FM20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: FM20
normalno da je smeće kad kasniš 10 godina.
meni je bilo teško prebaciti se s 15-ice na FM19. prvo mi je trebalo 2h samo da proučim početni screen. onda skužiš koliko je bolje i zanimljivije. nakon par utakmica sve ti postane normalno i jednostavno, igra je brza itd.
u suštini sve je isto samo moraš više paziti na moral i zadovoljstvo igrača, nije više samo skill i ocjene.
meni je bilo teško prebaciti se s 15-ice na FM19. prvo mi je trebalo 2h samo da proučim početni screen. onda skužiš koliko je bolje i zanimljivije. nakon par utakmica sve ti postane normalno i jednostavno, igra je brza itd.
u suštini sve je isto samo moraš više paziti na moral i zadovoljstvo igrača, nije više samo skill i ocjene.
End- Posts : 21177
2015-08-25
u starijim managerima mogao si prodati i kupiti po 10 igrača po transfer roku i odmah ih staviti u početni sastav, a sad ti treba jedno 10-15 utakmica da ti se novopridošli igrači povežu s ekipom i upoznaju s taktikom. znači ne možeš kupiti 5 najboljih igrača na igrici, staviti u ekipu i odmah očekivati čuda, moraš ih postepeno uvoditi, dok ne stvore chemistry.
to je najveća razlika...
to je najveća razlika...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kupovanje igrača me živcira...
Meni skaut kaže da mogu igrača dovest za 15-20 milja...
A ovi ga meni ne puštaju za 25!
I onda ga prodaju nekom debilu za 15...
Mater in jeben...
;)
Meni skaut kaže da mogu igrača dovest za 15-20 milja...
A ovi ga meni ne puštaju za 25!
I onda ga prodaju nekom debilu za 15...
Mater in jeben...
;)
Guest- Guest
Juventus’ new name in FM20
na FIFA20 su piemonte calcio...
bože koji klošarluk
na FIFA20 su piemonte calcio...
bože koji klošarluk
Last edited by End on 4/11/2019, 19:19; edited 1 time in total