Legendarni vatreni: Dizao sam se u tri i prodavao povrće, a nisam igrao jer mi je otac iz Bosne
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Legendarni vatreni: Dizao sam se u tri i prodavao povrće, a nisam igrao jer mi je otac iz Bosne
danke, schatzi :)max123 wrote:bosnjo je finalni proizvod nacionaliziranog muslimana.a kad pričamo o bosancima u rvackoj repki,onda uvik mislimo na raznorazne rakitiće,kovačeviće,ćorluke,mandzukiće,klasniće,petriće...Noor wrote:znači, bošnjo je balija, a bosanac građanin BIH, bez obzira na nacionalnost?max123 wrote:stari mu je bio balija,tzv.bošnjo.srna,namjerno ili iz neznanja krivo barata sa pojmovima, "nacionalni bošnjo" i regioanlni bosanac...Noor wrote:
– "Hajduk me doveo kad sam imao 15, 16 godina. U početku sam imao problema jer je moj otac iz Bosne, a tada neki ljudi nisu voljeli Bosance tako da nisam igrao. Bilo je teško."
Zasto su ga uopce doveli, ako mu nakon toga nisu dali igrati?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Legendarni vatreni: Dizao sam se u tri i prodavao povrće, a nisam igrao jer mi je otac iz Bosne
immer wieder gerne..;)Noor wrote:danke, schatzi :)max123 wrote:bosnjo je finalni proizvod nacionaliziranog muslimana.a kad pričamo o bosancima u rvackoj repki,onda uvik mislimo na raznorazne rakitiće,kovačeviće,ćorluke,mandzukiće,klasniće,petriće...Noor wrote:znači, bošnjo je balija, a bosanac građanin BIH, bez obzira na nacionalnost?max123 wrote:stari mu je bio balija,tzv.bošnjo.srna,namjerno ili iz neznanja krivo barata sa pojmovima, "nacionalni bošnjo" i regioanlni bosanac...Noor wrote:
– "Hajduk me doveo kad sam imao 15, 16 godina. U početku sam imao problema jer je moj otac iz Bosne, a tada neki ljudi nisu voljeli Bosance tako da nisam igrao. Bilo je teško."
Zasto su ga uopce doveli, ako mu nakon toga nisu dali igrati?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Zagrebu nisam igrao utakmicu,
» Bizaran odnos Donalda i Ivanke Trump: "Da joj nisam otac..."
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Bizaran odnos Donalda i Ivanke Trump: "Da joj nisam otac..."
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
Page 3 of 3