''BORBA DO ZADNJE KAPI KRVI! DUJMOVIĆ BRUTALNO: Ne smijete zaboraviti što je Milanović rekao ''
Page 1 of 1
''BORBA DO ZADNJE KAPI KRVI! DUJMOVIĆ BRUTALNO: Ne smijete zaboraviti što je Milanović rekao ''
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/borba-do-zadnje-kapi-krvi-dujmovic-brutalno-ne-smijete-zaboraviti-sto-je-milanovic-rekao-1386724/
Ovo sa Škorom nije uspjelo...Naprotiv, pretvorilo se u kaos...Sada valja spašavati Kolindu...Neki dan mi je poznanik rekao - ej, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Nisam mu povjerovao...No, sad...
Ovo sa Škorom nije uspjelo...Naprotiv, pretvorilo se u kaos...Sada valja spašavati Kolindu...Neki dan mi je poznanik rekao - ej, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Nisam mu povjerovao...No, sad...
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» ''Da ti se sledi krv u žilama! Goveda pronađena bez kapi krvi, s precizno odsječenim jezicima i genitalijama ''
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Milanović:'Zid je zadnje od zadnjih rješenja,može ga dići svaka budala'
» Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
» Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Milanović:'Zid je zadnje od zadnjih rješenja,može ga dići svaka budala'
» Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
» Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
Page 1 of 1