Adem Vuchiqi obećao da će za par godina i ljudi sa prosečnim primanjima moći da kupe doktorat
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Adem Vuchiqi obećao da će za par godina i ljudi sa prosečnim primanjima moći da kupe doktorat
Aleksandar Vuchić obećao da će za par godina i ljudi sa prosečnim primanjima moći da kupe doktorat
BEOGRAD, 11. novembar 2019, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi veruje da će standard u Srbiji nastaviti vrtoglavi rast i da će za već za koju godinu građani sa prosečnom platom moći sebi da kupe doktorat.
– Srbija ubrzano napreduje i za koju godinu bi mogla da stigne najrazvijenije evropske ekonomije. Za ovo kratko vreme smo uspeli da podignemo zemlju iz blata u kojem ga je ostavila bivša vlast, izbegnemo bankrot i spustimo nezaposlenost na rekordno nizak nivo – rekao je Adem Vuchiqi.
– Životni standard u Srbiji nikad nije bio bolji, a pravi rast nas tek očekuje. Građani već danas mogu da razmišljaju o ulaganju u obrazovanje jer će za par godina doktorati biti dostupni i onima sa prosečnim primanjima. Svesni smo da će obrazovanje biti ključ uspeha na tržišnoj utakmici i nećemo žaliti sredstva da ga učinimo dostupnim svima – poručio je predsednik.
Da predsednikove reči nisu samo prazna obećanja, potvrđuju u Ministarstvu finansija argumentujući to ekonomskim analizama koje predviđaju novi rast srpske privrede i životnog standarda.
– Svi parametri pokazuju da će prosečna zarada samo rasti. Građani će napokon sebi moći da priušte stvari koje su, za vreme bivše vlasti, bile dostupne samo privilegovanoj manjini – kaže ministar finansija dr Siniša Mali. – Ljudi sa prosečnim primanjima već sada mogu da kupe fakultetsku diplomu, ali se tu nećemo zaustaviti. Cilj nam je da, za par godina, dostignemo takav standard da građani, bez velikog odricanja, mogu sebi da kupe i doktorat. To će povoljno uticati na konkurentnost na tržištu rada i rešiti problem odlaska mladih i obrazovanih kadrova iz zemlje – jasan je dr Mali.
https://www.njuz.net/Suljo-obecao-da-ce-za-par-godina-i-ljudi-sa-prosecnim-primanjima-moci-da-kupe-doktorat/
BEOGRAD, 11. novembar 2019, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi veruje da će standard u Srbiji nastaviti vrtoglavi rast i da će za već za koju godinu građani sa prosečnom platom moći sebi da kupe doktorat.
– Srbija ubrzano napreduje i za koju godinu bi mogla da stigne najrazvijenije evropske ekonomije. Za ovo kratko vreme smo uspeli da podignemo zemlju iz blata u kojem ga je ostavila bivša vlast, izbegnemo bankrot i spustimo nezaposlenost na rekordno nizak nivo – rekao je Adem Vuchiqi.
– Životni standard u Srbiji nikad nije bio bolji, a pravi rast nas tek očekuje. Građani već danas mogu da razmišljaju o ulaganju u obrazovanje jer će za par godina doktorati biti dostupni i onima sa prosečnim primanjima. Svesni smo da će obrazovanje biti ključ uspeha na tržišnoj utakmici i nećemo žaliti sredstva da ga učinimo dostupnim svima – poručio je predsednik.
Da predsednikove reči nisu samo prazna obećanja, potvrđuju u Ministarstvu finansija argumentujući to ekonomskim analizama koje predviđaju novi rast srpske privrede i životnog standarda.
– Svi parametri pokazuju da će prosečna zarada samo rasti. Građani će napokon sebi moći da priušte stvari koje su, za vreme bivše vlasti, bile dostupne samo privilegovanoj manjini – kaže ministar finansija dr Siniša Mali. – Ljudi sa prosečnim primanjima već sada mogu da kupe fakultetsku diplomu, ali se tu nećemo zaustaviti. Cilj nam je da, za par godina, dostignemo takav standard da građani, bez velikog odricanja, mogu sebi da kupe i doktorat. To će povoljno uticati na konkurentnost na tržištu rada i rešiti problem odlaska mladih i obrazovanih kadrova iz zemlje – jasan je dr Mali.
https://www.njuz.net/Suljo-obecao-da-ce-za-par-godina-i-ljudi-sa-prosecnim-primanjima-moci-da-kupe-doktorat/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Adem Vuchiqi obećao da će za par godina i ljudi sa prosečnim primanjima moći da kupe doktorat
Šta se muče, kad ima ubosni jeftino.
Re: Adem Vuchiqi obećao da će za par godina i ljudi sa prosečnim primanjima moći da kupe doktorat
i oćeli sad napokon "pecto evra plata" ili je to prolongirano za nagodinu ili dvije?
ajd i ti si dobio RH putovnicu za 500 maraka,sto se bunis???
Guest- Guest
pismejker wrote:ajd i ti si dobio RH putovnicu za 500 maraka,sto se bunis???
Tre, svi znamo da si Srbin. Ne možeš tu više ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
ako narastu plate kupujemo atomsku,jelda crvenkasti
Unimatrix_Zero wrote:ako narastu plate kupujemo atomsku,jelda crvenkasti
Ti si isto Srbin, priznaj!
crvenkasti-
2014-04-17
ma ja sam klonirani čejen
po Hrvatskoj još jeftinijeEroo wrote:Šta se muče, kad ima ubosni jeftino.
samo to rade u rukavicama, skrivećke
immortal-
2014-04-16
stavi si na avatar prepariranu kokoš, bolje bi ti pristajala uz karakterUnimatrix_Zero wrote:ma ja sam klonirani čejen
osim toga amerikanci ne daju plate, šta ti je
immortal-
2014-04-16
Ma nije..Tre je prostak,a Srbi su vise kultivirani u komunikaciji..crvenkasti wrote:Tre, svi znamo da si Srbin. Ne možeš tu više ništa.
Guest- Guest
oćeš reći ljaže poput tebe zar nepismejker wrote:Ma nije..Tre je prostak,a Srbi su vise kultivirani u komunikaciji..crvenkasti wrote:Tre, svi znamo da si Srbin. Ne možeš tu više ništa.
Ma nebitno..Ono sto je bitno,da ja nikad nikog ne sujem niti vrijedjam,ako je drugacijeg misljenja..tek ako prvi pocne..ti vrijedjas i sujes nepristojno,ako netko samo misli drugacije...Kulturni ljudi ti argumentiraju svoj stav..prostaci samo suju ..sto vise reci??...nish..tre wrote:oćeš reći ljaže poput tebe zar nepismejker wrote:Ma nije..Tre je prostak,a Srbi su vise kultivirani u komunikaciji..crvenkasti wrote:Tre, svi znamo da si Srbin. Ne možeš tu više ništa.
Guest- Guest
opet lažeš kao srbin, ti si jednostavno nula od čovjeka, glupavi kompleksaš koji je toliko glup da povjeruje da mig izljeće iz mora samo zato jer se radi o rusima. Idi si liži yaya i smišljaj druge laži audijev menageru i razbijaču 5 kozojeba odjednom ljažo lažljivi.pismejker wrote:Ma nebitno..Ono sto je bitno,da ja nikad nikog ne sujem niti vrijedjam,ako je drugacijeg misljenja..tek ako prvi pocne..ti vrijedjas i sujes nepristojno,ako netko samo misli drugacije...Kulturni ljudi ti argumentiraju svoj stav..prostaci samo suju ..sto vise reci??...nish..tre wrote:oćeš reći ljaže poput tebe zar nepismejker wrote:Ma nije..Tre je prostak,a Srbi su vise kultivirani u komunikaciji..crvenkasti wrote:Tre, svi znamo da si Srbin. Ne možeš tu više ništa.
Povremeno skoknem na forum Krstarice. Najjači srpski forum.pismejker wrote:Ma nije..Tre je prostak,a Srbi su vise kultivirani u komunikaciji..crvenkasti wrote:Tre, svi znamo da si Srbin. Ne možeš tu više ništa.
Pišem ondje protiv češnjaka i provociram ih.
Nikad me nitko nije uvrijedio,opsovao mi nešto ili napisao neku gadariju.
Ono,ubacuju smajliće, neki "znanstvenici" pak se osobito trude da me demantiraju,pa ubacuju neke faksimile,dokumente i knjige kojima opravdavaju Čiču,ili Kralja,(a ja se smijem kakvu energiju ulažu da se sa mnom bakću )ali da bi mi psovali mater ustašku,ili komunističku,ili hrvatsku...toga stvarno nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima na tom forumu i Hrvata i muslimana i "milogoraca",vode se zaista jake rasprave,ali ,kako rekoh nema gadarija i psovanja nečijih majki i sl.
također nema prijetnji klanjima,ili srebrenicama,što me jako začudilo.
također nema prijetnji klanjima,ili srebrenicama,što me jako začudilo.
2014-04-22
šta je ovo jastrebe, dinamo vam petardu uvalio a još ima dosta igre??
Neka je. Navijam za Dinamo sada. Dabogda im uvalili još.tre wrote:šta je ovo jastrebe, dinamo vam petardu uvalio a još ima dosta igre??
Oće meni politiku kluba vodit nekakva Rmada.
2014-04-22
ali puno brate pa i ako je od dinamajastreb wrote:Neka je. Navijam za Dinamo sada. Dabogda im uvalili još.tre wrote:šta je ovo jastrebe, dinamo vam petardu uvalio a još ima dosta igre??
Oće meni politiku kluba vodit nekakva Rmada.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Adem Vuchiqi danas kod Pape, a prije 13 godina bio recenzent Šešeljeve knjige "Vatikan glavno satanino gnezdo"
» Vulin: Kojeg god Srbina kupe da bude uz ustaše neće moći promijeniti istinu o Oluji
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Što Adem Vuchiqi takne to ima da ide
» Adem Vuchiqi opet u Drvaru
» Vulin: Kojeg god Srbina kupe da bude uz ustaše neće moći promijeniti istinu o Oluji
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Što Adem Vuchiqi takne to ima da ide
» Adem Vuchiqi opet u Drvaru
Page 1 of 2