ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću

Go down

Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću Empty Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću

Post by jastreb 7/11/2019, 15:47

http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Evo-tko-ce-prvi-dobiti-velered-Franje-Tudmana.-Zanimljivo-bit-ce-dodijeljen-taman-pred-izbore
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću Empty Re: Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću

Post by jastreb 7/11/2019, 15:49

Pa sad recite da sam blesav!!!

Jučer sam,nemajuć pojma o ovome,pisdao kako nemamo zvanje heroja DR-a,te kako su nam na prvom mjestu,tj.preči od branitelja popi,biskupi,nadriumjetnici i trumbetaši.

Evo,novo odličje(naravno ne ono herojsko) i odmah se udjeljuje kleru.

Kao da nitko u ovoj državi nije zaslužan koliko popi,a ako i jest,onda su popi opet najzaslužniji.

sapienti sap!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću Empty Re: Novo odlikovanje "Velered F.Tuđmana" bit će dodijeljeno Kuhariću

Post by dzango 7/11/2019, 17:09

KOje bi bilo odlikovanje drugog reda? Velered Stipe Mesića?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by debotoijusto 7/11/2019, 17:46

Novi velered dodjeljivat će se hrvatskim državljanima kao izraz najvišeg priznanja Republike Hrvatske za promicanje hrvatskih državnih i nacionalnih interesa u zemlji i inozemstvu

muskarac u haljini koji promice misli 19st.
prejadno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 7/11/2019, 18:21

Pa jučer sam o tome govorio.

I pisao ovdje,a kad danas u Rijeci u jednom kafiću ujutro čitam ja Novi list i vidim...Novo visoko odlikovanje...Dobit će ga Kuharić.

Nema. Da imamo nekog novog nobelovca,oskarovca, liječnika koji je pronašao lijek za rak,ili HIV, revolucionarnog izumitelja,ili vojnog stratega poput Suvorova,mi bi izabrali popa.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 7/11/2019, 18:26

jastreb wrote:Pa jučer sam o tome govorio.

I pisao ovdje,a kad danas u Rijeci u jednom kafiću ujutro čitam ja Novi list i vidim...Novo visoko odlikovanje...Dobit će ga Kuharić.

Nema. Da imamo nekog novog nobelovca,oskarovca, liječnika koji je pronašao lijek za rak,ili HIV, revolucionarnog izumitelja,ili vojnog stratega poput Suvorova,mi bi izabrali popa.

za popizdit
spletkarenje iz osobnih interesa na racun podanika se odlikuje
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics