, 15:51

סמאל wrote:
jastreb wrote:karma 8ed827e2f70b0dfcdab3d55c7ce84c5f
Tko zna jeli taj budalaš više uopće živ.
Valjda je.

Prije 2 mjeseca se oglasio u vezi poplava i oluja u Americi.

Tomislav Fabijancic
neznam za drugo,ali JA sam aktivirao Oluju na istocnu obalu Amerike,dakle to je moja oluja stvorena mojim MOCIMA,a sad sto su ljudi vecinom debili pa to nemogu razumijeti nije moj problem
dakle sto se pozara tice neznam kako su nastali ali ako zele ih ugasiti ja bih mogao pomoci ali treba platiti inace tko vas jjjj bar vecinu umisljenika
lijepo krsim amere,Ja im dajem sankcije kada nitko drugi nece ili nema muda

Iknar,prvi od Jahvea
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/11/2019, 16:28

marcellus wrote:Kad sam bio klinac nevrijeme je bilo jednostavno nevrijeme, a poplava poplava. Da danas poplavi zagreb ko 64. svima bi bio kriv donald trump i "klimatske promjene". U ono vrijeme se smatralo da je kriv onaj ko nije sagradio nasip...
a doslovno od kada znam za sebe, svake godine je ovo normalno.. jedne godine malo jače, druge manje, itd.. recimo prošla godina je bila dosta "suha" ali je bilo pun kurac bure i jebenog smrzavanja.. ova godina je sa gnjilom južinom.. samo od ove godine su počeli histerizirati mediji o smaku svijeta nakon doslovno svake kiše, bure, ili par dana jakog sunca ljeti
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2019, 16:57

Zijev. Baš san lipo ubija oko. Evo čitan već miljardu eura šteta a kiša i dalje pada.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/foto-video-to-je-to-unistili-smo-veneciju-iz-jadranskog-bisera-stizu-nestvarni-prizori-kataklizme-grad-je-potopljen/9624883/

Najgora je emanicipacija jer će izazvat rat tj ljudi će ubijat ljude dok kod ovih klimatskih promjena imate to da će se ljudi udružit protiv njih.

Dakle imate udurživanje čovječanstva.

Kod emanicipacije to nemate nego ljudi dižu ruku na druge ljude.

Imate zlo i raskol.

Emanicipacija je najveće zlo i nikakve klimatske promjene koje će učinit da se ljudi udruže zajedno ne mogu se uspoređivati s time.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2019, 20:19

debotoijusto wrote:REGIONALNO vijeće pokrajine Veneto, čije se sjedište nalazi u centru Venecije, potopljeno je u utorak navečer prvi put u povijesti, neposredno nakon što je odbacilo mjere za borbu protiv klimatskih promjena.
Povijesni talijanski grad ovoga je tjedna zadesila najveća poplava u posljednjih 50 godina te je razina vode dosegla 1,87 metara, preplavljujući povijesnu baziliku, trgove i domove stanovnika, piše CNN.

"U vijećnicu je voda počela nadirati oko 22 sata dok su vijećnici raspravljali o regionalnom proračunu za 2020. godinu", napisao je vijećnik Andrea Zanoni na Facebooku.
"Ironično je da je vijećnica poplavljena dvije minute nakon što su stranke Liga, Braća Italije i Forza Italia odbacile naše amandmane za borbu protiv klimatskih promjena", dodao je Zanoni, zamjenik predsjednika Odbora za okoliš.

Među odbijenim amandmanima bile su mjere za financiranje obnovljivih izvora energije, zamjenu autobusa koji koriste dizel gorivo, smanjenje plastičnog otpada i slično.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/venecija-odbila-mjere-protiv-klimatskih-promjena-odmah-im-poplavila-vijecnica/2132157.aspx
kakve veze ima plastika sa poplavama u Italiji...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2019, 20:21

T. wrote:
RayMabus wrote:
Oće 100%... :tu
Aj nek je neko zajeba i žabare... :D
Zajebali smo ih prvi put kad smo im prodali kratke balvane na kojima su sagradili grad... Sad im idemo napraviti branu... Valjda neće biti i ona kratka :))

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 16/11/2019, 20:29

marcellus wrote:Kad sam bio klinac nevrijeme je bilo jednostavno nevrijeme, a poplava poplava. Da danas poplavi zagreb ko 64. svima bi bio kriv donald trump i "klimatske promjene". U ono vrijeme se smatralo da je kriv onaj ko nije sagradio nasip...
jbte, i kad snjeg padne posljedica globalnog zagrijavanja i slicnih novokomponiranih budalestina
nevrijeme vise nije nevrijeme
gledam bas jucer ruse kako su zastitili petrograd da im se ne dogodi venezia   https://www.youtube.com/watch?v=h9TwaKewyII

a nekidan slusam za vrijeme rucka na tv vijesti i reporter veli da je nivo vode dostigao rekord iz 60 i neke i da je to posljedica klimatskih promjena, pa da mi je bio pri ruci, plesnuo bi ga da bi mu mikrofon zavrsio u guzici
bas taj usrani narativ o klimatskim promjenama je postao toliko iritantan da je nevjerovatno

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2019, 20:32

Riječ je o sustavu brana koje bi se podizale samo kad bi vodostaj prijetio narasti na 110 cm ili više, a do tada bi one ostajale na morskome dnu. Sustav od 78 brana na ulazu u venecijansku lagunu je, tako je barem predstavljen, tehnološko čudo.

Za izgradnju temelja korišten je i istarski kamen, a željezne dijelove brane radio je Brodosplit. No 2013. otvorena je istraga o korupciji vezanoj za izgradnju MOSE-a. Godinu dana kasnije uhićeno je 35 ljudi, a pod istragom je bilo još 100 političara i državnih dužnosnika osumnjičenih za korupciju. Bio je osuđen i bivši predsjednik regije Veneto i ministar u Berlusconijevoj vladi Giancarlo Galan, nakon što je 78 dana proveo u zatvoru, na dvije godine i deset mjeseci zatvora pretvorenih u kućni pritvor i plaćanje 5,8 milijuna eura odštete zbog korupcije u izgradnji MOSE-a. Do sada je na izgradnju te brane, koja još nije u pogonu, utrošeno više od sedam milijardi eura, odnosno tri puta više od onoga koliko je koštala gradnja 760 kilometara autoceste Del Sole od Milana do Napulja otvorene 1964.

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/bez-nove-klimatske-politike-venecija-ce-potonuti-do-2050-1359818 - m.vecernji.hr

2015-09-14

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2019, 22:00

sam termin klimatske promjene ne govori nista dok se ne ubaci u kontekst 
man made climate change
e onda to postane politicki alat kojim "nezavisni" mediji stemaju mekane mozgove

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2019, 22:06

prckov wrote:sam termin klimatske promjene ne govori nista dok se ne ubaci u kontekst 
man made climate change
e onda to postane politicki alat kojim "nezavisni" mediji stemaju mekane mozgove
ClimateCange, lgtb i multikulti sveto trojstvo...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2019, 22:18

mutava baštarda wrote:
prckov wrote:sam termin klimatske promjene ne govori nista dok se ne ubaci u kontekst 
man made climate change
ClimateCange, lgtb i multikulti sveto trojstvo...
feminizam, blm, raznovrsnost, islamofobija..
nasrala je ta "guzica" puno toga
a ko zna kad ce I hoce li prestat
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top