Proslavila se golišavim selfijima, a sada je objavila kako je sramežljiva
Page 1 of 1
Proslavila se golišavim selfijima, a sada je objavila kako je sramežljiva
https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/ivana-knoll-objavila-fotku-u-bikiniju---580721.html
Ivana Knoll proslavila se kao najseksi hrvatska navijačica prošle godine, a i danas ne prestaje dokazivati da itekako zaslužuje tu titulu.
Ova zanosna crnka nedavno se vratila s luksuznog odmora na egzotičnom Baliju na kojem je uživala u pravom tropskom raju. Ljepotica je tako uživala u bazenu punom ruža, pod vodopadima kao Amazonka i kao prava božica džungle u bazenima s pogledom na prašumu, a sve svoje avanture zabilježila je na Instagramu, gdje ju prati 110 tisuća vjernih fanova.
Poznata po svojem vitkom i utegnutom tijelu, Ivana svakodnevno objavljuje izazovne fotografije na kojima nerijetko pozira razgolićena, a nakon što je proteklih tjedana više puta zapalila internet svojom savršenom stražnjicom, sada je objavila "čednu" fotku uz koju je napisala da je - sramežljiva.
Ivana Knoll proslavila se kao najseksi hrvatska navijačica prošle godine, a i danas ne prestaje dokazivati da itekako zaslužuje tu titulu.
Ova zanosna crnka nedavno se vratila s luksuznog odmora na egzotičnom Baliju na kojem je uživala u pravom tropskom raju. Ljepotica je tako uživala u bazenu punom ruža, pod vodopadima kao Amazonka i kao prava božica džungle u bazenima s pogledom na prašumu, a sve svoje avanture zabilježila je na Instagramu, gdje ju prati 110 tisuća vjernih fanova.
Poznata po svojem vitkom i utegnutom tijelu, Ivana svakodnevno objavljuje izazovne fotografije na kojima nerijetko pozira razgolićena, a nakon što je proteklih tjedana više puta zapalila internet svojom savršenom stražnjicom, sada je objavila "čednu" fotku uz koju je napisala da je - sramežljiva.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Proslavila se golišavim selfijima, a sada je objavila kako je sramežljiva
il me zeni il tamburu kupiii….
2014-04-19
prcko i ja pratimo, lajkamo, a,...nista ona
dijagram-
2015-08-09
Diš' ti tanburu, jadanebijo i bokteušumuokreno taka šumasta?! Tanbura ima četir žice, kaš' to sve stić naučit. Drš' se ti svoji' gusala; to je samo jedna struna. Vuk magareeeeee, naplot nagonijoooooooooooo! Oj!prckov wrote:il me zeni il tamburu kupiii….
Ovo mi najviše ide na živce.
Objave vijest da je ta i ta objavila svoje golišave fotografije,a ono ženska u šortsu i grudnjaku.
Objave vijest da je ta i ta objavila svoje golišave fotografije,a ono ženska u šortsu i grudnjaku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Brine me yoda, nema ga komentirati ovaj,...dres:)
dijagram-
2015-08-09
hebla te ona...
Prava Hrvatica. Vidi, sva je na kockice.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijagram wrote:Brine me yoda, nema ga komentirati ovaj,...dres:)
Čeka se i weber :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Twitter je promijenio logo, pogledajte kako sada izgleda
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Sada će Hrvati vidjeti kako je to živjeti u SAD. Tko nema novaca, taj umire
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Sada će Hrvati vidjeti kako je to živjeti u SAD. Tko nema novaca, taj umire
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
Page 1 of 1