AAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: AAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvatska-reprezentacija/2015/11/16/17376632/definitivno-bez-tv-prijenosa-iz-rusije-%C5%A1uker-odbio-20000-eura-od-?ICID=HP_HN_1
Guest- Guest
radosna vijest za demu. eduardo u širem kadru reprezentacije, ne za rusiju ali u planovima za euro.
Guest- Guest
osnovna varijatna je poznata.
a ključno je da se isprobaju i druge formacije, ono što kovač i štico nisu radili protekle 4 godine.
bilić je jako uspiješno s 442 igrao velike utakmice, ne znam zašto su se kasnije ostali izbornici odrekli iste.
a ključno je da se isprobaju i druge formacije, ono što kovač i štico nisu radili protekle 4 godine.
bilić je jako uspiješno s 442 igrao velike utakmice, ne znam zašto su se kasnije ostali izbornici odrekli iste.
Guest- Guest
Moderniji stil igre bez modernih igrača. Perišić je jedino krilo koje može igrati sve sustave, a ostali uopće nisu krila.
Guest- Guest
ne znam ivane šta ti želiš, koju formaciju koje igrače koji sustav.
niti jedna formacija nije idealna, svakoj se treba prilagodit, puno se toga pita i protivnika. sustav koji forsiramo protekle 3 godine se u više navrata pokazao lošim, tako da je potrebno i ključno isto tako logično isprobati i pripremiti druge opcije, dali je to 442 ili neka druga brojka, ovisi o izborniku, bilić je igrao 442 i dobro ga je igrao nema razloga da se opet ne vratimo oprobanom receptu i opet složimo jednu back up formaciju, ili možda kao prvu ovisno o karakteristikama i snazi protivnika.
niti jedna formacija nije idealna, svakoj se treba prilagodit, puno se toga pita i protivnika. sustav koji forsiramo protekle 3 godine se u više navrata pokazao lošim, tako da je potrebno i ključno isto tako logično isprobati i pripremiti druge opcije, dali je to 442 ili neka druga brojka, ovisi o izborniku, bilić je igrao 442 i dobro ga je igrao nema razloga da se opet ne vratimo oprobanom receptu i opet složimo jednu back up formaciju, ili možda kao prvu ovisno o karakteristikama i snazi protivnika.
Guest- Guest
Pa ništa ja ne želim. Samo kažem što su neki htjeli, a sve je ostalo na pokušaju ili nisu znali kako ili ih igrači nisu doživjeli.
Svaki sustav je dobar sustav ukoliko trener ili izbornik točno zna što sve želi vidjeti u igri ekipe, ako ima igrače za takvo nešto i ako može izvući iz istih igrača maksimum.
Svaka formacija se može igrati ako trener ima igrače sposobne koji će odraditi zadane uloge na terenu. Ako nema ili ako je ekipa limitirana talentom ili fali neki igrač na nekoj poziciji, onda mora se služiti s onim što ima. Samo to znači kako će protiv jačih ekipa morati se prilagoditi, neće biti u mogućnosti nadmetati se i što će određene slabosti možda znači poraz, ali protiv ravnopravnih i slabijih ekipa to znači kako ne može stalno igrati kriminalno i potpuno sterilno. To je cijela bit.
Jedino što je važno je da ima razvijen sustav, da zna što hoće i kako doći do toga, da igrači to onda demonstriraju i to je to. Kad se dosegne maksimum, onda ne može nitko realan zamjeriti bilo kome.
Svaki sustav je dobar sustav ukoliko trener ili izbornik točno zna što sve želi vidjeti u igri ekipe, ako ima igrače za takvo nešto i ako može izvući iz istih igrača maksimum.
Svaka formacija se može igrati ako trener ima igrače sposobne koji će odraditi zadane uloge na terenu. Ako nema ili ako je ekipa limitirana talentom ili fali neki igrač na nekoj poziciji, onda mora se služiti s onim što ima. Samo to znači kako će protiv jačih ekipa morati se prilagoditi, neće biti u mogućnosti nadmetati se i što će određene slabosti možda znači poraz, ali protiv ravnopravnih i slabijih ekipa to znači kako ne može stalno igrati kriminalno i potpuno sterilno. To je cijela bit.
Jedino što je važno je da ima razvijen sustav, da zna što hoće i kako doći do toga, da igrači to onda demonstriraju i to je to. Kad se dosegne maksimum, onda ne može nitko realan zamjeriti bilo kome.
Guest- Guest
švabe su imale užasnu formaciju zadnju tekmu, tako da, nije sve za svakog i taktika je bitna..
može i pjacaFénix wrote:Moderniji stil igre bez modernih igrača. Perišić je jedino krilo koje može igrati sve sustave, a ostali uopće nisu krila.
formaciju treba prilagoditi igračima,a ne obratno
sve je bitno, a najbitnije je da se pripremi i back up formacija. obzirom na naše igrače i njihove karakteristike, 442 je dobar odabir, formacija koja dobro pokriva teren, formacija na koju se igrači lako prilagodavaju, formacija koju smo igrali ranije koju znamo igrati i koja nam je dala rezultat. sad kako će čačke pripremit euro, kako će pripremit utakmice, vidjet ćemo, meni je samo drago da isprobava i dodatne opcije uoči eura da isprobava i tandem mandžo kalinić jer vrlo lako da ćemo ih morati skupa koristiti u jednoj varijanti.
Guest- Guest
cim je brozovic na boku odma znas da slijedi jos jedna kurceva epizoda ove propale reprezentacije
End- Posts : 21177
2015-08-25
Slažem se da je 4-4-2 dobra formacija za našu reprezentaciju i treba je isprobati. Za tu formaciju nam ne trebaju neka klasična krila, ne znam što ste zabrijali. Još bi bilo bolje da nije Srna zabetoniran na svojoj poziciji. S Vrsaljkom bi to puno bolje.izgledalo. A Brozović je u toj formaciji znao igrat u Dinamu skroz desno i bilo tje to jako dobro.
Guest- Guest
4-4-2 je najgluplja moguca formacija u ovom trenutku za reprezentaciju, opet bespotrebno kemijanje koje nece uspjeti, niti postoje igraci za to niti nitko zivi u klupskom nogometu to ne igra, osim Atletica, a oni su svijet za sebe.
Imas najbolje moguce uvjete za igrati 4-2-3-1, 4-3-3, sustave koje prakticira 99% normalnoga svijeta, a i igracki kadar ti to jednostavno nalaze, bilo bi uzaludno trositi vrijeme i kociti igrace tom formacijom. u cuvanju rezultata i bunkeru bi jedino mogla posluziti ako napadacki dvojac misli sudjelovati u obrani.
Imas najbolje moguce uvjete za igrati 4-2-3-1, 4-3-3, sustave koje prakticira 99% normalnoga svijeta, a i igracki kadar ti to jednostavno nalaze, bilo bi uzaludno trositi vrijeme i kociti igrace tom formacijom. u cuvanju rezultata i bunkeru bi jedino mogla posluziti ako napadacki dvojac misli sudjelovati u obrani.
End- Posts : 21177
2015-08-25
treba vratiti ćirin 3-5-2 s liberom haha
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3