Nova prljava igra da se Hrvati okrenu protiv Srba u Bosni
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nova prljava igra da se Hrvati okrenu protiv Srba u Bosni
Komšić je vaš, naš nije.vuksadinare wrote:kako se samo oda a da nije ni svjestan toga....ali na koncu ej shvatio da se zajebo ali kasnoPABLO ESCOBAR wrote:Zato sto si bio u ljubljani na sigurnome i bio pizda pa nisi isao u rat. Eto ja sam bio u obe operacije i koliko se sjecam usporedo sa nama su napredovali i hvo vojnici. Dapace hvo je osigurao i branu bocac . A tvoje sjecanje ionako nije bitno. Nisi bio nisi htio nisi smio... ko te jebeEroo wrote:Ne sjećam se da je tamo tada netko ratovao. Posebno što se tiče HVO-a, a bogaremi i VRS-a.vuksadinare wrote:a 1995 i ljeto '95 i maestral...Eroo wrote:
Sa Srbima od tada nismo više ratovali. Trebinje nam je na domak ruke, moglo se tamo ući za manje od jedne ure, ali nismo.
Uostalom, ono je srpska temlja i mi već u načelu nismo dirali njihove teritorije.
Dodik je sad naš, ne sviđalo se to vama ili da.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Okasnio si. Sad slobodno dezerterska picko nabacivaj koga oces. Boki me kurac. Uglavnom da nije bilo amerike i tvoga sugavog partizanskog generala danas bi se ulice u banja luci zvale po Radicu Starcevicu Zrinskima itd. I zato o ratu neseri. Drzi se svoje mojce i ako Boga znas nelaprdaj privise ostarkela budaletinoEroo wrote:Komšić je vaš, naš nije.vuksadinare wrote:kako se samo oda a da nije ni svjestan toga....ali na koncu ej shvatio da se zajebo ali kasnoPABLO ESCOBAR wrote:Zato sto si bio u ljubljani na sigurnome i bio pizda pa nisi isao u rat. Eto ja sam bio u obe operacije i koliko se sjecam usporedo sa nama su napredovali i hvo vojnici. Dapace hvo je osigurao i branu bocac . A tvoje sjecanje ionako nije bitno. Nisi bio nisi htio nisi smio... ko te jebeEroo wrote:Ne sjećam se da je tamo tada netko ratovao. Posebno što se tiče HVO-a, a bogaremi i VRS-a.vuksadinare wrote:
a 1995 i ljeto '95 i maestral...
Dodik je sad naš, ne sviđalo se to vama ili da.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znaci ovom udbasu iz dezele jedini je argument komsic je vas nije nas. I onda se jos ja cudim zasto se na nogonetu kaze.
Glup si ko Eroo
Glup si ko Eroo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ta RS će se ionako urušit demografski. Oni se bore da minimalac bude 2100 kuna a poslodavci ne daju.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/nema-dogovora-o-najniznoj-placi-u-republici-srpskoj/191113132
Nema to budućnosti pajdo.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/nema-dogovora-o-najniznoj-placi-u-republici-srpskoj/191113132
Nema to budućnosti pajdo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sto zlocinom nastaje zlocinom nestaje.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Znaci ovom udbasu iz dezele jedini je argument komsic je vas nije nas. I onda se jos ja cudim zasto se na nogonetu kaze.
Glup si ko Eroo
A da tek znas kojim superlativina nazivamo fosilne ostatke titova vremena.Sora wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Znaci ovom udbasu iz dezele jedini je argument komsic je vas nije nas. I onda se jos ja cudim zasto se na nogonetu kaze.
Glup si ko Eroo
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati „Velebitom“ protiv naoružanih Srba?!
» Hrvati neće sudjelovati u bošnjačkoj mobilizaciji rezervista protiv srba
» Prljava igra psihopate i slobinih isprdaka...
» O izjednačavanju Srba u Bosni sa teroristima Islamske države!
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
» Hrvati neće sudjelovati u bošnjačkoj mobilizaciji rezervista protiv srba
» Prljava igra psihopate i slobinih isprdaka...
» O izjednačavanju Srba u Bosni sa teroristima Islamske države!
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
Page 3 of 3