halloween
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: halloween
Problem je šta oni nisu točno znali šta rade jer pričamo o željeznom dobu , dakle to je ono skoro pa pečinski ljudl.
Prizivali su zloduhe , nesvjesno doduše. Mase njih.
Prizivali su zloduhe , nesvjesno doduše. Mase njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kelti su zanimljiv narod povijesno gledano. Prapostojbina Alpe. Ima u Sloveniji njihovih nalazišta , u Hrvatskoj i Srbiji.
Gali su isto Kelti.
No religija im je očito bila dosta primitivna no ovi su uz to još imali ovaj običaj jednom godišnje a to je tehnički gledano masovno prizivanje zloduha šta su oni radili u neznanju.
Mislim da to jedino kod njih i ima. Zato su i nestali jer je to tehnika straha.
Gali su isto Kelti.
No religija im je očito bila dosta primitivna no ovi su uz to još imali ovaj običaj jednom godišnje a to je tehnički gledano masovno prizivanje zloduha šta su oni radili u neznanju.
Mislim da to jedino kod njih i ima. Zato su i nestali jer je to tehnika straha.
2014-04-11
a jok..rasuli su se iduci u pecalbu,,tak obude i sa vama..em se slabo razmnozavate,em se rasipate na sve 4 strane svijeta,a ti ne dobrinosis stvaranju novih generacija...nishkorist si Longi..
Guest- Guest
Ima nešto i u tome jer su se spustili s Alpa u svim smjerovima no nije to uzrok njihovog pada nego primitivna religija sa ovim običajem.pismejker wrote:a jok..rasuli su se iduci u pecalbu,
Opsjeli su ih zlodusi koje su nesvjesno prizivali a nisu znali o čemu je riječ.
2014-04-11
Mislim da ni kod Rimljana , Ilira , Slavena i Germana ne postoji ovi običaj. Oni jesu imali poganske običaje al koliko znam ništa ovako slično.
Doslovno se radi o poganskoj religiji al onoj koja je prijelaz između kamenog doba i brončanog.
Čak i za poganske religije ovo je primitivniji oblik.
Doslovno se radi o poganskoj religiji al onoj koja je prijelaz između kamenog doba i brončanog.
Čak i za poganske religije ovo je primitivniji oblik.
2014-04-11
Sinoc sam pozvana na party, nisam stigla doci.
Iskreno, i ne zalim nesto.
Longi,ne kompliciraj..u Alpima je lijepo samo po ljeti,po zimi jest zima,a onda nije ugodno,ako nisi hranom i ogrijevom osiguran..morash perjati,..nije bilo tada hajteha i grijnja na plin i struju..oslo to,najvise na zapad u francusku..francuzi suz potomci kelta..veci mdjelom..
Guest- Guest
sto ce im tikvaSora wrote:Ja isto.kaya wrote:Pa ne znam baš da se nije udomačio, ja evo do maloprije bila vještica
Nego , IRSKA je svakako katoličkia i kod njih se taj oraznik slavi naveliko
To im je slobodan dan
Moj sin i unuk birali tikve i kostime ..
Ne kuzim.
Kak je to s religijom glupo l covjece
dovedu tebe I posade te ispred vrata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Danas su to više nekakve maškare.Maggie19 wrote:Sinoc sam pozvana na party, nisam stigla doci.
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/kylie-jenner-se-za-noc-vjestica-prerusila-u-malu-sirenu-i-odusevila-fanove/191101009
Većina ljudi to danas i ne gleda kao prizivanje duša nego nekakve maškare. Nije za usporedbu s ovim kako su ovi vjerovali u to i šta je to danas neka zajebancija.
Zajebancija ne privlači zloduhe nego kad su ljudi uvjereni da ovi šetaju okolo a da se u to vrijeme živi moraju sklonit , ne šetat okolo kako ne bi slučajno ugazili mrtve koji šetaju itd dakle to je strah.
2014-04-11
Ja sam na ti sa sninkanjem, pa se lako uvjerljivo prerusim.
Kad imam volje.
A, ta mondenost je boring.
Kad imam volje.
Smijeh je visoka razina opstanka. Dakle viši level. Zlodusi su niži. Smijeh ih ne privlači .Strah da.
Taj Halloween jje danas zajebancija. Ne prestavlja ono šta su Kelti stvarno vjerovali a to je da duše tih dana šetaju naokolo itd i da se moraš bojat da ih ne ugaziš da te ne odvedu pod zemlju zimi itd itd iitd.
Taj Halloween jje danas zajebancija. Ne prestavlja ono šta su Kelti stvarno vjerovali a to je da duše tih dana šetaju naokolo itd i da se moraš bojat da ih ne ugaziš da te ne odvedu pod zemlju zimi itd itd iitd.
2014-04-11
Sve je prilagodjeno zaglupljivanju i poticanju povrsnosti.
Te potrosacke ovisnosti.
Te potrosacke ovisnosti.
Da , slažem se. Samo me taj dio previše ne zanima trenutno.Maggie19 wrote:Ja sam na ti sa sninkanjem, pa se lako uvjerljivo prerusim.
Kad imam volje.
Najbrži način da izađeš iz tijela je da prizoveš demone i zloduhe.
Svaku tehniku možeš okrenit na način da probudiš uspavanu ljudsku svijest.
A ovu pogotovo jer zlodusi kad ih ima puno znaju radit i na fizičkoj ravni neke stvari tj sposobni su da izvode neštl kao da posjeduju fizičko tijelo.
Zato sam i rekao na jednom postu prije da je ovo predivno i čisti sotonizam.
2014-04-11
Ja ti se bojim tih razmisljanja i spoznaja.
Neke stvari je bolje i ne znati.
Bojiš se kad ugasiš svijetlo da će nešto bit u sobi.Maggie19 wrote:Ja ti se bojim tih razmisljanja i spoznaja.
Meni se jučer pojavila u umu neka žena i počela vikat kad sam zatvorio oči.
Napadaju.
Imam osjetljive senzore.
2014-04-11
ne se strasiti...U titino doba,dakle zesci komjunizam,ali ne ovako jak,kao klinci smo krali iz basći seljaka bundeve,cistili ih od sjemenki,njih przili i grickali,a od bundeve pravili glavu sa ocima ustima i nosem..svjeca neizostavna..maskirali smo se i isli od susjeda do susjeda,pozdravljajuci ih zeleci im svega dobroga,a za uzvrat dobivali slatkise i tu i tamo koju pinku..
Dakle,to je bila odlicna zabava za klince...nish vise..i bilo je prilicno masovno..
Dakle,to je bila odlicna zabava za klince...nish vise..i bilo je prilicno masovno..
Guest- Guest
Pa s obzirom da su danas ljudi postali materijalisti i misle da su samo tijelo.....a tako nećemo postić buđenje ljudi.....zašto ih ne bi plašili ?pismejker wrote:ne se strasiti...U titino doba,dakle zesci komjunizam,ali ne ovako jak,kao klinci smo krali iz basći seljaka bundeve,cistili ih od sjemenki,njih przili i grickali,a od bundeve pravili glavu sa ocima ustima i nosem..svjeca neizostavna..maskirali smo se i isli od susjeda do susjeda,pozdravljajuci ih zeleci im svega dobroga,a za uzvrat dobivali slatkise i tu i tamo koju pinku..
2014-04-11
Meni samo u snu.RayMabus wrote:Bojiš se kad ugasiš svijetlo da će nešto bit u sobi.Maggie19 wrote:Ja ti se bojim tih razmisljanja i spoznaja.
Meni se jučer pojavila u umu neka žena i počela vikat kad sam zatvorio oči.
Napadaju.
Imam osjetljive senzore.
Ne na javi.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3