Plenkovic : Od 1. siječnja minimalna neto plaća 3250 kuna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenkovic : Od 1. siječnja minimalna neto plaća 3250 kuna
Kolinda nije moj izbor. Ja ne glasam za nju nego protiv Milanovica.
To je moja crta. Zato i jesam general GF s pet zvjezdica. Osvetit ću ti se ako mi staneš na žulj. To je karakterna osobina.
Osvetoljubivost.
To je moja crta. Zato i jesam general GF s pet zvjezdica. Osvetit ću ti se ako mi staneš na žulj. To je karakterna osobina.
Osvetoljubivost.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Misliš ti da sam ja ode slučajno na ovoj palneti ?
Ili priča ide ovako : na mojoj planeti su isti ti negativni vanzemaljci radili sranje pa smo se zakunili da ćemo ih lovat svugdje po svemiru i uništit.
Već san ti ispriča priču o vanzemaljskoj grupi A i B u kojoj su u jednoj Greysi a u drugoj Jahve i da se klin klinom izbija.
Ja ih mislim pobit.
Šta ti nije jasno ?
Ili priča ide ovako : na mojoj planeti su isti ti negativni vanzemaljci radili sranje pa smo se zakunili da ćemo ih lovat svugdje po svemiru i uništit.
Već san ti ispriča priču o vanzemaljskoj grupi A i B u kojoj su u jednoj Greysi a u drugoj Jahve i da se klin klinom izbija.
Ja ih mislim pobit.
Šta ti nije jasno ?
2014-04-11
ma jebo imperijuRayMabus wrote:Ne mogu podržavat matrijaharnu imperiju.prckov wrote:jesi ti patriota?RayMabus wrote:Moj izbor je Škoro al ako ne prođe glasam protiv Milanovića. Nije mi toliko bitno tko će od njih dvoje vladat nego mi je bitno da mu se osvetim jer Kolinda me nije ugazila a ovaj je.prckov wrote:ma kolinda vam je najbolji izbor al eto vas tamoRayMabus wrote:
Nije mi to tok misli nego on je meni diga pdv 25% i zato ću glasat protiv njega. Nije to glas za Kolindu nego protiv nekoga tko mi diže pdv 25% i ugrožava moj opstanak.
Naravno u prvom krugu Škoro al ako on ne prođe onda glasam protiv Milanovića. Osvetoljubiv sam.
za milovanovica mi nije jasno sto mu je stalo da bude predsjednik slucajne drzave
valjda radi dobre place
svaka zena je drugacija,
nades srodnu dusu I borite se kroz zivot zajedno
al vi bi sve seks bombe a da je ponizna, nema kompromisa
e pa u zivotu se kompromisi moraju radit
jebiga to ti je tako, a sta ces
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Road to Hellprckov wrote:ma jebo imperijuRayMabus wrote:Ne mogu podržavat matrijaharnu imperiju.prckov wrote:jesi ti patriota?RayMabus wrote:Moj izbor je Škoro al ako ne prođe glasam protiv Milanovića. Nije mi toliko bitno tko će od njih dvoje vladat nego mi je bitno da mu se osvetim jer Kolinda me nije ugazila a ovaj je.prckov wrote:
ma kolinda vam je najbolji izbor al eto vas tamo
za milovanovica mi nije jasno sto mu je stalo da bude predsjednik slucajne drzave
valjda radi dobre place
svaka zena je drugacija,
nades srodnu dusu I borite se kroz zivot zajedno
al vi bi sve seks bombe a da je ponizna, nema kompromisa
e pa u zivotu se kompromisi moraju radit
jebiga to ti je tako, a sta ces
2014-04-11
Već sam ti rekao da se u onoj grupi A nalazi i američko društvo psihijatara. Oni su vam prodali priču i da su lgbt nešto normalno i matrijarh s ciljem slabljenja vaših društava kako bi vas učinili masom kojojm je lako vlada.
Za mene to znači da oni preuzimaju ovu planetu i resurse i tako postaju jači prema meni.
To neću dopustit.
Klin se klinom izbija.
Kad izbacimo VB iz EU ide odcjepljenje Škotske i Englezi ostaju sami.
Nove borbene jedinice za mene.
Za mene to znači da oni preuzimaju ovu planetu i resurse i tako postaju jači prema meni.
To neću dopustit.
Klin se klinom izbija.
Kad izbacimo VB iz EU ide odcjepljenje Škotske i Englezi ostaju sami.
Nove borbene jedinice za mene.
2014-04-11
A u međuvremenu ja osobno ću se izležavat doma. Baš san se fino najija i sad ću odspavat.
Eto Plenkovic ima priliku da izbaci VB iz EU i dobije podršku desnice.
Samo ako oće desnicu morat će izbacit Pupovca i HNS.
Eto Plenkovic ima priliku da izbaci VB iz EU i dobije podršku desnice.
Samo ako oće desnicu morat će izbacit Pupovca i HNS.
2014-04-11
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/585504/mladi-hdz-ovac-iz-dalmacije-priznao-kako-je-39uhljebljen39-na-visoku-poziciju-desetak-godina-sam-clan-stranke-bio-sam-i-predsjednik-mladezi-a-sada-sam-direktor-gradske-tvrtke-sto-je-tu-cudnoprckov wrote:jes ti kad radio vaniAssadNaPodmornici wrote:zamisli depresije, moraš raditi za minimalac u privatnom sektoru, koji je u RH žešći nego u USA ili Njemačkoj, jedino je gore u Rusiji, Srbiji, Kini.
a sa druge strane imaš ove debile koji u bosni kupuju diplome sa baltazar fakulteta(da baš tako se zove jedan faks) i dobijaju posao od 1500-2000€ gdje drkaju kurac, a ti se ubijaš sa 433€
i onda ti gore piva "neka ti kušin bude stina, nemoj nikud ići lol"
ovdje su ti firme postale crkve
ulazis u njih sa vecim postovanjem nego su svojevremeno teski vjernici ulazili u crkvu
atmosfera u njima je za posrat se na svoj zivot
kod vas je jos sve diznilend
a ovo o bosni I kupljenim diplomama vec prelazi u fantastiku vecu nego ezekovi tanjiri
Mladi HDZ-ovac iz Dalmacije priznao kako je 'uhljebljen' na visoku poziciju: Desetak godina sam član stranke, bio sam i predsjednik mladeži, a sada sam direktor gradske tvrtke. Što je tu čudno?!
Završio sam pet godina fakulteta. (Na svom Facebook profilu navodi kako se školovao na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću, op.a)
nije fantazija, pričao sam o prijatelju, koji je također porijeklom iz susjedne države, koji je 3godišnja stručna sprema, i pokušao isto (išao po diplomu u bosnu a onda pokušao preko HDZa) dobiti posao kao neki šefić/viši savjetnik, brutalno ga odjebalo, jer nije imao vezu u HDZu , a družio se sa zlatnom mladeži koja se sprdala sa njime..
što se tiče tih firmi u privatnom sektoru, počeli su neki i kod nas pokušati napraviti te "sektaške" zapadne šeme, ono firma/crkva/doma/domovina, ali kod nas to jebeno ne pali. ti na zapadu udeš u firmu, i firma će ti omogućiti da rentaš jahte na jadranu za godišnji odmor, ti ovdje uđeš u firmu , totalno je drugi mentalni sklop, sličan u arapskim zemljama, svatko te gleda prevariti, kolege (Hrvati) te gledaju zajebati, cinkati, a u isto vrijeme pokušavaju ti prodati priču o lojalnosti , kako im trebaš biti zahvalan ..
tako i meni prije par godina kada sam radio za 3000kn(to mi je bio drugi posao, tjekom dana sam imao svoj business, a navečer radio taj regularni posao za 3000kn) , isto gazda priča iste bajke, a plaća te 400€
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
A moj Yoda to ti je tako , ako nisi Baltazar.....
Moraš imat vezu , nema ti ode ništa bezveze. U mene je obrnuto sve , dok je odd bilo po miljona nezaposlenih ja san lupa dobru paru na poslu a onda iša ća jer mi se nije dalo radit z malu plaću pošto je u međuvremenu palo i sad lipo ladin jaja doma ima tri godine i pemzija i ide renta od stanova i ove teme su meni samo ruganje kapitalistima koji su mislili da će in netko radit za kikiriki a oni će varat državu.
Poslušaj ovoga pajdu , a majku mu jeben , puno mu je dat sto kuna više.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/majetic-povecanje-minimalne-place-stvara-veliku-obavezu-i-udar-brojne-industrije/9559676/
Pet tisuća.kuna triba dignit minimalac samo da ovakve potiran iz države koji guze ljubavnice okolo , jebu se po jahtama , gomilaju pare i jedu kavijar a ode seru o tome o ćemu već seru.
Eto ti pa čitaj šta je naša rvatska udruga poslodavaca. Jeba in ja majku
Moraš imat vezu , nema ti ode ništa bezveze. U mene je obrnuto sve , dok je odd bilo po miljona nezaposlenih ja san lupa dobru paru na poslu a onda iša ća jer mi se nije dalo radit z malu plaću pošto je u međuvremenu palo i sad lipo ladin jaja doma ima tri godine i pemzija i ide renta od stanova i ove teme su meni samo ruganje kapitalistima koji su mislili da će in netko radit za kikiriki a oni će varat državu.
Poslušaj ovoga pajdu , a majku mu jeben , puno mu je dat sto kuna više.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/majetic-povecanje-minimalne-place-stvara-veliku-obavezu-i-udar-brojne-industrije/9559676/
Pet tisuća.kuna triba dignit minimalac samo da ovakve potiran iz države koji guze ljubavnice okolo , jebu se po jahtama , gomilaju pare i jedu kavijar a ode seru o tome o ćemu već seru.
Eto ti pa čitaj šta je naša rvatska udruga poslodavaca. Jeba in ja majku
2014-04-11
prckov wrote:u HR su cijene skoro iste ko I ovdje
mislim na hranu I to
sruja je ovdje skuplja ali zato je u vas benzin skuplji
kako god saberem najebali ste
jesu qratz
australija skupa u tripizdematerine
druga stvar što je kupovna moć i dalje duplo veća
Indices Difference Info
Consumer Prices in Sydney are 60.70% higher than in Zagreb
Consumer Prices Including Rent in Sydney are 103.30% higher than in Zagreb
Rent Prices in Sydney are 253.94% higher than in Zagreb
Restaurant Prices in Sydney are 67.16% higher than in Zagreb
Groceries Prices in Sydney are 79.94% higher than in Zagreb
Local Purchasing Power in Sydney is 69.81% higher than in Zagreb
https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Croatia&city1=Zagreb&country2=Australia&city2=Sydney
osam dolara pivo bogteneće
Domestic Beer (0.5 liter draught) 15.00 kn
(3.24 A$) 37.03 kn
(8.00 A$) +146.86 %
Domestic Beer (0.5 liter draught) 15.00 kn
(3.24 A$) 37.03 kn
(8.00 A$) +146.86 %
šta kutija cigareta 32 dolara? 150 kuna? Bolje od dilera travuljine nabavit
bogtejebo što bi se isplatilo švercat škiju dolje daunander iz hercegovine
Pa oni ti svi kupuju duvan ode kad dođu turistički. Meni na pumpi kad san radija to po deset šteka uzmu po osobi i onda idu London doma. Isplate avionsku kartu tako.marcellus wrote:šta kutija cigareta 32 dolara? 150 kuna? Bolje od dilera travuljine nabavit
2014-04-11
Ma ne triba niti škiju , ovi duvan obični da je nekako ubacit. U nji duvan skup za popizdit. Računa san ja to sve samo tko će do Londona dobacit.
Britanija najskuplja. Onda Švabe i ovi ostali al Britanija je ajme. Duvan skup za popizdit. Oni ti svi to kupuju doli jer dođu avionom a onda prije šta će ić doma oni to sve kupe.
Britanija najskuplja. Onda Švabe i ovi ostali al Britanija je ajme. Duvan skup za popizdit. Oni ti svi to kupuju doli jer dođu avionom a onda prije šta će ić doma oni to sve kupe.
2014-04-11
Da je poslat pun avion duvana u London , naouniš ga do vrha štekama i nek šiba to bi se prodalo u sekund , lova do krova.
Iduće godine u ovo vrijeme bit ćemo miljoneri.
Iduće godine u ovo vrijeme bit ćemo miljoneri.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenkovic : Minimalna plaća podiže se na 4.000 kuna
» Premijer u saboru: Od 1.1. minimalna plaća veća za 350 kuna
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna zagrebačka neto plaća za rujan cca 1,100 €
» HR : Prosječna neto plaća u studenom : 1,041 $ odnosno 10,990 RSD
» Premijer u saboru: Od 1.1. minimalna plaća veća za 350 kuna
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna zagrebačka neto plaća za rujan cca 1,100 €