Posjet Fikreta Abdića ražljutio krčke branitelje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Posjet Fikreta Abdića ražljutio krčke branitelje
vuksadinare wrote:...kako se zove tvoje selo epikure..mozda si iz sitog sela kao prijateljica moje zene odnosno njen muz je isto od tamo..
Juzna padina Majevice.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
puno si i rekao...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...kako se zove tvoje selo epikure..mozda si iz sitog sela kao prijateljica moje zene odnosno njen muz je isto od tamo..
Juzna padina Majevice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...men je najdrazi dio bosne..bos.posavina i taj dio sjeveroistocne...nema velikih brdusina..pripanosnki dio..splet nizina i blagih brda...juzno od doboja i modrice to mi vise nije to
2015-09-08
vuksadinare wrote:...men je najdrazi dio bosne..bos.posavina i taj dio sjeveroistocne...nema velikih brdusina..pripanosnki dio..splet nizina i blagih brda...juzno od doboja i modrice to mi vise nije to
Pa ima svojih lijepih strana. Ako prisegnes HDZu i odreknes se pravasenja....festu pravim ovdje ili na barki u ZD. Samo reci.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prisegu sam ja dao jednom domovini i hrvatskom narodu..i to je dovoljnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...men je najdrazi dio bosne..bos.posavina i taj dio sjeveroistocne...nema velikih brdusina..pripanosnki dio..splet nizina i blagih brda...juzno od doboja i modrice to mi vise nije to
Pa ima svojih lijepih strana. Ako prisegnes HDZu i odreknes se pravasenja....festu pravim ovdje ili na barki u ZD. Samo reci.
2015-09-08
Mogu, ako im se pridruži i MPT.dzango wrote:Mogu Babo i Bajaga da naprave zajednički koncert.Ra wrote:Bajaga pjeva. Neloše.dzango wrote:A Bajaga?
Guest- Guest
Eno danas tamo otvaraju logore za migrante, a kamo li nebi za neprijatelje u ratu.jastreb wrote:Nije činio zločine nad Hrvatima. To je točno. I pomagao im je.Ra wrote:
Kakve veze ima je li SDP, HDZ ili HSP? Nisu li svi Hrvati?
Babo nije počinio ratne zločine nad Hrvatima (a za ostale je osuđen na vrlo čudan način u drugoj državi) i ova frka koja se digla oko njega je besmislena.
Nije činio ni neke veće zločine ni nad Muslimanima. Istina je da je otvarao logore za zarobljenike,ali ondje nitko nije ubijen. Nisu mu bili lojalni i normalno da ih je privremeno neutralizirao. No ubijanja ili silovanja nije bilo.
To Muslimani danas nazivaju logorima kako bi prikrili i umanjili svoje zločine.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Podignuta optužnica protiv Hamdije Abdića Tigra: Osumnjičen za ubistvo generala HVO-a Vlade Šantića
» Čime je razljutio tako Dragan Čović "građane" u Zagrebu i Sarajevu
» Indijac zadavio trudnu suprugu jer ga je razljutio oblik pogačica koje je skuhala
» Jelenu Veljaču razljutio komentar jednog Srbina koji joj je kćer 'krstio' u Srpkinju
» "Udaj se za svog silovatelja": Turska ponovo predlaže zakon koji je razljutio svijet
» Čime je razljutio tako Dragan Čović "građane" u Zagrebu i Sarajevu
» Indijac zadavio trudnu suprugu jer ga je razljutio oblik pogačica koje je skuhala
» Jelenu Veljaču razljutio komentar jednog Srbina koji joj je kćer 'krstio' u Srpkinju
» "Udaj se za svog silovatelja": Turska ponovo predlaže zakon koji je razljutio svijet
Page 3 of 3