SDA nudi Čoviću formiranje vlasti bez Dodika
Page 1 of 1
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: SDA nudi Čoviću formiranje vlasti bez Dodika
Plan podržavaju i pojedine mmbasade. Priča se i o mogućim sankcijama Čoviću ako odbije ponudu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kh...kh...jos ce se koli sa komsom naci...cova i bako pod ruku..a general,ero i epi prevedeni zedni preko vode...a sto sam ja nekidan rekao...politika je kurva i fotelja...pa vi udrite po pravasima kad ono mucak ode
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/da-li-amerikanci-uvode-sankcije-draganu-covicu-479504
2018-04-10
OPASNO DJELOVANJE: Čović sve bliže Crnoj listi SAD-a
Zbog sve opasnijeg djelovanja Čovića, izvori iz diplomatskih krugova smatraju da je Dragan Čović, lider bosanskohercegovačkog HDZ-a vrlo blizu američkim sankcijama
http://izdvojeno.ba/opasno-djelovanje-covic-sve-blize-crnoj-listi-sad-a/
Zbog sve opasnijeg djelovanja Čovića, izvori iz diplomatskih krugova smatraju da je Dragan Čović, lider bosanskohercegovačkog HDZ-a vrlo blizu američkim sankcijama
http://izdvojeno.ba/opasno-djelovanje-covic-sve-blize-crnoj-listi-sad-a/
2018-04-10
,sto ce koli reci ako joj medjunarodno najdrazi saveznik uvede sankcije poborniku covicu predsjedniku hdz-a bh-a...neugodno...hoce li graknuti na ameriku i trumpa to je nepravda prema hrvatskom narodu u bh-a...mislim da ipak nece
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pustite te muslimanske prazne priče, sad je Macronova aktualna.
Gluposti. Ne možeš mu radi odbijanja u vlasti stavit sankcije. Balijska patka.Hektorović wrote:Plan podržavaju i pojedine mmbasade. Priča se i o mogućim sankcijama Čoviću ako odbije ponudu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svaki pristojan čovjek na balkanu danas ima sankcije američkog smeća.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Što veli zvanični Zagreb?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Što veli zvanični Zagreb?
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Što veli zvanični Zagreb?
Veliju da se bliža Božić i da je europski i civilizirano prije Božića zaklat barem jednu svinju.
Ne činjenje ovoga je antieuropski i anticivilizacijski čin.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» BiH: SDA, PDP i SDS kreću u formiranje vlasti... zovu i HDZ
» Čović: Izmjene Izbornog zakona uvjet za formiranje vlasti
» ČOVIĆ ŽESTOKO U OBRANI BIH HRVATA: Evo koji su uvjeti za formiranje nove vlasti u Federaciji BiH
» Damir Arnaut: Ne čudi što su Čoviću leđa sada okrenuli branitelji Posavine, pozicija, opozicija, te cjelokupna hrvatska javnost, jer, dok Čović doslovno servisira Dodika,
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» Čović: Izmjene Izbornog zakona uvjet za formiranje vlasti
» ČOVIĆ ŽESTOKO U OBRANI BIH HRVATA: Evo koji su uvjeti za formiranje nove vlasti u Federaciji BiH
» Damir Arnaut: Ne čudi što su Čoviću leđa sada okrenuli branitelji Posavine, pozicija, opozicija, te cjelokupna hrvatska javnost, jer, dok Čović doslovno servisira Dodika,
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
Page 1 of 1