Srbi, unajmite Amere, dobicete svaki rat
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi, unajmite Amere, dobicete svaki rat
Leviathan2 wrote:nijesam rekao propast, al urusavanje da, a urusavaju se, propast moze bit jedino ako krene III svjeckimichaellcmacha wrote:jebiga levi, pa ovaj gore svoj post si kopipejstao sa onog starog foruma.... pa kojliko će proći tih ciklusa po 10 godina dok se USA ne uruši... koliko ono trenutno imaju topu nezaposlenosti... 2 ili 3%... detroit kao simbol propasti je uzletio kao feniks i danas je apsolutni hit novih kreativnih poduzetničkih riješenja... jbg de se i ti malo informiraj... ;)
ako ćemo realno ameri nisu započeli niti jedan od velikih ratova, a i u regionalnim sukobima su bili prisiljeni sudjelovati... borba za resurse je legitimna otkad je počela odiseja u svemiru i svi uzimaju i otimaju po prilici i u skladu sa silom kojojm raspolažu...
ti ne budeš doživio propast USA... a ni tvoji potomci... u iks koljena
poluge su im sve slabije, a i svima je pun kurac amerikanaca i engleza, engleza posebno
kinezici i rusi sve vise guraju nos tamo gdje su ameri bili gospodari
nije kvaka da oni dojdu i amerima kazu mars odavde, niti mogu, a niti ameri ne mogu njima,
kvaka je da guraju nos i ameri mogu bespomocno pizdit a svoje takozvane saveznike mogu jos samo prijetnjama i pritiscima drzat u svoem okruzenju
jedini saveznici iskreni koji su im preostai su albanci hrvati i poljaci te balticke zemlje
ostali gledaju kako da se izvuku iz njihovog kruga prijatelja
Da ti pomognem, City samo u svjetskoj refuzi raspolaže sa 5+ ruskih GDP. Pazi, nije to sve, a radi se samo o jednom jebenom gradu.
Znam da te to frustrira, i mene također, a šta da se radi...Možemo mi mlatarat rukama, lajat na mjesec, ali promijeniti to ne možemo.
Eroo- Posts : 79065
2016-07-22
dzango wrote:Pižonu sam rezervisao najlepšu banderu u Zemunu. Ima čovek protekciju.kaya wrote:Pa vi niste normalnidzango wrote:Smrdiš na podrigušu i smrdljivi Informer, đubre naprednjačko-vulinovsko, seme i pleme ti jebem izdajničko. Ti si slika i prilika svega što ne valja u Srbiji, svog smrada i pokvarenosti koja se iz svih partija skupila u jedno interesno udruženje. Malo će biti bandera za sve vas kada vas skinemo sa vlasti na ulici.pizzon wrote:dzango wrote:
Tebe svaki dan jebu u usta, mamu ti jebem sendvičarsku.
utvaro azijatska, goni se u p.m.
a to, tvoje, da sam ja sendvicar
samo dokazuje da si i budala
ajde ne lupetaj
rusima se uvlacumo
nasa crkva funkcionise
ko ruska episkopija
aplaudiras i glumis opoziciju.
nije ti ni to dovoljno,
moze jos.
mene nazivas kvislingom i sendvicarem. budalo grobarska.
od kad si zemunac, od juce !?
od kad ste dosli iz neke kamenjarske vukojebine da meni
pretis banderama.
Guest- Guest
nije lijepo da tako prijetite pizzonu...on je meni cisto ok lik...istina dosta puta provali biserje...ali covjek mu ne moze zamjeriti to...takvom liku prijetiti...je grijeh
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
Page 3 of 3