Sirija: Amerikanci zauzeli naftna polja
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sirija: Amerikanci zauzeli naftna polja
vidim kako ih štite protiv turaka i izraela. ali dobro nije to tema, fala bogu izgubila je izbore.AlfaOmega wrote:Ne bu mogla ispeglati sa zemljom Siriju, jerbo je štite Rusi.
A Assad jest Sirija jerbo je legitimni predsjednik iste. Kad Sirijci budu izabrali kanibale, e onda ne bum navija za Siriju. Ali to se nikad neće desit.
A krampa, Bush i to kaj si nabraja, sve ista vanago... kradljivci tuđih resursa.
a vidiš i sam, da je sirija bez assada totalno druga država, kao što je usa bez trumpa. da je pobjedila hillary i njezina globalistička socijalistička struja, USA bi bila totalno druga država kao što bi Sirija bila da je pobjedila islamistička struja Assada u nekom ratu.. u tom slučaju niti ja navijam za USA(želim im tada sve najgore,) niti ti za Siriju
Assad
Trump
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
marcellus wrote:nek sad pita trumpa da joj vrati naftna polja
Jebeš to. 20-tak milijardi $ temeljne vrijednosti sim-tam. Puno važnije od toga da se lezbače i pederčine mogu 'registrirati'. Za raniti se.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:gle točnije ja ne navijam za Amere nego navijam za Trumpa. Da buden iskren ,on mi je no1 a onda mi je Assad no2. Dakle ne navijam za Amere nego Trumpa. Ne navijam za Siriju nego Assada.AlfaOmega wrote:Zato đoda ne navija za Amere neg za Assada.pismejker wrote:
Ovi koji drze stranu jemerima u toj aktivnosti(lopovluku) su "nacije" i pojedinci bez nacionalnog identitetau pravom smislu te rijeci..Podguzne mue,prirepci i poltroni..Tapsu svom gospodaru,stogod radio,nadajuci se da ce biti pomazeni po glavi i nagradjeni nekom koskom...
TO je fak-at..
Sada zamisli da umjesto Trumpa, imaš Hillary Clinton, ova bi već ispeglala sa zemljom Siriju, i u tom slučaju ja navijam za crnog đavla protiv nje i USA..
isto tako da umjesto Assada u Siriji na vlasti imaš kanibale, onda i ti sigurno nebi navija za Siriju jel tako .. dakle Trump , Assad, a ne USA i Sirija.. USA sa Trumpom je totalna suprotnost u odnosu na USA gdje su na vlasti Bush,Obama,Biden,Hillary,McCain
Sirija sa Assadom je druga priča nego Sirija gdje bi na vlasti bio ISIS/FSA
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nakon Američkog odustajanja od Keystone XL naftovoda, Ruski Lukoil sprema pondu za Kanadska naftna polja
» Iran balističkim raketama gađao saudijska naftna postrojenja
» Lukašenko ima lijek za koronu: U traktore pa na polja
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
» Rusi su zauzeli New York
» Iran balističkim raketama gađao saudijska naftna postrojenja
» Lukašenko ima lijek za koronu: U traktore pa na polja
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
» Rusi su zauzeli New York
Page 3 of 3