Pioneer Croatian settlers in New Zealand: Babich family story
Page 1 of 1
The Babich Brothers
This is the story of the Babich (Babic) family.
DALJE:
https://www.croatiaweek.com/pioneer-croatian-settlers-in-new-zealand-babic-family-story/
The Babich Brothers
Historian and author Kaye Dragicevich has been extensively researching the far north of New Zealand, the area where a large number of pioneering families came from Croatia in search of a better life over 100 years ago.
Her book, titled Pioneer Dalmatian Settlers of the Far North, took four years to complete and features 200 interesting stories of families who arrived in New Zealand’s gumfield area in the far north from Croatia. It also includes 900 historical photographs.This is the story of the Babich (Babic) family.
DALJE:
https://www.croatiaweek.com/pioneer-croatian-settlers-in-new-zealand-babic-family-story/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Pioneer Croatian settlers in New Zealand: Babich family story
Ustrajnost...red rad i stega...
Family portrait at the 90th anniversary celebrations for Babich Wines in 2005
Celebrating completion of the 100th Babich Harvest 2015 at the Irongate Vineyard in Hawkes Bay
In 1980 they sent the first exports to Europe (Germany) which Joe considered was a great achievement in his career. Exports now go to more than 20 countries and now exceed domestic wine sales. The company now have vineyards not only in Henderson but also in Hawkes Bay and Marlborough.
Wakefield Downs vineyard, Awatere Valley, Marlborough. Hawkes Bay and Marlborough have become the company’s largest grape-growing regions
Wakefield Downs vineyard, Awatere Valley, Marlborough. Hawkes Bay and Marlborough have become the company’s largest grape-growing regions
Blenheim Winery
New Winery in Marlborough with arrays of tanks and fermenters in place
2016-07-22
Step by step...I1b*, jbga..
Kakve veze ti imas sa njima. Oni su bili domoljubi koji su sa suzama u ocima otisli tamo a ti udbas uhljeb i senilna budaletina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I opet moji Imocani
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:I opet moji Imocani
dijagram-
2015-08-09
Nije on imoćan, on je iz Vukojebinjana gornjih. Ili iz Gaćeleza.dijagram wrote:PABLO ESCOBAR wrote:I opet moji Imocani
Last edited by Eroo on 13/11/2019, 19:52; edited 1 time in total
2016-07-22
Zašto Ero na silu želi da bude Hrvat ?
Ne znam kakve veze s Hrvatskom ima jedan bosanski gastrabajter u Sloveniji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tekbiiiirrr...סמאל wrote:Zašto Ero na silu želi da bude Hrvat ?
2016-07-22
Vidiš,možeš ti otići iz Bosne,ali ne može Bosna otić iz tebe...Eroo wrote:Tekbiiiirrr...סמאל wrote:Zašto Ero na silu želi da bude Hrvat ?
2015-07-23
gdje ona scena gdje porodica iz kroasanije ode u australiju pa onda ninu i nekog nativ lika uhvati baba u nekim cudnim radnjama
Sora i Ero jako su slični,mada se međusobno mrze.I jedno i drugo žele bit Hrvati,te glume Hrvate,te niti jednom od njih nikad neće biti jasno da je Hrvat samo onaj koji je rođen u Repulici Hrvatskoj,a hrvatska dijaspora su samo oni koji su iselili iz Hrvatske.
Vas dvoje ste bosanska dijaspora a ne hrvatska.BiH je vaša domovina a ne Hrvatska.
Vas dvoje ste bosanska dijaspora a ne hrvatska.BiH je vaša domovina a ne Hrvatska.
2015-07-23
Sad si i ti skrenuo u najcrnji šovinizam.סמאל wrote: ,te niti jednom od njih nikad neće biti jasno da je Hrvat samo onaj koji je rođen u Repulici Hrvatskoj
Hoćeš li reći da su Hrvati i Nikola Tesla i Milorat Pupovac i Stevo Karapandža,samo zato što su rođeni u Hrvatskoj?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prepisuje sa Portala.ba. Antifašisti s bradom, ta znamo se.jastreb wrote:Sad si i ti skrenuo u najcrnji šovinizam.סמאל wrote: ,te niti jednom od njih nikad neće biti jasno da je Hrvat samo onaj koji je rođen u Repulici Hrvatskoj
Izgubljeni u prostoru i vremenu, bez korjena ..Mrzidu sebe do podne, a poslije podne susjede i komšije.
2016-07-22
Čuj,ja nikome ne niječem nacionalnost. Neka svatko bude što želi.Eroo wrote:Prepisuje sa Portala.ba. Antifašisti s bradom, ta znamo se.jastreb wrote:Sad si i ti skrenuo u najcrnji šovinizam.סמאל wrote: ,te niti jednom od njih nikad neće biti jasno da je Hrvat samo onaj koji je rođen u Repulici Hrvatskoj
Izgubljeni u prostoru i vremenu, bez korjena ..Mrzidu sebe do podne, a poslije podne susjede i komšije.
Jedino mi je čudno što se dio Žumberčana grkokatolika izjašnjava Hrvatima,a svi znamo njihovo porijeklo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Selo runovic smjesteno na jugoistocnim predjelima imotslog polja. Opet ti kazem budalo pitaj. Vidis da si glup ko kurac. Nije sramota neznati. PitajEroo wrote:Nije on imoćan, on je iz Vukojebinjana gornjih. Ili iz Gaćeleza.dijagram wrote:PABLO ESCOBAR wrote:I opet moji Imocani
2015-09-13
Similar topics
» Pioneer Croatian settlers in New Zealand: Belić family story
» From Pioneer Croatian Settlers to the Oldest Family Owned Winery in New Zealand
» Croatian President Heads Off on Official Visit to Australia & New Zealand
» Melbourne Knights win successful 44th Australian & New Zealand Croatian Soccer Tournament
» 160 Years of Croatians in New Zealand Celebrated
» From Pioneer Croatian Settlers to the Oldest Family Owned Winery in New Zealand
» Croatian President Heads Off on Official Visit to Australia & New Zealand
» Melbourne Knights win successful 44th Australian & New Zealand Croatian Soccer Tournament
» 160 Years of Croatians in New Zealand Celebrated
Page 1 of 1