Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
Interesantan fakat je da u Svabiji ima vise islamista,nego u Francuskoj..no u svabiji moraju biti kush,dok u Franciji rade sto zele.. valjda duza tradicija kozojepstva u Francijiomni wrote:Macron je u pravu no cudno je da ga ne brine sto mu u Vrancuskoj islamista ima bar deset puta vise od pisljive BiH, i slobodno se krecu i djeluju.
Guest- Guest
Joker wrote:epikur37 wrote:heh to jeono čuveno ličko rukovanje..Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:
Znaju Ličani, pitaj 'njiha'.
Prvi susjed mi je ličanin pa ću pitati...reći ću da imam dvoje forumaša koju su oduševljeni prstencem ;)
O oduševljenju potom. Samo pazi pri rukovanju s njim.
ali otkud norki u vezi kolinja?
Ima i ta žemska čudnih asocijacija...
A to ne znam. Nek ti ona veli.
Valjda se meškoljila, pa joj naum palo, čim šuti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tako su se obicno odrasli zezali, a ponekad i djecu na kolinju, pitali bi jel hoces prsten, a naravno da svi hoce, e ako hoces, nek licki rukuje gujdu, jel :)epikur37 wrote:heh to jeono čuveno ličko rukovanje..Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:
ne znam što je to
Prvi susjed mi je ličanin pa ću pitati...reći ću da imam dvoje forumaša koju su oduševljeni prstencem ;)
Kolinjske pripite zezancije :)
Noor wrote:Tako su se obicno odrasli zezali, a ponekad i djecu na kolinju, pitali bi jel hoces prsten, a naravno da svi hoce, e ako hoces, nek licki rukuje gujdu, jel :)epikur37 wrote:heh to jeono čuveno ličko rukovanje..Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:
Kolinjske pripite zezancije :)
Meni je najjače ono sa slavonskim kolinjem....ismijao sam se...
2015-08-06
Macrone je ili hrvatski il srpski agent tajno postavljen protiv Bosne na celo Francuske.
Francuska je bila velikosrpski partner u doba antibosanskog Prvog svjetskog rata. ne zaboravimo to. Gavrilo Principe je porijeklom Francuz. Prezime mu je francusko . A i ime . Od Le Gavrile.
Francuska je bila velikosrpski partner u doba antibosanskog Prvog svjetskog rata. ne zaboravimo to. Gavrilo Principe je porijeklom Francuz. Prezime mu je francusko . A i ime . Od Le Gavrile.
2015-08-06
Noor wrote:jutarnji caffe uz novine na rivi, peškarija, miris mora i šum valova, brodica, krik galebova, miris lavande, ..i tako toJoker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Sad je već jasno da je jači lik od babe merkel...
Toliko o vrancusko-njemačkom savezništvu. Aha ... do prvog zavoja, a onda sve po starom. Zato da se mene pita - 'angloamerikanci'.
englezi i amerikanci su druga geopolitika i drukčija društva, ne pripadaju hearthlandu i interes im nije za europu nego za slabu europu i protiv europe...
englezi su tradicionalno protiv rh a dobrim dijelom i ameri, podržavaju mujage, nisu pouzdani saveznici....prvi bi zametnuli rat u europi i agresivno agitiraju protiv rusije..
A što je tebi uopće 'Europa'?.
ma sve samo da nije utuzli :)
Bem van sunce klizavo, a ja radin od pola 4...iđen sad skuvat kavu za gospođu, ovo joj je vrime za ustat...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zasto-je-bih-meta-optuzbi-za-potencijalni-radikalizam-i-sta-otkrivaju-zvanicni-izvjestaji/191108002
Kolindin naveden broj radikaliziranih islamista je višestruko manji od onoga
koji je naveo Visoki predstavnik Inzko jednoj SLO TV. Ustvari, rekao je da taj
"broj nije veći od 1% ukupnog stanovništva, što je malo". Svatko za sebe može i
zračunati koliko je to cirka.
Kolindin naveden broj radikaliziranih islamista je višestruko manji od onoga
koji je naveo Visoki predstavnik Inzko jednoj SLO TV. Ustvari, rekao je da taj
"broj nije veći od 1% ukupnog stanovništva, što je malo". Svatko za sebe može i
zračunati koliko je to cirka.
2016-07-22
Prije nekoliko godina ih je Merkelica upozorila da ne "diraju Hrvate",,
a oni su im odgovorili s biranjem Komšića potreći put. I sad se kao čude,
otkud ovaka promjena. Jbote, ne možeš drugom narodu birati predstavnika.
Tako reklo u džamijama..."jedan glas za Komšića, a dva glasa za našega Bakira"
Ne ide to u našoj civilizaciji. Čuli, jebote, izabrali ga "iz reda Hrvata", kao da su
Hrvati ovce. Dozovi se pameti, ili odjebi, tako je to kod nas, a bogami i u Europi.
a oni su im odgovorili s biranjem Komšića potreći put. I sad se kao čude,
otkud ovaka promjena. Jbote, ne možeš drugom narodu birati predstavnika.
Tako reklo u džamijama..."jedan glas za Komšića, a dva glasa za našega Bakira"
Ne ide to u našoj civilizaciji. Čuli, jebote, izabrali ga "iz reda Hrvata", kao da su
Hrvati ovce. Dozovi se pameti, ili odjebi, tako je to kod nas, a bogami i u Europi.
2016-07-22
Previše se priča o BiH u visokopolitičkim krugovima. Vjerojatno spremaju nešto.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Nemaju vlasti godinu dana nakon izbora. Sve nekakvo uvjetovanje, koje nema blage veze...newuser wrote:Previše se priča o BiH u visokopolitičkim krugovima. Vjerojatno spremaju nešto.
Nagluplje mi je bilo biranje Komšića u predsjedništvo, što je neviđena glupost, koja nije
mogla proći ispod radara eu administracije. Evo što ne poštuju Hrvate, ne poštuju ni EU,
zbog koje i postoje kao država. Bahatost će se im obiti o'glavu.
2016-07-22
Dodik jebe ne vadi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bura-u-susjedstvu-zbog-macronove-izjave-dodik-pozdravio-ocjenu-da-je-bih-tempirana-bomba-islamska-zajednica-zgrozena-vise-nego-skandalozno/9590938/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bura-u-susjedstvu-zbog-macronove-izjave-dodik-pozdravio-ocjenu-da-je-bih-tempirana-bomba-islamska-zajednica-zgrozena-vise-nego-skandalozno/9590938/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Diplomatski sukob na relaciji Yu muslimani i Francuska
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbegovic-vise-boraca-je-iz-francuske-otislo-na-strana-ratista-nego-iz-bih/191108161
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbegovic-vise-boraca-je-iz-francuske-otislo-na-strana-ratista-nego-iz-bih/191108161
2014-04-11
a bome im ga macrin dobrano zavukao kad toliko kmečeRayMabus wrote:Diplomatski sukob na relaciji Yu muslimani i Francuska
RayMabus wrote:Diplomatski sukob na relaciji Yu muslimani i Francuska
Fildžan zakuhao. :)
Guest- Guest
Ovo se moze oprati na samo jedan nacin.
Pariske celije, spavaci, prsluci, djevice.
dijagram-
2015-08-09
Malčice. Čekaj da AfD dođe na 20% na razini Njemačke.Joker wrote:RayMabus wrote:Diplomatski sukob na relaciji Yu muslimani i Francuska
Fildžan zakuhao. :)
2014-04-11
bilo bi dobro da i koji srbo sudjeluje u tome, si vidio kako im se kolektivni smješak navukao na lice kad je gorila katedrala pa bi bilo u redu da im muje prepuste koju djevicu u zajedničkoj akciji!dijagram wrote:Ovo se moze oprati na samo jedan nacin.
tre wrote:bilo bi dobro da i koji srbo sudjeluje u tome, si vidio kako im se kolektivni smješak navukao na lice kad je gorila katedrala pa bi bilo u redu da im muje prepuste koju djevicu u zajedničkoj akciji!dijagram wrote:Ovo se moze oprati na samo jedan nacin.
Aj napiši jedan post u kojem se ne spominju Srbi i Srbija.
Tebi je to možda lijepo, ali nama Hrvatima se gadi.
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro, to je ekumena na svetosavski:)tre wrote:bilo bi dobro da i koji srbo sudjeluje u tome, si vidio kako im se kolektivni smješak navukao na lice kad je gorila katedrala pa bi bilo u redu da im muje prepuste koju djevicu u zajedničkoj akciji!dijagram wrote:Ovo se moze oprati na samo jedan nacin.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:pa dobro, to je ekumena na svetosavski:)tre wrote:bilo bi dobro da i koji srbo sudjeluje u tome, si vidio kako im se kolektivni smješak navukao na lice kad je gorila katedrala pa bi bilo u redu da im muje prepuste koju djevicu u zajedničkoj akciji!dijagram wrote:Ovo se moze oprati na samo jedan nacin.
Idite u Srbiju, pa tamo pišite o Srbima. Ovo je Hrvatska. Tu Hrvati dišu.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» TEMPIRANA BOMBA PRIJETI PRORAČUNU
» TEMPIRANA BOMBA(E)!'Ma boli me k***c za ministra!
» tempirana bomba u epizodi dosa san lec u postelju
» Močna pametna američka kasetna bomba koja može odjednom uništiti 40 tenkova
» TEMPIRANA BOMBA PRIJETI PRORAČUNU
» TEMPIRANA BOMBA(E)!'Ma boli me k***c za ministra!
» tempirana bomba u epizodi dosa san lec u postelju
» Močna pametna američka kasetna bomba koja može odjednom uništiti 40 tenkova
Page 3 of 4