Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću
Page 1 of 1
Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Evo-tko-ce-prvi-dobiti-velered-Franje-Tudmana.-Zanimljivo-bit-ce-dodijeljen-taman-pred-izbore
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću
Pa sad recite da sam blesav!!!
Jučer sam,nemajuć pojma o ovome,pisdao kako nemamo zvanje heroja DR-a,te kako su nam na prvom mjestu,tj.preči od branitelja popi,biskupi,nadriumjetnici i trumbetaši.
Evo,novo odličje(naravno ne ono herojsko) i odmah se udjeljuje kleru.
Kao da nitko u ovoj državi nije zaslužan koliko popi,a ako i jest,onda su popi opet najzaslužniji.
sapienti sap!
Jučer sam,nemajuć pojma o ovome,pisdao kako nemamo zvanje heroja DR-a,te kako su nam na prvom mjestu,tj.preči od branitelja popi,biskupi,nadriumjetnici i trumbetaši.
Evo,novo odličje(naravno ne ono herojsko) i odmah se udjeljuje kleru.
Kao da nitko u ovoj državi nije zaslužan koliko popi,a ako i jest,onda su popi opet najzaslužniji.
sapienti sap!
2014-04-22
KOje bi bilo odlikovanje drugog reda? Velered Stipe Mesića?
Novi velered dodjeljivat će se hrvatskim državljanima kao izraz najvišeg priznanja Republike Hrvatske za promicanje hrvatskih državnih i nacionalnih interesa u zemlji i inozemstvu
muskarac u haljini koji promice misli 19st.
prejadno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa jučer sam o tome govorio.
I pisao ovdje,a kad danas u Rijeci u jednom kafiću ujutro čitam ja Novi list i vidim...Novo visoko odlikovanje...Dobit će ga Kuharić.
Nema. Da imamo nekog novog nobelovca,oskarovca, liječnika koji je pronašao lijek za rak,ili HIV, revolucionarnog izumitelja,ili vojnog stratega poput Suvorova,mi bi izabrali popa.
I pisao ovdje,a kad danas u Rijeci u jednom kafiću ujutro čitam ja Novi list i vidim...Novo visoko odlikovanje...Dobit će ga Kuharić.
Nema. Da imamo nekog novog nobelovca,oskarovca, liječnika koji je pronašao lijek za rak,ili HIV, revolucionarnog izumitelja,ili vojnog stratega poput Suvorova,mi bi izabrali popa.
2014-04-22
jastreb wrote:Pa jučer sam o tome govorio.
za popizdit
spletkarenje iz osobnih interesa na racun podanika se odlikuje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» U Kulturnom centru "Kralj Fahd" u Mostaru za uspiješno završene kurseve dodijeljeno 1.185 diploma
» Komunisti sletjeli na Tuđmana
» U Hasanbegovićevoj Hrvatskoj za Tuđmana nema mjesta
» Policija mora čuvat Tuđmana
» U Kulturnom centru "Kralj Fahd" u Mostaru za uspiješno završene kurseve dodijeljeno 1.185 diploma
» Komunisti sletjeli na Tuđmana
» U Hasanbegovićevoj Hrvatskoj za Tuđmana nema mjesta
» Policija mora čuvat Tuđmana
Page 1 of 1