"Makron previše vremena provodio sa Grabar Kitarović"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tim Džuda kaže da ne bi bio iznenađen da je izjava o BiH kao "tempiranoj bombi" došla od predsednice Hrvatske, a ne od francuskog predsednika Makrona.
Izvor: Tanjug petak, 8.11.2019. | 18:09
Tim Džuda je politički analitičar u britanskom Ekonomistu.
Džuda je u izjavi za zagrebačku TV N1 rekao da su mnogo veći problem teroristi koji se vraćaju u Francusku, gde su se događali teroristički napadi u proteklih nekoliko godina.
rila ovakve stvari i ranije, ali se pitam je li predsednik Makron provodio previše vremena s hrvatskom predsednicom. Ove opaske su neobjašnjive, jer su jednostavno pogrešne", izjavio je.
Prema njegovim rečima, Makron bi bio potpuno u pravu da je rekao da je Bosna problem zbog toga što je disfunkcionalna država i da se zato mora napraviti više da bi se učinila funkcionalnom.
"Ali govoreći o džihadistima koji se vraćaju u Bosnu, što nije ništa veći problem za Bosnu nego za neku drugu evropsku državu, čini stvar veoma neobičnom", rekao je Džuda.
Dodao je i da je Makron rekao da je problem više u Evropskoj uniji, koja mora da sprovede određene reforme da bi bila više politički projekat nego da jednostavno služi kao tržište.
"On kaže da je EU disfunkcionalna s 28, odnosno 27 država, ali da će biti još disfunkcionalnija kad bude imala 32 države", rekao je Džuda.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=08&nav_category=78&nav_id=1614721
Tim Džuda kaže da ne bi bio iznenađen da je izjava o BiH kao "tempiranoj bombi" došla od predsednice Hrvatske, a ne od francuskog predsednika Makrona.
Izvor: Tanjug petak, 8.11.2019. | 18:09
Tim Džuda je politički analitičar u britanskom Ekonomistu.
Džuda je u izjavi za zagrebačku TV N1 rekao da su mnogo veći problem teroristi koji se vraćaju u Francusku, gde su se događali teroristički napadi u proteklih nekoliko godina.
rila ovakve stvari i ranije, ali se pitam je li predsednik Makron provodio previše vremena s hrvatskom predsednicom. Ove opaske su neobjašnjive, jer su jednostavno pogrešne", izjavio je.
Prema njegovim rečima, Makron bi bio potpuno u pravu da je rekao da je Bosna problem zbog toga što je disfunkcionalna država i da se zato mora napraviti više da bi se učinila funkcionalnom.
"Ali govoreći o džihadistima koji se vraćaju u Bosnu, što nije ništa veći problem za Bosnu nego za neku drugu evropsku državu, čini stvar veoma neobičnom", rekao je Džuda.
Dodao je i da je Makron rekao da je problem više u Evropskoj uniji, koja mora da sprovede određene reforme da bi bila više politički projekat nego da jednostavno služi kao tržište.
"On kaže da je EU disfunkcionalna s 28, odnosno 27 država, ali da će biti još disfunkcionalnija kad bude imala 32 države", rekao je Džuda.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=08&nav_category=78&nav_id=1614721
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: "Makron previše vremena provodio sa Grabar Kitarović"
Vidiš ti to, Kolinda mota čak i francuskog predsjednika.NATO, brale.
Ja uvijek volim reć da je ona veoma dobro informirana, možda bolje od večine predsjednika velikih sila.
Imao je što od nje saznat čak i Putin. Poželjna je sugovornica mnogima, u svakom slučaju.
Ja uvijek volim reć da je ona veoma dobro informirana, možda bolje od večine predsjednika velikih sila.
Imao je što od nje saznat čak i Putin. Poželjna je sugovornica mnogima, u svakom slučaju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
S Putinom manje, ali sasvim dovoljno.
Voli babuskare, ali pari ka neka dvocijevka...
darth_vader-
2014-04-17
tko Koli ne bi volio??... ..ima odlicne sise i guzicu,zamamne i cvrste..
Guest- Guest
Pa i ja bi da sam sa onom babom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koli je jedra ko ove bundevice koje sada krase svapske njive...fina cvrsta i rumena..
Guest- Guest
ja bih njoj josh dvi kikice upleo,kako bi teko onda izgledala kao propupala ruža..
Guest- Guest
pismejker wrote:Koli je jedra ko ove bundevice koje sada krase svapske njive...fina cvrsta i rumena..
2014-04-22
ufffff...da joj je zabiti nos medj te dvi sise i probrljati po njima...jastreb wrote:pismejker wrote:Koli je jedra ko ove bundevice koje sada krase svapske njive...fina cvrsta i rumena..
Guest- Guest
Ništa vi ne bi, jer bi se ukakili pred njom.
Ma mojne!!!Eroo wrote:Ništa vi ne bi, jer bi se ukakili pred njom.
Ti misliš da ona ne bi na najbolji mogući način otklonila našu tremu? Ma idi bre...
Pa znam ja takve,malo i zaboraviš na sve...čak i da si ne znam kako uplašen i unezvijeren,ženska je tu da ti pomogne.
E sad,ako ne možeš,ne možeš..Nisi mogo s njom,nećeš ni sa Danicom,ili Dragicom.
2014-04-22
molim admine da ove erove nagazne ključati ili seliti u ljubav&sex
vili40-
2015-08-02
Ja mislim da tebi nije dobro ipak.Eroo wrote:Vidiš ti to, Kolinda mota čak i francuskog predsjednika.NATO, brale.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako već guštam prateći okršaje škoro vs kolinda.. već su botovi počeli raditi po internetu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mogla bi ona lako izvisiti u prvom krugu.. ako se ne pokrene HDZ uhljebi mašinerija (za EU izbore su dobili samo 220 000 glasova tako nešto).. neka kolinda dobije ispod neke cifre, a onda bi lako mogao škoro u drugi krug.. po "službenim" anketama(kojima nevjerujem naravno), čak i nije velika razlika između njih 3.. a njoj se vidi na faci da joj je pun kurac ovoga posla, nema niti volje niti želje, i svako malo ispuca glupost neku brutalnu. vidit ćemo..debotoijusto wrote:gotova je
naravno, ja svakako ne planiram glasovati za lijevi centar (kolinda, zoki, škoro) i tako dalje.. isti mi je kurac..
iako iskreno drugi krug kolinda vs zoki, preferirao bi nju, jer neda mi se slušati ovoga redikula koji je imao ekonomski najgoru vladu u RH, i da priča kao onaj lignja josipović u ustaškoj guji idućih 5godina ispalio bih..
bolje da ova pijana tertura po stadionima i grli se sa pjevačima i sportašima
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kolinda ce pobjedit
nemojte se uzalud prepirat
nemojte se uzalud prepirat
2014-04-19
kaya wrote:Ja mislim da tebi nije dobro ipak.Eroo wrote:Vidiš ti to, Kolinda mota čak i francuskog predsjednika.NATO, brale.
Baca na one što idu po kućama i pilaju pošten svit...
darth_vader-
2014-04-17
Eroo wrote:Ništa vi ne bi, jer bi se ukakili pred njom.
Ugovoris mi trefpunkt..ajd ajd molim te...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Grabar Kitarović napala Pupovca
Page 1 of 2