'' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
eee..nisam ti ja romantik kao Ero..Eri nek ide osmjeh,meni bi dopale sise i guzica..tebi nish...jedino ako se teta-Sora smiluje...prckov wrote:svetozarepismejker wrote:Pa..ako je ljubovala sa Mamićem,to znaci da su u pitanju bile Crne Orgije...nije to tako niti lose..
tebi kad bi koli bacila jedan osmjeh ti bi premino od srece
Guest- Guest
Re: '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
drz se ti rukepismejker wrote:eee..nisam ti ja romantik kao Ero..Eri nek ide osmjeh,meni bi dopale sise i guzica..tebi nish...jedino ako se teta-Sora smiluje...prckov wrote:svetozarepismejker wrote:Pa..ako je ljubovala sa Mamićem,to znaci da su u pitanju bile Crne Orgije...nije to tako niti lose..
sto je sigurno sigurno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jbg..jua se bar za neshto mogu drzati.ti..bas i ne...prckov wrote:drz se ti rukepismejker wrote:eee..nisam ti ja romantik kao Ero..Eri nek ide osmjeh,meni bi dopale sise i guzica..tebi nish...jedino ako se teta-Sora smiluje...prckov wrote:svetozarepismejker wrote:Pa..ako je ljubovala sa Mamićem,to znaci da su u pitanju bile Crne Orgije...nije to tako niti lose..
sto je sigurno sigurno
Guest- Guest
mozespismejker wrote:jbg..jua se bar za neshto mogu drzati.ti..bas i ne...prckov wrote:drz se ti rukepismejker wrote:eee..nisam ti ja romantik kao Ero..Eri nek ide osmjeh,meni bi dopale sise i guzica..tebi nish...jedino ako se teta-Sora smiluje...prckov wrote:svetozarepismejker wrote:Pa..ako je ljubovala sa Mamićem,to znaci da su u pitanju bile Crne Orgije...nije to tako niti lose..
sto je sigurno sigurno
a sto neb mogo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a ja...ti si sam i usamljen...samo pazi,zatvori prozor,da ti se piton ne bi uvukao..oni vole mracne i vlazne rupe...prckov wrote:mozespismejker wrote:jbg..jua se bar za neshto mogu drzati.ti..bas i ne...prckov wrote:drz se ti rukepismejker wrote:eee..nisam ti ja romantik kao Ero..Eri nek ide osmjeh,meni bi dopale sise i guzica..tebi nish...jedino ako se teta-Sora smiluje...prckov wrote:
svetozare
sto je sigurno sigurno
a sto neb mogo
Guest- Guest
jastreb wrote:U ovo se razumije Samael(Hordak). Koliko ja poimam,on je na prošlim predsj.izborima pronašao vezu između Kolinde i brojke 666.red wolf wrote:Ovo mora HDZ-ovcima objasniti Duspara...Kao što im je objasnio ravnu Zemlju...hehehehehehehehehehehehehe
Treba ga nekako privući ovamo. Ako se sretnemo na nekoj temi pozvat ću ga ovamo i objasniti mu ,u kratkim crtama,što si ovdje postavio.
Ja takođe u svom datumu rođenja imam niz od četri jedinice. *1111* Nemerologija je dosta precizna,no tumačenja mogu bit dvosmislena,tak da sam izračun ne znači ništa ako osoba tumači onako kako joj se to sviđa ili ono što priželjkuje pa na neki način svojim tezama traži uporište u numerologiji.
Ja nisam vješt u numerologiji,kao ni u nekim drugim disciplinama za koje moram koristit pomagala ili kad nisam siguran pa moram čut i drugo mišljenje.
A to za Kolindu,sjećam se da sam na neki način izračunao 666,te koliko se sjećam to sam i nekim slikama podkrijepio,samo nažalost o tome više nema nikakvog smisla govorit jer nema načina to provjerit zahvaljujući glupom net.hr.
Ono što mnogi ne znaju,nije 666 Sotonin broj,već broj čovjeka,te početka novog doba,Novog Svjetskog Poretka kad će čovjek biti ravan bogovima,to bi trebalo bit famozno ,,doba vodenjaka'' a svi oni ljudi koji žele taj novi vrli svijet,sreće i blagostanja,novog eona,oni nose 666.Neki od njih to znaju,neki ne.Neki su čak i skrušeni katolici.
Samo,Kolinda je tu nebitna,ona igra kako drugi sviraju,a isto sam iznio tezu o njoj i o Hillary Clinton,kao budućim predsjednicama,prije nego su postale(doduše ova druga nije ) pa me ona naša forumska Hillary (rijeta) nešto zezala oko toga kad je Kolinda pobjedila.
A što se tiče broja 11. e to je već jedan od brojeva Lucifera,jer njegova snaga je najjača kad je Sunce u prvom kvadrantu desetog zodijačkog znaka,što je 1+10=11 a kulminacija te energije poklapa se s najdužom noći u godini.
Dva su zodijačka znaka u simboli Sotone,Jarac i Škorpion,a tad su najlakše inkarnacije za one koji čekaju s njegove strane.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
epikur37 wrote:Magija ili ne ali u pitanju je moćna žena, iznimne simetrije u natalnoj karti...punjo toga joj se poklapa...a znam da je odana i kabali.
Zanimljiv komentar...
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:
Ono što mnogi ne znaju,nije 666 Sotonin broj,već broj čovjeka,te početka novog doba,Novog Svjetskog Poretka kad će čovjek biti ravan bogovima,to bi trebalo bit famozno ,,doba vodenjaka'' a svi oni ljudi koji žele taj novi vrli svijet,sreće i blagostanja,novog eona,oni nose 666.Neki od njih to znaju,neki ne.Neki su čak i skrušeni katolici.
666...
Ugljik 12 ima 6 protona, 6 elektrona i 6 neutrona i jedan je od važnijih elemenata u ljudskoj DNA...Da, to je zaista broj čovjeka...
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:
A što se tiče broja 11. e to je već jedan od brojeva Lucifera,jer njegova snaga je najjača kad je Sunce u prvom kvadrantu desetog zodijačkog znaka,što je 1+10=11 a kulminacija te energije poklapa se s najdužom noći u godini.
Ne...To je močan broj, ali je neutralan...
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:
Dakle, pisac svetih spisa je bio dobro upoznat sa "znanjem" da će protivnik Krista doći, kao i sam Krist, u tijelu...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pada broj stanovnika a raste broj zaposlenih u javnom sektoru
» Broj stranih radnika nadmašio je broj nezaposlenih
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Nino R.: Zašto predsjednica i Plenković nisu u Stocu?
» Broj stranih radnika nadmašio je broj nezaposlenih
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Nino R.: Zašto predsjednica i Plenković nisu u Stocu?
Page 2 of 2