Hrvatska uputila diplomatsku notu Srbiji zbog veličanja napada na Vukovar
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Hrvatska uputila diplomatsku notu Srbiji zbog veličanja napada na Vukovar
Jebeš što je lep kada me ne privlači. Ja bih kada se zapuca da odem u Lisabon da ladim jaja u okeanu i pijem vino dok slušam fado. Pozdrav iz afričke zemlje Safari, zbogom žohari.Maggie19 wrote:Lijep grad..ima stiha..dzango wrote:Ako bi već mogao da biram, radije grčka ostrva, Španija, Južna Amerika... Koji ću kurac u jebenom Minhenu?prckov wrote:a nije ti jos bilo potrebedzango wrote:Nemam pojma, nikada nisam bio u Minhenu.prckov wrote:
skroz do minkena?
Izbaci predrasude, dzani ;-P
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zbog njih dobijam bolove u određenom organu.Maggie19 wrote:A, poginuo u Somaliji.dzango wrote:Rekao sam na forumu već 100 puta sve što sam imao na temu. Iskreno, jebe mi se i za Vukovar i za Sreberenicu i za ostalo. Isto kao što se vama jebe za pobijene Srbe i daj da se ne izmotavamo više sa nekakvim izvinjenjima i sličnim sranjima, koje je neko pomenuo na temi. Ploča je u Srbiji u spomen sobi garnizona i sa vama nema ama baš nikakve veze.Ra wrote::)dzango wrote:To što vi od od miša pravite slona i mitologiju, drugi je par rukavica i vaš problem. Sve se svelo na TO i ništa više. Čovek je poginuo i za to dobio ploču u spomen sobi. Vi sad skačite na tadnje noge do mile volje, opet vaš problem.Ra wrote:
TO? Tebi se sve što je bilo u Vukovaru svelo na TO? Kako zovete Srebrenicu? ONO? :)
Kamo puste sreće da ste svim svojim generalima koji su radili TO u Hrvatskoj i ONO u BiH postavili ovakve ploče.
Ovako, većina njih je preživjela, a tek rijetki su odgovarali za zločine koje su počinili.
Nemam zadnje noge, imam noge i ruke i ne skačem zbog ploče. Ploča mi je zapravo nebitna u ovoj raspravi i ne znam koliko puta ti to moram napomenuti.
Skačem zbog toga što čak ni ti nemaš snage reći ono što stvarno misliš, nego se izmotavaš i sve što se dogodilo u Vukovaru si sveo na riječ TO.
Svaka čast na poštenju.
Samo da dovrsim cinjenicni niz ;-P
Baš planiram danas.Ra wrote:Vidim da ti se jebe. E pa jebi se.dzango wrote:Rekao sam na forumu već 100 puta sve što sam imao na temu. Iskreno, jebe mi se i za Vukovar i za Sreberenicu i za ostalo. Isto kao što se vama jebe za pobijene Srbe i daj da se ne izmotavamo više sa nekakvim izvinjenjima i sličnim sranjima, koje je neko pomenuo na temi. Ploča je u Srbiji u spomen sobi garnizona i sa vama nema ama baš nikakve veze.Ra wrote::)dzango wrote:To što vi od od miša pravite slona i mitologiju, drugi je par rukavica i vaš problem. Sve se svelo na TO i ništa više. Čovek je poginuo i za to dobio ploču u spomen sobi. Vi sad skačite na tadnje noge do mile volje, opet vaš problem.Ra wrote:
TO? Tebi se sve što je bilo u Vukovaru svelo na TO? Kako zovete Srebrenicu? ONO? :)
Kamo puste sreće da ste svim svojim generalima koji su radili TO u Hrvatskoj i ONO u BiH postavili ovakve ploče.
Ovako, većina njih je preživjela, a tek rijetki su odgovarali za zločine koje su počinili.
Nemam zadnje noge, imam noge i ruke i ne skačem zbog ploče. Ploča mi je zapravo nebitna u ovoj raspravi i ne znam koliko puta ti to moram napomenuti.
Skačem zbog toga što čak ni ti nemaš snage reći ono što stvarno misliš, nego se izmotavaš i sve što se dogodilo u Vukovaru si sveo na riječ TO.
Svaka čast na poštenju.
Meni nije svejedno za ni jedno od nabrojanog.
Bilo ti svejedno ili ne, isto ti se vata. Svi pravdaju svoje zločine a kukaju zbog svojih žrtava, čista hipokrizija. A oni što im je žao svih, ti su mi najsumljiviji.
ne zajebava se...kaya wrote:Zajebava se...ja mislim.Serbinho-3 wrote:Samo ce Srbija preziveti, jer je bila motor YU tenka, ostalo ce se raspasti i nestati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I trebaju ti biti sumnjivi.dzango wrote:Baš planiram danas.Ra wrote:Vidim da ti se jebe. E pa jebi se.dzango wrote:Rekao sam na forumu već 100 puta sve što sam imao na temu. Iskreno, jebe mi se i za Vukovar i za Sreberenicu i za ostalo. Isto kao što se vama jebe za pobijene Srbe i daj da se ne izmotavamo više sa nekakvim izvinjenjima i sličnim sranjima, koje je neko pomenuo na temi. Ploča je u Srbiji u spomen sobi garnizona i sa vama nema ama baš nikakve veze.Ra wrote::)dzango wrote:
To što vi od od miša pravite slona i mitologiju, drugi je par rukavica i vaš problem. Sve se svelo na TO i ništa više. Čovek je poginuo i za to dobio ploču u spomen sobi. Vi sad skačite na tadnje noge do mile volje, opet vaš problem.
Svaka čast na poštenju.
Bilo ti svejedno ili ne, isto ti se vata. Svi pravdaju svoje zločine a kukaju zbog svojih žrtava, čista hipokrizija. A oni što im je žao svih, ti su mi najsumljiviji.
To je danas rijetka vrsta.
Guest- Guest
pa džango dobro veli... srbi debili su stavili spomen ploču ratnom zločincu u svojoj kasarni u okupiranoj Vojvodini... jednog dana kada se budu povlačili iz Vojvodine za nadati se da budu imali mjesta i za tu spomen ploču...
2015-08-08
Sviđa mi se ideja.dzango wrote:Jebeš što je lep kada me ne privlači. Ja bih kada se zapuca da odem u Lisabon da ladim jaja u okeanu i pijem vino dok slušam fado. Pozdrav iz afričke zemlje Safari, zbogom žohari.Maggie19 wrote:Lijep grad..ima stiha..dzango wrote:Ako bi već mogao da biram, radije grčka ostrva, Španija, Južna Amerika... Koji ću kurac u jebenom Minhenu?prckov wrote:a nije ti jos bilo potrebedzango wrote:
Nemam pojma, nikada nisam bio u Minhenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)michaellcmacha wrote:ne zajebava se...kaya wrote:Zajebava se...ja mislim.Serbinho-3 wrote:Samo ce Srbija preziveti, jer je bila motor YU tenka, ostalo ce se raspasti i nestati.
2015-08-15
Ja inače mislim da bi u nekom apstraktnom budućem sukobu svi trebali napustiti ovaj teritorij. Žali bože metka za krkane sa tri zuba
2015-08-15
naravno da je normalnim ljudima zao svih nevinih ljudidzango wrote:Baš planiram danas.Ra wrote:Vidim da ti se jebe. E pa jebi se.dzango wrote:Rekao sam na forumu već 100 puta sve što sam imao na temu. Iskreno, jebe mi se i za Vukovar i za Sreberenicu i za ostalo. Isto kao što se vama jebe za pobijene Srbe i daj da se ne izmotavamo više sa nekakvim izvinjenjima i sličnim sranjima, koje je neko pomenuo na temi. Ploča je u Srbiji u spomen sobi garnizona i sa vama nema ama baš nikakve veze.Ra wrote::)dzango wrote:
To što vi od od miša pravite slona i mitologiju, drugi je par rukavica i vaš problem. Sve se svelo na TO i ništa više. Čovek je poginuo i za to dobio ploču u spomen sobi. Vi sad skačite na tadnje noge do mile volje, opet vaš problem.
Svaka čast na poštenju.
npr ja sam izvuko 2 srbina u po rata(jedan muzicar a drugi nekakav prof) jer nemaju veze sa ratom I nisu uzeli oruzje
jako fini momci, I dan danas me traze I zahvaljuju se (zavrsili u americi)
pricamo o politici, tj o onoj strani cija je politika bila uzrocnik svih tih stradanja
ako to ne mozes skontat onda ti nisi sav uglavu
2014-04-19
U Munchenu zaradis, u Lisabonu trosis.dzango wrote:Jebeš što je lep kada me ne privlači. Ja bih kada se zapuca da odem u Lisabon da ladim jaja u okeanu i pijem vino dok slušam fado. Pozdrav iz afričke zemlje Safari, zbogom žohari.Maggie19 wrote:Lijep grad..ima stiha..dzango wrote:Ako bi već mogao da biram, radije grčka ostrva, Španija, Južna Amerika... Koji ću kurac u jebenom Minhenu?prckov wrote:a nije ti jos bilo potrebedzango wrote:Nemam pojma, nikada nisam bio u Minhenu.prckov wrote:
skroz do minkena?
Agde ćemo da je selimo, u Vukovar ili odmah u Zagreb?michaellcmacha wrote:pa džango dobro veli... srbi debili su stavili spomen ploču ratnom zločincu u svojoj kasarni u okupiranoj Vojvodini... jednog dana kada se budu povlačili iz Vojvodine za nadati se da budu imali mjesta i za tu spomen ploču...
Možemo zajedno.kaya wrote:Sviđa mi se ideja.dzango wrote:Jebeš što je lep kada me ne privlači. Ja bih kada se zapuca da odem u Lisabon da ladim jaja u okeanu i pijem vino dok slušam fado. Pozdrav iz afričke zemlje Safari, zbogom žohari.Maggie19 wrote:Lijep grad..ima stiha..dzango wrote:Ako bi već mogao da biram, radije grčka ostrva, Španija, Južna Amerika... Koji ću kurac u jebenom Minhenu?prckov wrote:
a nije ti jos bilo potrebe
Na putu prema Lisabonu ;-D
Sviaraš kurcu, naravno da ti je žao čoveka kao pojedinca i znaš njegovo stradanje na ličnom planu. Ali to je čovek sa imenom i prezimenom i tu nacionalnost ne ugra neku ulogu već je prvom planu njegovo stradanje. Druga je priča kada je u pitanju ceo narod kao subjekat u ratu. Hiljade ubijenih sa druge trane tu samo smetaju i dokazuju da nisi u pravu. Oni su takođe i imaginarni kao i oni u somaliji, za koje te boli dupe. I šta onda?prckov wrote:naravno da je normalnim ljudima zao svih nevinih ljudidzango wrote:Baš planiram danas.Ra wrote:Vidim da ti se jebe. E pa jebi se.dzango wrote:Rekao sam na forumu već 100 puta sve što sam imao na temu. Iskreno, jebe mi se i za Vukovar i za Sreberenicu i za ostalo. Isto kao što se vama jebe za pobijene Srbe i daj da se ne izmotavamo više sa nekakvim izvinjenjima i sličnim sranjima, koje je neko pomenuo na temi. Ploča je u Srbiji u spomen sobi garnizona i sa vama nema ama baš nikakve veze.Ra wrote:
:)
Svaka čast na poštenju.
npr ja sam izvuko 2 srbina u po rata(jedan muzicar a drugi nekakav prof) jer nemaju veze sa ratom I nisu uzeli oruzje
pricamo o politici, tj o onoj strani cija je politika bila uzrocnik svih tih stradanja
Više volim da trošim nego da zarađujem.Maggie19 wrote:U Munchenu zaradis, u Lisabonu trosis.dzango wrote:Jebeš što je lep kada me ne privlači. Ja bih kada se zapuca da odem u Lisabon da ladim jaja u okeanu i pijem vino dok slušam fado. Pozdrav iz afričke zemlje Safari, zbogom žohari.Maggie19 wrote:Lijep grad..ima stiha..dzango wrote:Ako bi već mogao da biram, radije grčka ostrva, Španija, Južna Amerika... Koji ću kurac u jebenom Minhenu?prckov wrote:
a nije ti jos bilo potrebe
problematika srpsko hrvatskih odnosa je slozenija od neke ploce i nekog genarala koji je bio u vukovaru,i tice se kosova,znaci prije raspada sfrj pocinjusvinjarije na kosovu,strajk siptarskih rudara itd,hrvatski politicari daju podrsku albanskim separatistima,slobo se za to revansirao na svoj nacin,devedesete su se odigrale tako kako su se odigrale,izgubljeni su ljudski zivoti nepotrebno i sad kad pricamo o agresiji zar ova poddrska kosovskim albancima (separatistima) nije bilavid agresijeprotiv srbije,nepostivanja teritorijalne cijelovitosti? i sad nakon toliko godina,opet je kosovo problem da se odosi srbije i hrvatske normaliziraju.
By Džango Keruak.Maggie19 wrote:Na putu prema Lisabonu ;-D
naravno da ne mogu zalit konkretnog covjeka ili vise njih koje ne poznajemdzango wrote:Sviaraš kurcu, naravno da ti je žao čoveka kao pojedinca i znaš njegovo stradanje na ličnom planu. Ali to je čovek sa imenom i prezimenom i tu nacionalnost ne ugra neku ulogu već je prvom planu njegovo stradanje. Druga je priča kada je u pitanju ceo narod kao subjekat u ratu. Hiljade ubijenih sa druge trane tu samo smetaju i dokazuju da nisi u pravu. Oni su takođe i imaginarni kao i oni u somaliji, za koje te boli dupe. I šta onda?prckov wrote:naravno da je normalnim ljudima zao svih nevinih ljudidzango wrote:Baš planiram danas.Ra wrote:Vidim da ti se jebe. E pa jebi se.dzango wrote:
Rekao sam na forumu već 100 puta sve što sam imao na temu. Iskreno, jebe mi se i za Vukovar i za Sreberenicu i za ostalo. Isto kao što se vama jebe za pobijene Srbe i daj da se ne izmotavamo više sa nekakvim izvinjenjima i sličnim sranjima, koje je neko pomenuo na temi. Ploča je u Srbiji u spomen sobi garnizona i sa vama nema ama baš nikakve veze.
ali u principu zalim sve nevine ljude jer ih poistovjecujem sa onima koje poznajem
a to sto ih poznajem samo dize stvar na vecu razinu
da se razumijemo govorim o nevinim ljudima
I a kraju sto bi mi bilo zao srbina kojeg poznajem, ovu dvojicu sam upozno jer su se nasli u situaciji da mogu glavu izgubit, prepali se boze sacuvaj,
nisam ih prije znao, tu sam sve sazno, doduse iz istog smo mjesta
tup si ti malo momak
2014-04-19
Da se malo uhvatimo Plenkija i Pi**ustog, a manje povijesti.
Prijeti opasnost od zasicenja i premjestanja na pdf Povijest.
Prijeti opasnost od zasicenja i premjestanja na pdf Povijest.
dzango wrote:By Džango Keruak.Maggie19 wrote:Na putu prema Lisabonu ;-D
I svratiš u Veliku Srbiju na Lajkovačkoj pruzi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Mađarska zbog Zoke uputila prosvjednu notu
» Srbija uputila prosvjednu notu Hrvatskoj zbog Keleminca
» Srbija uputila prosvjednu notu zbog Plenkovićeva govora o Šešelju
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
» Madjarska uputila verbalnu notu Sloveniji!Problem je Orbanova karikatura
» Srbija uputila prosvjednu notu Hrvatskoj zbog Keleminca
» Srbija uputila prosvjednu notu zbog Plenkovićeva govora o Šešelju
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji