Srbija poslala prosvjednu notu Hrvatskoj : veličaju ustaški režim i ratne zločince prema Srbima
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Srbija poslala prosvjednu notu Hrvatskoj : veličaju ustaški režim i ratne zločince prema Srbima
Igra se nastavlja.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/i-srbija-hrvatskoj-uputila-prosvjednu-notu-hrvatska-velica-ratne-zlocince-prema-srbima-1358324
Samo jako.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/i-srbija-hrvatskoj-uputila-prosvjednu-notu-hrvatska-velica-ratne-zlocince-prema-srbima-1358324
Samo jako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srbija poslala prosvjednu notu Hrvatskoj : veličaju ustaški režim i ratne zločince prema Srbima
Medved: Srbija se očito još uvijek ne može suočiti sa svojom ulogom u agresiji na Hrvatsku
2014-04-16
Re: Srbija poslala prosvjednu notu Hrvatskoj : veličaju ustaški režim i ratne zločince prema Srbima
dobro,dok je na notama...
Guest- Guest
dobro im ide dok sviraju na svompismejker wrote:dobro,dok je na notama...
tako su najjači
immortal-
2014-04-16
Morty,vodaj ljubav..ne zamaraj se politickim bedastocama..gledano sa strane,sve to izgleda otuzno...mortal wrote:dobro im ide dok sviraju na svompismejker wrote:dobro,dok je na notama...
tako su najjači
Jel vodas ljubav ti?
Guest- Guest
samo radimpismejker wrote:Morty,vodaj ljubav..ne zamaraj se politickim bedastocama..gledano sa strane,sve to izgleda otuzno...mortal wrote:dobro im ide dok sviraju na svompismejker wrote:dobro,dok je na notama...
tako su najjači
Jel vodas ljubav ti?
pijem kavu, dimim elektronske dimove
Last edited by mortal on 9/11/2019, 22:43; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
aiiiiii...!!! mislim svaka cast na vrijednosti,postivam vrijedne cure...no trebas malo i uzivati...jel..biti pažena i mazena..mortal wrote:samo radimpismejker wrote:Morty,vodaj ljubav..ne zamaraj se politickim bedastocama..gledano sa strane,sve to izgleda otuzno...mortal wrote:dobro im ide dok sviraju na svompismejker wrote:dobro,dok je na notama...
tako su najjači
Jel vodas ljubav ti?
Guest- Guest
nitko me ne pazi i ne mazi... zato se ja volim ku.čitipismejker wrote:aiiiiii...!!! mislim svaka cast na vrijednosti,postivam vrijedne cure...no trebas malo i uzivati...jel..biti pažena i mazena..mortal wrote:samo radimpismejker wrote:Morty,vodaj ljubav..ne zamaraj se politickim bedastocama..gledano sa strane,sve to izgleda otuzno...mortal wrote:dobro im ide dok sviraju na svompismejker wrote:dobro,dok je na notama...
tako su najjači
Jel vodas ljubav ti?
immortal-
2014-04-16
steta...e da sam bar blize,fino bi mi prvo papicu napravili,papali,potom opalili po Jegeru i slatkisima..poslije kavica uz vrhunsku zajebanciju..potom..eeeee jebiga,pristojnjak sam pa mi nelagodno reci..mortal wrote:nitko me ne pazi i ne mazi... zato se ja volim ku.čitipismejker wrote:aiiiiii...!!! mislim svaka cast na vrijednosti,postivam vrijedne cure...no trebas malo i uzivati...jel..biti pažena i mazena..mortal wrote:samo radimpismejker wrote:Morty,vodaj ljubav..ne zamaraj se politickim bedastocama..gledano sa strane,sve to izgleda otuzno...mortal wrote:
dobro im ide dok sviraju na svom
tako su najjači
Jel vodas ljubav ti?
Guest- Guest
Predstavnik Židova : u Hrvatskoj se stvara nova povijest i rehabilitira NDHa
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2130797
Neka se rehabilitira a ti odjebi skupa s Darom Bubarom iz Jasenivca i režiserima Spasitelja di ustaše maljevima kolju muslimane u prošlom ratu a to Srbi radili na veliko.
Svi ste vi isti kurac ko i četnici.
Neka se rehabilitira a ti odjebi skupa s Darom Bubarom iz Jasenivca i režiserima Spasitelja di ustaše maljevima kolju muslimane u prošlom ratu a to Srbi radili na veliko.
Svi ste vi isti kurac ko i četnici.
2014-04-11
bed je Longi,sto je to percepcija koja pocinje prevladavati i u drugim europskim drzavama...
Kazem percepcija,ne mora biti istina,ali losh image koji bezmozgi prave RH je nesto gore zilijun puta od bilo kojeg neprijatelja..steta sto malo preplitko razmisljate..
Kazem percepcija,ne mora biti istina,ali losh image koji bezmozgi prave RH je nesto gore zilijun puta od bilo kojeg neprijatelja..steta sto malo preplitko razmisljate..
Guest- Guest
Ne brini se ti za to.pismejker wrote:bed je Longi,sto je to percepcija koja pocinje prevladavati i u drugim europskim drzavama...
AfD
Malo se priračunao četničko židovski lobi.
2014-04-11
negdje si pročitao da ja to želim ??pismejker wrote:steta...e da sam bar blize,fino bi mi prvo papicu napravili,papali,potom opalili po Jegeru i slatkisima..poslije kavica uz vrhunsku zajebanciju..potom..eeeee jebiga,pristojnjak sam pa mi nelagodno reci..mortal wrote:nitko me ne pazi i ne mazi... zato se ja volim ku.čitipismejker wrote:aiiiiii...!!! mislim svaka cast na vrijednosti,postivam vrijedne cure...no trebas malo i uzivati...jel..biti pažena i mazena..mortal wrote:samo radimpismejker wrote:
Morty,vodaj ljubav..ne zamaraj se politickim bedastocama..gledano sa strane,sve to izgleda otuzno...
Jel vodas ljubav ti?
2014-04-16
Pa.-..u pravilu sVI to zele..ono..nisi valjda postala kao Longi??mortal wrote:negdje si pročitao da ja to želim ??pismejker wrote:steta...e da sam bar blize,fino bi mi prvo papicu napravili,papali,potom opalili po Jegeru i slatkisima..poslije kavica uz vrhunsku zajebanciju..potom..eeeee jebiga,pristojnjak sam pa mi nelagodno reci..mortal wrote:nitko me ne pazi i ne mazi... zato se ja volim ku.čitipismejker wrote:aiiiiii...!!! mislim svaka cast na vrijednosti,postivam vrijedne cure...no trebas malo i uzivati...jel..biti pažena i mazena..mortal wrote:
samo radim
Guest- Guest
iskreno ne znam tko je gori od nas dvoje
( dok ga čitam )
( dok ga čitam )
immortal-
2014-04-16
Ma daj..Kao sto bi Longi procvao pored prave Slavonke,tako bi i ti procvala uz pravog Menea... :cleanteeth:daj,malo se zezam,ne gledam ja odmah curu kao komad ghovedine za goulash...ziva suptilnost i džentlmen sam u reali..ugl.spala bi sa nogu od smijeha kad bi se ja poceo zezati..ono.,dizanje morala..
Guest- Guest
podrška pozitivipismejker wrote:Ma daj..Kao sto bi Longi procvao pored prave Slavonke,tako bi i ti procvala uz pravog Menea... :cleanteeth:daj,malo se zezam,ne gledam ja odmah curu kao komad ghovedine za goulash...ziva suptilnost i džentlmen sam u reali..ugl.spala bi sa nogu od smijeha kad bi se ja poceo zezati..ono.,dizanje morala..
immortal-
2014-04-16
Vidin ti ja sve. Plitak nisan. Npr ovaj Kraus ovdjepismejker wrote:bed je Longi,sto je to percepcija koja pocinje prevladavati i u drugim europskim drzavama...
Izjavljuje kako Kristalna noč nije bila medijski popraćena a bilo na tv. Uostalom šta mi imamo s time. Ako će oni to obilježavat ok.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Skup-sjecanja-na-Kristalnu-noc-Ne-smijemo-dozvoliti-izjednacavanje-antifasizma-i-ustastva
Ako če snimat horore o Jasenovcu nek snimaju al nek ne prave Hrvatsku idiotom da financira četničku propagandu.
Jesmo se razumili ?
Ako nismo imam ja metode za svakoga od vas.
2014-04-11
A ako se nismo razumili onda nastavi gledat rast AfDa i ostalih po Europi pa gledaj porast antisemitizma tamo plus mujage vas ne vole pa izvoli tamo ulagat prosvjedne note kako ste ugroženi.RayMabus wrote:Vidin ti ja sve. Plitak nisan. Npr ovaj Kraus ovdjepismejker wrote:bed je Longi,sto je to percepcija koja pocinje prevladavati i u drugim europskim drzavama...
Izjavljuje kako Kristalna noč nije bila medijski popraćena a bilo na tv. Uostalom šta mi imamo s time. Ako će oni to obilježavat ok.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Skup-sjecanja-na-Kristalnu-noc-Ne-smijemo-dozvoliti-izjednacavanje-antifasizma-i-ustastva
Ako če snimat horore o Jasenovcu nek snimaju al nek ne prave Hrvatsku idiotom da financira četničku propagandu.
Jesmo se razumili ?
Ako nismo imam ja metode za svakoga od vas.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne brini se ti za to.pismejker wrote:bed je Longi,sto je to percepcija koja pocinje prevladavati i u drugim europskim drzavama...
AfD
Malo se priračunao četničko židovski lobi.
Kojesta..ti kad im Turcadija zvizne preko labrnje,zaplacu...
sto cetnici imaju sa zidovima..??Longi misljah da si pametan,kad ono....uostalom sto je netocno sto je lik rekao???sve istina,a vi zivi dokaz,cak i tu na forumu..
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija uputila prosvjednu notu Hrvatskoj zbog Keleminca
» Srbija uputila prosvjednu notu zbog Plenkovićeva govora o Šešelju
» Mađarska zbog Zoke uputila prosvjednu notu
» Zaostrilo izmedju Rusije i Grcke!Rusi poslali Grcima prosvjednu notu zbog proturuskog ponasanja
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
» Srbija uputila prosvjednu notu zbog Plenkovićeva govora o Šešelju
» Mađarska zbog Zoke uputila prosvjednu notu
» Zaostrilo izmedju Rusije i Grcke!Rusi poslali Grcima prosvjednu notu zbog proturuskog ponasanja
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
Page 1 of 5