Opel izazvao udes u SLO
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Opel izazvao udes u SLO
krenes na cestu kad ono,...mortalka ispred, megi iza,... i sto ti tu mozes
nista
nista
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
hoćeš reći da ti je glava stalno u torbi na koncu ??Maggie19 wrote:To na koncu je tako, a naravno da cemo.uciniti sve sto.je u nasoj moci da se zastitimo i osiguramo.
nikako!! ( ja to ne prihvaćam)
immortal-
2014-04-16
Vraze jedan..ti bi u sendvic...;-))dijagram wrote:krenes na cestu kad ono,...mortalka ispred, megi iza,... i sto ti tu mozes
nista
taman posla, pa da prodjem ko jadni kamiondzijaMaggie19 wrote:Vraze jedan..ti bi u sendvic...;-))dijagram wrote:krenes na cestu kad ono,...mortalka ispred, megi iza,... i sto ti tu mozes
nista
dijagram-
2015-08-09
You wish..kod tebe bi to islo sporije B-^dijagram wrote:taman posla, pa da prodjem ko jadni kamiondzijaMaggie19 wrote:Vraze jedan..ti bi u sendvic...;-))dijagram wrote:krenes na cestu kad ono,...mortalka ispred, megi iza,... i sto ti tu mozes
nista
mortal wrote:zanijela ga cisterna, prevelik teret, nije kao osobno vozilo
nije smio tako naglo kočiti ni mijenjati smjer kretanja
jučer idem u obližnji grad i lik s tegljačem nabio mi se par metara od auta i ne popušta, cesta mokra, kiša pada.. bila sam napetih živaca sve dok nisam došla do veće površine uz cestu i stala samo da propustim majmuna
nisam zapisala registracije, ali mi nije jasno što policija radi
Ista stvar neki dan, orkansko jugo, doslovce zanosi, jaka kiša, vidljivost do max. 50 metara, granje po cesti i još ograničenje 60km/h na dionici s odnedavno postavljenom kamerom, a debil mi se s tegljačem doslovce nasere na branik... da sam imao vatreno oružje, propuca bi idiota, nek si jebe mater... takve ne žalim ni mrvice kad zaginu...
darth_vader-
2014-04-17
Zuri covjek na pivo.jasambrend wrote:mortal wrote:zanijela ga cisterna, prevelik teret, nije kao osobno vozilo
jučer idem u obližnji grad i lik s tegljačem nabio mi se par metara od auta i ne popušta, cesta mokra, kiša pada.. bila sam napetih živaca sve dok nisam došla do veće površine uz cestu i stala samo da propustim majmuna
Ista stvar neki dan, orkansko jugo, doslovce zanosi, jaka kiša, vidljivost do max. 50 metara, granje po cesti i još ograničenje 60km/h na dionici s odnedavno postavljenom kamerom, a debil mi se s tegljačem doslovce nasere na branik... da sam imao vatreno oružje, propuca bi idiota, nek si jebe mater... takve ne žalim ni mrvice kad zaginu...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Zuri covjek na pivo.jasambrend wrote:mortal wrote:zanijela ga cisterna, prevelik teret, nije kao osobno vozilo
Da nisam prisustvovao sahrani žrtvama idiota koji je pokosio pola obitelji jer nije držao propisan razmak, nego im je jahao na repu pa kad je auto ispred išao skretati, a ovi prikočili jednostavno ih je zdrobio kombijem... majmunu nije bilo ništa, a ubio klinca, njegovu baku, sestru napravio teškim invalidom nesposobnom za život ikad... nikad neću zaboraviti kako je izgledao otac tog djeteta kojem je ubio majku i sina te od kćeri napravio biljku... samo zato jer samoživi debil ne zna za propisan razmak jer njemu, naravno neće biti ništa, s druge tko jebe... ma metak je i preblaga kazna za neke...
darth_vader-
2014-04-17
danni1 wrote:Jbte, Corsa mala al zajebana
Trebo sam Corsu kupit, mater mu jebem.
ajde ko još danas vozi opela
znam jednog zagorca koji ga je imal ali ga je prodal kad mu je kurva iz gajeve odbila uć u auto da mu ga popuši, rekla je da ju je sram da ju neko vidi u tome
Similar topics
» STRAHOVITI NAPAD IZAZVAO PANIKU
» Sporazum Srabije i USA izazvao gnev na zapadu
» Film o Kikašu izazvao ogromno zanimanje
» Trump izazvao McMahona da uđe u ring - i pobijedio
» Kako je Soroš izazvao "izbjegličku krizu" i zašto?
» Sporazum Srabije i USA izazvao gnev na zapadu
» Film o Kikašu izazvao ogromno zanimanje
» Trump izazvao McMahona da uđe u ring - i pobijedio
» Kako je Soroš izazvao "izbjegličku krizu" i zašto?
Page 2 of 2